icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

deenakee
12. čer 2009

Eli není to dobrý nácvik ?
No ale já se musím přiznat že jsem teraz docela alergická na větší množství dětí staršího věku.... No chudáci moje děti... 😀 Fakt mi to ječení (hlavně ve škole na praxi) leze děsně na nervy... Už nic nevydržím.. 😀

estrellita
13. čer 2009

ahojte holky, kam az jsem se to propadly? jsem nas nemohla najit 🙂

andelko: moc na tebe myslim. me dneska cely den silene tresti hlava, tak jsem si dala hodku spanku a jdu se zas ucit a uz toho mam plne kecky 😝
vsem preju krasny vikend 🙂

elitera
autor
14. čer 2009

Dobré ranko 🙂 U mě to vypadá konečně na ovulaci, jakože fakt, včera jsem měla pocit onoho golfového míčku protlačujícího se mým vejcovodem a ráno moje typická (po)ovulační teplota. Tak snad už 🙂
Jinak jsme včera byli na svatbě tý mojí kamarádce, co jsme těhulily a potratily měsíc od sebe. Obřad měli venku na Špilberku, foukalo jak blázen, ale bylo teplo. Jako úkol měli zapálit každej jednu svíčku na rozloučení se svobodným životem a pak jednu společnou na tu společnou cestu - no obveselení pro všechny svatebčany, protože v tom větru to samozřejmě okamžitě hasilo i sirky 🙂) A po obřadu to bylo taky super, přesunuli jsme se všichni do lesa kousek od Kuřimi (pro nebrněnské - asi 20 km od místa činu) a tam jsme seděli venku a grilovali a na ohni se udělal jehněčí perkelt. Nechlastalo se, byly tam jen 2 flašky tvrdýho a nějaký víno, jinak kofola a byla to prostě pohodaaaaaaaaaaa 😵 😎

eirin
14. čer 2009

Ahoj holky,
a u mě konečně přišla MS 🙂
Eli, to zní skvěle. A hlavně se mi líbí, že se nechlastalo.

elitera
autor
14. čer 2009

eiri, přesně, to je i můj požadavek při posuzování kvality společenství 😀

elitera
autor
14. čer 2009

a novomanželé mi před chvílí dali klíče od bytu a jedou na svatební cestu na 3 týdny do USA. Budu jim zalívat kytky a vybírat poštu. Ona je to zcela nepodstatná informace, ale prostě jsem měla chuť to napsat 😀

andelka
14. čer 2009

Eli: gratuluju k ovulce.
U mě asi teď nic, myslím, že tělo má dost práce s psychikou, podle hlenu už se o to teď snaží podruhé. 😒

Holky, myslete na mě, zítra od 9h to vypukne. a je mi děsně blbě. ☹

elitera
autor
14. čer 2009

andělko, fandím ti! 😵

eirin
14. čer 2009

Andělko, jasně, že na tebe budeme myslet. Ten den před je vždycky hrozný, ale musí se to nějak přežít a zítra večer už bude dobře 😉

estrellita
14. čer 2009

andelko: budu na tebe myslet 🙂

eirin
14. čer 2009

Estrelko, a ty jdeš kdy?

estrellita
14. čer 2009

od andelky presne za tyden 😝 😝 😝 😝 😖 ☹

aerin
14. čer 2009

andelko taky moc moc drzim palce! 😵

madlisek
14. čer 2009

Ahoj holky, zdravim jen v rychlosti - uz mam muze domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

aerin
14. čer 2009

to je super madli! tak se navzajem poradne uzijte 😵

sijen
14. čer 2009

Ahojda skoro po vikendu,

my jsme se pred chvili vratili z posezeni a prochazky. Je tam krasne.

Eiri - gratuluju k ms, hura!
Andelko, zitra si na tebe urcite vzpomenu🙂 a neboj, jak pise Eirin - nejhorsi je ten den preckat

Madli - super, to vam preju 😵 😵 😉

Eli, jak ti to dopadlo v te stare praci? Zitra jdes do stare, nebo mas dovolenou?

sijen
14. čer 2009

Muz se jel jeste projet a udelal mi vybornej zeleninovej salat. 😵
Taky mame doma poradek, jsme si uklidili konecne ty papiry po stolech a hadry na zidlich.. 😀 no mam z toho radost. 😉
jo taky jsem si pritloukla konecne par obrazku 😵

Aer, Eiri jakz byl vikend?
Eli pekna posvatebni .. 😉

Estrel jak to jde? Byla jsi nekde venku, nebo jen lezis v uceni? 😉

des
14. čer 2009

Andelko, presne tak, zitra vecer uz Ti bude fajn...mysli na vsechny ty veci, co jsi kvuli uceni odkladala a ted se do nich vrhnes s vervou (a nemyslim tim uklizeni!!!)

des
14. čer 2009

aerin: Jestli náhodou kontroluješ Koníka častěji než mail, tak na něj jukni, máš tam ode mě něco 😉

elitera
autor
14. čer 2009

sijen, dovolenou mám mít až od 19., nicméně tu výpověď stále ještě nemám 🙄

estrellita
14. čer 2009

sijen: nn, jsem zalezla doma jako krtek v dire a ucim se, spim, jim,ucim se ☹ ale venku bylo krasne,tak je mi to fakt lito, ze to travim doma. ale co, hezkych dnu snad bude jeste spousta 🙂

des: a vis, ze ja si rikam, ze prvni, co udelam, bude velky uklid a vyjazov vsechn epotrebnych veci z uceni 😀

elitera
autor
15. čer 2009

Ranko 🙂
Andělko, ty palce držím!!!!

Mimochodem, když mi teď dorazila ta ovulace, tak zcela neomylně budu mít MS na těch pár dní, co s Lišákem pojedem na něco jako dovolenou 😀

madlisek
15. čer 2009

Dobre ranko!

Taky pomalu nemuzu psat, jak drzim palce Andelce! Drz se!!

Elit, to je takovy Murphyho zakon, co? Ale nic si z toho nedelej - mne jak se posunem ovu dopredu zkratily cykly, vychazi MS na svatebni cestu 😀

estrellita
15. čer 2009

no holky, to je teda pech!!

andelko: drzim palce, co muzu 🙂

eirin
15. čer 2009

Dobré ráno,
no to je vážně pech s tou ms na dovču či svatebku.
Sijen, tak na papíry na stole už se chystám hodně dlouho, ale zatím jsem se k tomu nějak nedonutila. Snad se k tomu tento týden dostanu...

JInak včera večer jsme byli v Divadle Járy Cimrmana na Českém nebi, to bylo taak super, že mě ani nemrzí, že jsem nestihla, co jsem potřebovala do práce dodělat na dnešek a musím to stihnout udělat teď dopoledne 🙂

estrellita
15. čer 2009

eirin: ja se tesim na leto na Shakespearovske slavnosti 😵 😵

madlisek
15. čer 2009

jeee, české nebe jsem ještě neviděla a děsně chci! Eiri, závidííííím! 🙂

aerin
15. čer 2009

Ahoj holky🙂

Andelko, moc moc na tebe myslim!!! 😉
Estrel ty se holka taky drz, brzy to budes mit taky za sebou😉
Des, dekuju, jsi poklad😉 Uz sis rozmyslela tu odmenu?😀

Sijen se myslim ptala na muj vikend😀
Takze, vikend byl asi takovej, ze jsme se v sobotu vzbudili chvili pred desatou, coz se nam normalne fakt nestava 😖 , tak jsme hned vyrazili k mamce do Mokre Hory zalit kytky, dat cistou vodu hadovi,od tama jsme si udelali peknou pesi prochazku do Globusu, nakoupili a fakt skvele se nadlabli v jejich jidelne (nebo spis restosce, protoze jsme si oba dali minutkovy marinovany steaky s amerikama 😝 ) a doma jsme byli ve dve....takze jsem toho fakt hodne udelala, ponevadz me pak jeste V. premluvil na odpoledni tuleni, po kterym jsme to oba jeste asi na dve hodiny zalomili 😀 no asi si o ten spanek holt telo rikalo..... 😒
no ale vcera jsem s tim celkem pohla a ted jdu na to zas, takze papa😀

jo a jeste jsem se objednala na patek 18:30 ke kadernici, kdyz jdem v sobotu na tu svatbu😉
a taky ted jdu zkusit premluvit nejakyho prodejce na Fleru, aby mi prani poslal nejpozdeji zitra, aby mi do patku stihlo dojit 😒

cimz se vracim zpet k nasemu problemu se svatebnim darem!!!! V. zase pujcil matince 2 litry, takze je svorc (a pokud mu to nevrati do dvacatyho,jako ze bych se hodne divila, kdyby mu to vubec vratila, neodejde mu jeste ke vsemu splatka 🙄 ), ja jsem mu ted koupila v tom Globusu polobotky, protoze nemel jit v cem na tu svatbu, pujdu k te kadernici a pak jedem na "dovolenou"....takze fakt nevim, kolik jim dat 😔

no, doufam, ze nekdo aspon cast tohohle vylevu pochopi😀

eirin
15. čer 2009

Madli, no lístky jsme dostli darem, takže jsme měli velkou kliku.

madlisek
15. čer 2009

To je super dar Eiri! To se vam nekdo opravdu zavdecil 😵

Aer, to zni jako prima vikend! Jinak s tim darem - jste-li zvani na hostinu, tak bych jim do prani slozila petistovku, napsala k tomu ze je to prispevek do zacatku a nazdar. Jste mladi, studujici a s vlastnimi (V.) financnimi zavazky, takze vic od vas snad cekat nebudou.

Strana