icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

aerin
28. led 2010

a s tou sondou, ja jsem se tak tesila, az mi budou konecne delat utz vnejsi a ne vnitrni...no a zatim mi ho delali jen na tom NT a bylo to teda pekne neprijemny 😕

milmic
28. led 2010

Eirin, taky gratuluju a držím palečky, aby všechno pokračovala úplně nejlíp, jak to jde. 😎
Já teda musím říct, že definitivně hotovo-pocit nemám. 😒 Dokonce začínám zvažovat, jestli neprodloužit školu do ledna. Abych neměla takový stresy a měla dostatek času na všechno prostě.

Možná hubnu i z toho, já fakt nevím. Včera jen co jsem otevřela dveře ordinace na alergologii, už sestřička křičela: Moničko, vy jste zhubla!!!! Jste jak tyčka! ☹
A já tak nevím, jak tomu pomoct. Navážila mi 45 kg. 😢 Ještě před měsícem jsem měla 47. ☹ A přitom jím. A tak hezky jím. ☹

estrellita
28. led 2010

aeirin: moc gratuluju, chlapeckova hlavicka jde krasne videt 🙂

sijen
28. led 2010

ahoj,
Eirin! to jsou ale krásný zprávy, a nádherný fotečky v albíčku!! máám radoost 😵 😵 ať vám všem třem jde tak pěkně dál!

Milmic,
naprosto tě chápu - znám to z opačného pohledu. Když jsem ve stresovým odbdobí, tak jím, tak pak se nemůžu divit, že přiberu. Tak hlavu vzhůru, jakmile odmávneš školu - klidně si to rozlož, protože je důležitější (s ohledem na Tvé plány s miminkem, svatbu...) abys byla v klidu a spokojená. 😉 držím pěsti!

lucitee
28. led 2010

eirin: gratuluju k utz
mil: tobe ke zkouskam

vsem preju hezkej slunecnej den, je to prijemny ze se oteplilo a je proste lip

ja mam stitnou zlazu v poradku, kontrola za rok + UTZ nebo az otehotnim

aerin
28. led 2010

mil, taky bych nejradsi prodlouzila, ale vsichni mi to rozmlouvaji..... ☹

milmic
28. led 2010

Achjo, Sij,
mě každej zatím jenom nadává, ale já vůbec nevím, proč. ☹
Přitom jím úplně normální, stejně jako před půlrokem nebo před rokem. Každej má vždycky plnou pusu řečí, že jím moc zdravě (rozuměj, necpu se párkama, salámama a chlebem se sádlem), ale o tom to není. Přitom takový sladký cereálie nebo čokoládový mussli moc zdravý není. ☹
Na podzim jsem měla celých 49, těch 45. No a vysvětli mi to. ☹

eirin
28. led 2010

Holky, děkuju 😵

Luci, kdyby alespoň takhle bylo v sobotu... ale podle předpovědi budeme mít pěkně hnusně.

Sij, kdy jdeš na kontrolu k dr.? A co nevolnosti, máš?

sijen
28. led 2010

Milmic,
když říkáš že se skladba jídla nezměnila a ani jsi si nezvýšila výkon ( "taneční hodiny 6x týdně 😉 " )
tak je to asi v Tvé aktuální situaci, jsi ve stresu? ...
nebo se zamysli sama, co se změnilo od pozimu?- nenecházíš nic?

Eirin, já myslela že to máte právě v sobotu... kdy máte svatbu?
No mám za sebou návštěvu u gyn, ale jak jsme se stěhovali tak ted jdu v místě nového bydliště a..tam už sna by mohlo být i vyšetření s utz. komplikací je že jsem při stěhování zašamtročila diař z r. 2009 a přemýšlím kdy byla MS. 😀 😅 ale jsem asi na zač. 6tt. měla bych jít v pondělí.

eirin
28. led 2010

Sij, však jo, v sobotu, jakože jsem zadoufala, že by mohlo být alespoň tak jako dneska.

moni1412
28. led 2010

eirin fotky sa vam krasne podarili 🙂 😵 hm, tak to bude asi v tom ocakavani a nervozite, vzruseni 😉 kolko tak normalne mavas?

mil tak to ma mrzi, i ked obcas by sa zislo mat taky problem... 😒

aer gratulujem k uspesnemu zvladnutiu skuskoveho. asi ulava, vsak? 😉

des vcera som zabudla napisat - krasnucky je maly... a ta posledna fotka je fakt nadherna, originalna 😵

ja som dnes uz doma zistila ze mi dr. zabudla vypisat matersku, striedaju sa uz 3 dr., jeho dcera dnes ordinovala a zabudli sme obe 😅 6.2. mam nastupit a az 11.2. idem na poradnu, ale volala som sestricke a mam prist buduci tyzden, 4.,5. 2., ze mi ju vypisu. len socialka u nas robi len pondelky a stredy, na UPSVaR stiham v piatok, ale ta socialka ma stve... myslite ze bude vadit ked im to donesiem az po termine nastupu na MD? 🤐

milmic
28. led 2010

Sij,
no právě že nenacházím nic. Ani jsem nezačala sportovat, spíš přestala. Ve stresu si myslím, že nejsem, že teprve budu. 😀 Skladbu jídla mám pořád stejnou...
Možná na něco přijdu, ale momentálně nevidím žádnou změnu. Vysadila jsem HA, ale v prosinci.

sijen
28. led 2010

😉 😅 Mil, nejsi náhodou ve stresu z očekávání že budeš ve stresu?

..né že bych ti to chtěla podsouvat, jen je divné , že s v tvé životosprávě nic nezměnilo, nemáš větší výdej energie a přesto jsi zhubla.

eirin
28. led 2010

Mil, to je zvláštní... a chce se ti to řešit třeba s praktickou dr.?

Moni, doma mívám tlak 110/70, u dr. s železnou pravidelností 140/85. Já si snad svůj tonometr někdy vezmu s sebou, abychom je porovnali, protože si začínám myslet, že mi měří blbě.

sijen
28. led 2010

Eirin, teda. ..snad to vyjde to počasí... nevím o Tvé svatbě detaily, máte hodně přesunů auty nebo z daleko pěšky z místa na místo?
Pěkné fotky se dají pořídit i v interiérech...
Každopádně bych vám moc přála sluníčko a bílou krajinu, to by bylo pohádkové 😵 😵
počasí jsem si nezjistila, podívám se.

eirin
28. led 2010

Sij, naplánovali jsme si to tak, že se obleču až na místě (máme tam rezervovaný pokoj a dole bude hostina), potom přejdeme náměstí, tam bude obřad a pak se zase pěšky vrátíme na hostinu. Už takhle se mi blbě leze do auta, natož v těch šatech. No já se nerada fotím, takže kvůli fotkám mě to počasí nemrzí.. spíš tak nějak kvůli atmosféře, taky miluju zasněženou krajinu proti modrému nebi 😵

herminka
28. led 2010

Chaar, porodnice vypadá úžasně! Jsem zvědavá na tu naši 🙂

Moni, to je dobře, že je vše OK. Závidím Ti objednání na tak brzkou hodinu a hlavně to, že tam nemusíš moc dlouho čekat (u nás je hodina, ale spíš dvě standard, ač je člověk objednaný 😖 - ale lékaře měnit nechci). Jen tak pro zajímavost, co je UPSVaR - úřad pro sociální věci a rodinu?

Chaar, radím asi pozdě, ale ecoveří bělidlo bych na dětské dala klidně.

Des, to už jsi tedy ostřílená matka, jak látkujete a šátkujete 😵 Jaký máš vlastně šátek?

Eirin, moc krásné fotky, hlavně chlapeček tam má úplný portrét 😵

Mil, gratuluji k ukončení semestru. To rozvolnění možná není od věci, pokud jsi ze školy ve stresu - ale myslím, že jen v případě, že nemáš tendenci nechávat věci na poslední chvíli a opravdu bys na tom dělala průběžně.

Aer, taky gratuluji k "malému konci" 🙂

moni1412
28. led 2010

eirin ale u dr. meria zle 😀 u nasho maju taku vahu - straaaaaaasne podivnu. doma mam vzdy o 2 kg viac ako tam a uplne od veci vazi, sa mi zda... raz tak, raz tak 😀

herminka
28. led 2010

Mil, taky jsem po vysazení HA zhubla. Ale 4 kg je (obzvlášť v Tvém případě) celkem dost.

Moni, tak to je dobrá váha, ne? 😀

eirin
28. led 2010

Hermi, chlapeček má vždycky krásné fotky. Holčička je utlačovaná, jelikož chlap se rozvaluje (minule si k tomu ještě hodil nožku přes nožku), tudíž nespolupracuje a jen s velými obtížemi se podařilo vyfotit alespoň tohle (je po mě, taky se nerada fotí 😀)

milmic
28. led 2010

Holky, díky za podporu. 😎
Každopádně o tom rozvolnění uvažuju poměrně vážně, uvidím. Udělám nějaké zasedání rodinné rady a mám čas do nějakého 20.3., kdy se musí podat přihláška ke státnicím.

No a kdybych měla dál hubnout, tak změním praktickou lékařku hned a proberu to s tou novou. Cca za měsíc jdu na endokrinologii, tak mě paní doktorka zase zváží, změří, ztlakuje, a když to bude blbý, tak se jí zeptám, co navrhuje nebo co by mi poradila. Byla celkem fajn, tak snad mi něco řekne. 😉

moni1412
28. led 2010

hermi objednanie je super, aj ked dnes som cakala asi stvrt hodku, kym prisla dr. - snezilo, tak sa to zas da pochopit. ale od buduceho razu to bude o drzku. uz som tu pisala - ked chcem byt prva, co musim, aby stihol Milos do prace, tak tam musim sediet uz pred pol 5. a zacinaju do pol 7. no a niekedy aj tak prva nie som, su este aj väcsi blazni ako ja 😀 ked som nemala auto, chodila som uz o 4. rano z domu. samovrazda 😖
a ano UPSVaR je Urad prace, socialnych veci a rodiny 😉

des vidis, aj mna by zaujimalo, aku mas babysatku?

eirin
28. led 2010

Moni, coo? Už před půl pátou??

moni1412
28. led 2010

eirin no a to ako pisem - este aj skor tam niektore uz cakaju 😒

eirin
28. led 2010

No to drsné, mně bohatě stačilo, když jsem takhle stála od rána frontu na registraci v Podolí.. ale když to nejde udělat jinak, tak co člověk nadělá, viď.

moni1412
28. led 2010

eirin ved to. ja by som si aj pockala, mne nevadi tam sediet, aspon cosi v klude precitam 😀 ale zas som rada ze nemusim nikoho k malemu zhanat, ze je este Milos doma. ved este parkrat vydrzime 🙂

estrellita
28. led 2010

eirin: od kolika jsi stala frontu v Podoli?

eirin
28. led 2010

Moni, no to máš naprostou pravdu. Taky už jsem přemýšlela, jak to budeme dělat, až budu muset na kontroly a jak to zařídit doma s dětma (s sebou je vláčet opravdu nehodlám).

herminka
28. led 2010

Moni, to je hrůza, před 5. 😲 To tedy ve finále čekáš jako u toho mého.

eirin
28. led 2010

Estrelko, kartotéku otvírají v sedm, byli jsme tam v půl šesté a nebyli jsme první (jedna paní tam seděla od pěti). Berou celkem tuším 12, tento počet byl už v 6:40 naplněn, kdo přišel později, měl smůlu.

Strana