Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se
Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂
Madli, taky jsem si dala postní závazek omezit internet. Akorát jsem si to nekvantifikovala, nad tím ještě pouvažuji 🙂
madli: nakonec ne, ale od kolegyne jsem dostala horalku, tak byly moje chutove bunky uspokojeny 😀
tak jsem tu ze cvičení, dnešní přednáška byla o koupání a dětské kosmetice a plenkách a tak... docela jsem perlila 😀 sestřička tam ukazovala moltexky a ještě nějaký vlhčený ubrousky (přesně stejný, jako mám doma) a říkala, že se ale nedají u nás sehnat - tak jsem hned říkala, že na bráně je mají 😀 a pak mi jedna holka říkala, že prý ještě nikdy neviděla nikoho s tak silným přesvědčením, že bude látkovat 😅 přitom já vím o látkování celkem prd v porovnání s jinýma 😀
Ahoj,
hlásim, že včera mi to vcelku prošlo, žádný kecy nebyly, naopak řekl, že kdyby e stávalo jen tohle, tak je to ok 😅 😅 no nevim 😅 😅 😅 😅 😀
Ale jinak zaínam pěkně depkovat,že jsemtotálně blbá a že ty zkoušky prostě nemůžu dát 😔 na druhou stranu se alenedvedu přinutit se učit 😝 😝
hermi taky jsem nedávno držela v ruce svoji zprávu od doktora...a nejvíc mě pobavilo při zprávě z porodnice - dítě odmítá mateřské mléko 😀 😀 😀 což je pravda, protože mamka musela přestat kojit více méně kvůli mně 😀
chaar ty jsi látkařka profesionálka 😀
tibu, tak to je dobrý 😀 já jsem se prý taky sama odstavila docela brzo 😅 😀
skaf, tak to je fajn, že to prošlo 😉 a tvoje pocity jsou před zkouškama zcela běžné 😉
chaar já sem se odstavila hned 😀 😀 😀 je fakt, že mléko nemám ráda do dneška v jakékoliv formě 😝 😀
já jsem se prý odstavila v momentě, kdy mamka dostala první ms po porodě 😅 prostě mi přestalo chutnat, tak mi dávala mléko od někoho jiného (sehnala ho někde v nemocnici), ale pak už jsem to její nechtěla... a bráškovi její mléko nestačilo, takže ten vyrostl na kravském (chodili jsme si do bandasky přímo ke kravičce) 😅
tibu, jo, přesně tak... mamka hrozně moc chtěla kojit a prostě jí nebylo dopřáno 😅
jinak hlásím, že dneska jedeme do Brna a celý den tu nebudu - jen abyste se po mně nesháněly 😀 🙂 mějte se tu fajn a kecejte s rozumem, ať pak nemusím hodinu dočítat 😀
Dobré ráno holky,
tak já hlásím, že mi nějak ubývá pupínků na obličeji a krku. 😀 Tak ve mě svitla naděje, že by.........
Každopádně v úterý jdu k paní doktor na další besedu. 🙂
dobre ranko 🙂
koukaly jste na hokej? to byla parada 🙂
skaf: no vidis, sef ukazal, ze je lidsky 🙂
ja jsem se mamky nikdy neptala, jak dlouho me kojila, jen vim, ze u brachy se ji prestalo delat mleko po tom, co dostala ranu elektrinou.
Já dlouho jsem byla kojená já, to taky nevím.
Měla jsem nějaku tu knížečku, ale při stěhování se poděla kdo ví kam.... 😒
Každopádně jsem včera navštívila moji drahou matku a opět jsem se rozčílila. Možná už ani ne rozčílila jako podivila. 🙄 To ani nemá cenu rozebírat, to je totiž táááák nepochopitelný a táááák divný. 😀
Estrellko jo.
Paní doktor mi říkala, že po 2 týdnech se mám ozvat a domluvíme se, co dál. 😎 Tak jsem zvědavá, co teda bude. Tož už by se to mohlo srovnat. Jsem jenom druhej cyklus a ne, že bych byla netrpělivá, ale nebaví mě to. 😢
A už se zase dostávám do depky. 😒 Mám pocit, že nestíhám a navíc mi ještě praskla žárovka. ☹
mil: depku odhod pryc 🙂
holky, kdyz je vzdy treba 6+0, tak uz je to 7. tyden, ne? mne to od rodiny chodi vzdy tak o den zpozdeny v jakem jsem tydnu/jako myslim ta zmena z jednoho tydnu do druheho.
Estrelko, podle mě když jsi 6+0, tak máš ukončený 6tt, tak to počítá i rodina. Ale koník počítá už 6+0 jako 7tt.
eirin: no ja k nemu jdu stejne v 7+2, tak je to jedno, jen me to prekvapilo, jak to rodina pocitam, ze jsem se v 5+0 tesila na to, ze mi tam napise 6. tyden a pak v 6+0 7. a ono nic, tak jsem si rikala, jestli to nemam nastaveny blbe 🙂
tady je nejak mrtvo, jak uz jsou tehulky maminky a nestihaji se na nas prijitpodivat. zajimalo by me treba, jak se ma cirrus a ostatni 🙂
No, maminky toho mají asi až nad hlavu.. jsem zvědavá na sebe, jak často sem budu chodit 😀
Estrel, neboj, sedmičku tam budeš mít už zítra 😉 Kdy si ji dáš tady do pasu?
ja jsem dneska 6+2, tak uz ji mam 😵
no az po kontorle, takze doufejme, ze pristi ctvrtek 🙂
Tak jsem se koukala do Děníčku a kojená jsem byla 3 měsíce. Od 2 měsíců jsem byla přikrmovaná, od 5týdne mi dávali šťávičky z mrkve, pomeranče, jablka - se divím, že ještě žiju 😅 Já bych chtěla plně kojit aspoň půl roku, pokud to půjde.
Aerin je dneska taky na kontrole 🙂
Já jsem se teď vrátila, kontrola OK, dělal UTZ, malej má 1080g a je fakt šikovný ALE je hlavičkou nahoře a zadečkem dost nízko, prý je to 50:50 že se ještě otočí 😒 Já jsem si to myslela, protože mě nebolí žebra a kope mě většinou dole a na pravém boku (tam má nožičku). Ale říkám si, že má ještě čas, jsem teprve 28tt+0, zkusím nějaké ty cviky a budu mu domlouvat. Další UTZ by měl být po 35tt, tak uvidím, jestli se přetočí.
Andělko, gratuluju ke kontrole a držím palec... 😵
Co dneska vaříte k obědu, holky?
Já dělám zeleninový nákyp, je to děsná mnamka. 😵 A na víkend plánuju kuře na paprice.
mil: díky
Já dneska dělám zapečenou brokolici s kuřecím masem a těstovinama.
Jo a další novinka ze včera - elektrikář nám řekl takovou cenu, že jsme šli do vrtule, takže elektriku bude dělat tchán s manželem. Budou i škrábat omítky. No aspoň se ušetří a choť bude po práci dělat něco jiného, než sedět u PC.
ahoj holky🙂
andelko, gratulace ke kontrole a drzim palce at se malej otoci, rekla bych, ze ma jeste furu casu😉
ja na KO taky dobry, delku ani vahu miminka nevim a pohlavi taky ne, pac spalo a nohy melo krizem 😀 tak uvidime za 3 tydny na velkym utz🙂
co se tyce tech mych kycli, tak doktorka to tak cerne nevidi, takze jsem klidna🙂
aer: Já myslím, že mimi čeká na velký UTZ a napíná vás. 😉 Tak taky gratuluju ke kontrole, i k těm kyčlím - ono to nebude tak horké jak to vypadá. Ani blbá poloha moje mrněte, ani ty tvoje kyčle. Musíme být optimistky 🙂

Ahoj holky 🙂
Aer, ta tvoje doktorka je fakt neprijemna 😒 Takhle dopredu si prece vetsina holek planuje prirozeny porod, tak nechapu, co na tom tve dr prijde zvlastniho. Snad se ti podari ziskat vic informaci a budes moci rodit prirozene!
Holky dik, buchta se povedla i bez rozinek, ale stejne mi tam chybely 🙂
Estrel, co ta cola? Vyrazila jsi do zimy?
Dneska je Popelcni streda, tak jsem si rekla, ze stejne jako loni omezim internet. Limit je 30min denne na "zabavu", tak snad budu dostatecne silna - kdyz me tu uvidite moc casto, tak mi klidne neco reknete 😉