icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

madlisek
29. kvě 2009

Ja bych taky uz testila, jsem zvedavka zvedava 😉

aerin
29. kvě 2009

nechte toho!!!!!!!! to je teda podpora 😀 😀

deenakee
29. kvě 2009

Neee. ... já bych teda to nechala na aer..je mnohem lepší dostat MS než koukat na bílej test.... Takže já tě podporuju... 🙂
A nejlepší je když testuješ a jsou tam dvě tlustice... 🙂

aerin
29. kvě 2009

jo...no ja testnu v nedeli, pokud to nedostanu, nebo mozna uz zitra, pokud rapidne neklesne teplota

estrellita
29. kvě 2009

aer: vydrzelas 😀
a co des? vite neco?

deenakee
29. kvě 2009

Mě přije že každá těhule raději ryche uteče, aby se sem náhodou nevrátila 😉
ale to si samozdřejmě dělám srandu.. 😀

sijen
29. kvě 2009

Ahoj Dee,
Estrel, Eiri.. no já vždycky něco udělám a pak odběhnu zpět za vámi. ..pracovní morálka 0 😔
našla jsem krásný dárek pro muže k narozeninám a zároveň inspiraci na fotografii /vlastní měsíc 😵 😀 /
http://www.fler.cz/zbozi?id=281055

madlisek
29. kvě 2009

Deny to doufam 😀 Vzdyt my tu vetsina nejsme jeste ani snazilky 😀

sijen
29. kvě 2009

Aer ..máš moji podporu, vydrž a souhlas s Dee lepší dostat MS než koukat na test bez 2 čárek 😵 sice ten prožitek nemám za sebou, ale přijde mi to šetrnější🙂

Vůbec se mi nezobrazily minulé příspěvky.. a pak jsem zjistila že jsem "neotočila stránku"..achjo. 😝

des
29. kvě 2009

ahoj holky!!!!! ve čtvrtek jsem byla na UTZ a doktorovi nabizela svuj bajecny graf - tak se trochu pousmal, ze on na to ma jine metody 😅 Ale pak mi vicemene potvrdil me presvedceni, ze bych mela byt 5tt+cca 4 dny. Kazdopadne furt opakoval, jak je jeste strasne brzo, ale ze tak na 90% je embryo v deloze (jeste ho nevidel) a ne trebas nekde ve vejcovodu...takže za 14 dní jdu znova.
Jinak mam trochu problem, ze nevim, kdy to oznamit rodine, jestli cekat az do te dalsi kontroly a pak me taky popadla panika, ze me tu nekdo z nich vypatra a pozna 😲 Kazdopadne tise naslapuju a zacinam se tesit!!! Zadne dalsi priznaky krom citlivych prsou nemam, akorat desne jim, ale to mozna ani nebude priznak 😀
Tak to je v kostce vse nove, abyste si nemysleli, ze vas zanedbavam😉

aerin
29. kvě 2009

des, to je supeeer 😵 😵 😵

des
29. kvě 2009

aerin: moc drzim palce, at najdes spravny pocet carek!! Je to pocit jak za 100 dolaru (dle rceni jedne romanove postavy)...

aerin
29. kvě 2009

chjo, ja jsem byla doted relativne v klidu a ani jsem na tu moznost nemyslela...a vy jste me ted uplne nalomily a ja budu mit depku ze to dostanu 😅

a to mame jeste ke vsemu ve stredu s V 5,5roku......to by byl darecek 😵

sijen
29. kvě 2009

Jé ahoj Des.. 😵 někdo tě tu přivolal /Estrel? 😀 /
moc! vám držím pěsti a asi bych s oznámením počkala...

sijen
29. kvě 2009

Aer, njn.. jak se ten náznak "že možná jo" zveřejní .. to pak člověk sám těžko věří že to dopadne jinak - tak zkus počítat spíš s variantou MS .. 😅 ikdyž to je asi blbost co? Rady mám, vcítit se neumím. 😝

aerin
29. kvě 2009

blbost to neni, presne to bych mela totiz udelat...smirit se s tim ze zitra dostanu MS ☹

estrellita
29. kvě 2009

sijen,jj ja jsem des privolala 😀
ahojky, tak to jsou krasn ezpravy, gratuluju a jen at co nejvic roste.

hmm, ja taky nejak vic jim, ale to bude tema statnicema, ze se u toho uceni tak nudim 😀

andelka
29. kvě 2009

Des: Tak to jsem zvědavá, jak se s doktorem shodnem v termínu porodu 🙂 A neboj, však on už příště něco kloudného uvidí 🙂 A rodině bych to já osobně řekla až později. Manželovi hned, ale jsem opatrná a mám ráda tajemství, tak u ostatních bych počkala.

aer: Když budeš vždycky spíš čekat MS, tak až tam jednou (brzy) budou // tak budeš mít krásné překvapení. to zklamání měsíc za měsícem (myslím u jiných) musí být těžké.

aerin
29. kvě 2009

ale je to teda dost tezky andelko 😅

estrellita
29. kvě 2009

ten kun je nejaky zpomaleny ☹(

estrellita
29. kvě 2009

ja bych to rodine asi take rekla az o neco pozdeji, ale tim myslim napriklad to, kdyz bude srdicko. ja mam treba s mamkou hezky blizky vztah, a vsichni bydlime kousek od sebe, tak bych to stejne nevydrzela 😀 a i kdyby se neco stalo, tak ych jim to stejne pak rekla, takze u me nevidim duvod, proc to tajit treba do 12 tt.
a manzelovi bych to rekla okamzite 😀

aerin
29. kvě 2009

takze to nemam tak zasekany jen ja? 😅

asi jsem se nachladila nebo nevim, uz jsem dnes byla na wc snad stokrat☹

estrellita
29. kvě 2009

aer: nn, nemas, se tu vztekam 😅
tak hlavne bud v teple, aby se ti to nejak nerozjelo.

des
29. kvě 2009

😉 aerin...to nemusí být úplně nachlazením...

estrel: díky za přivolání😉 my se právě taky dost stýkáme s rodinou, čili je to těžké vydržet a navíc vymýšlet různé výmluvy, proč nepiju...výborná příležitost bude 2 dny před další kontrolou, tak to asi vybalíme, jak říkáš, kdyby to nevyšlo, asi bych se stejně svěřila.

aerin
29. kvě 2009

des 😀

no ja bych to mame asi rekla skoro hned...u taty budu asi hooodne dlouho vahat, protoze moje tehotenstvi = zatim jeste porad jeho nocni mura😀 (takze u nej bych fakt nejradsi cekala az do 2.trimestru, az bude mensi riziko MA ☹ ), ostatni rodina nevim, s tema se zas tak casto nestykam, nikdo z nich neni v Brne, takze tak proste postupne...Vaskova rodina vubec nevim....v praci taky nevim, to bych taky chtela pockat, ale dost silne o sobe pochybuju😀
no a pokud to vyjde do srpna, budu to muset rict vedoucimu praxe....aby me nenechaval tahat kyble s hlinou, kopat, nebo 14 dni cuchat lak na laborce jak posledne 😅

estrellita
29. kvě 2009

tak v praci bych to po 12 tt rekla vedeni a tem ostatnim az to bude videt 😀 ale nejdriv po 12 tt.
jinak cele velke rodine, se kteryma se tolik nestyka, tak to bych taky nerekla uplne hned. ale proste mym rodicum arodicum pritele urcite hodne brzy 🙂

aerin
29. kvě 2009

do prkna, uz si zase navozuju buh vi jaky stavy, pichame v briiiiskuuuu 😀 😖

estrellita
29. kvě 2009

aer 🙂 zamestnej mysleni jinym smerem 😉

eirin
29. kvě 2009

Estrel, no já osobně si myslím, že aer na to stejně bude pořád myslet a nakonec si ten test udělá 😀

aerin
29. kvě 2009

no ne, vecer si ho delat nebudu, takze do rana musim vydrzet....a kdyz mi klesne teplota, tak je to jasny, ze jo 😅

Strana