Treti pokracovani diskuze...
Rada bych vsechny maminky, tehulky i snazilky pozadala o respektovani nazoru vsech, kteri se do teho diskuze pridaji!
Tato diskuze byla zalozena pred dvema roky jako podpora snazilek, tehulek i maminek v zahranici a melo by tomu tak zustat i nadale 🙂
Vulgarni prispevky na ucet dalsich clenu budou ignorovany. Nejsme na zakladni skole! 😉
@tinna333 skus to tiez tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/mimotelove...
@weru Ahoj Veri, promin, ze odpovidam az ted, uplne jsem zapomnela, ze jsem tady psala a az dnes, jak jsem prochazela stare mejly, tak me napadlo se znovu prihlasit :o) To je super, ze bydlite blizko Witney! Ja mam 21. mesicni holcicku a druhe cekame za 2 mesice :o) Urcite bych se rada sesla, ted jsme na tyden v CR, ale pak uz budu az do porodu doma, tak jak budes mit cestu, pisni mi na mejl lenka@prochazka.co.uk a domluvime se. Zatim papa a budu se tesit :o) L.
Ahojte je tu niektora z Vas v Polsku>>?
Ahoj,hledam maminky z Cheltenham a okoli.
Ahoj holky, takova rychla otazka. Vy co se vam narodilo dite v uk a nechavaly jste si delat cesky rodny list... Vratila vam ceska matrika original UK birth certificate?
Dik za odpovedi
Je tu nekdo z Wartfordu? Budeme se tam pristi rok stehovat.
Ahoj holky, našla by se tu nějaká ochotná maminka, přes kterou by se daly koupit knížky v UK a která občas jezdí zpět do ČR? Chtěla bych koupit nějaké knížky přes ebay.co.uk, ale zasílají jenom do UK.
Dobrý den maminky, těhulky a snažily.. Diskuze je velice dlouhá, tak raději napíši, ať nehledám zbytečně. Chtěla bych názory a rady.
Máme v plánu emigrovat do Anglie. Máme tam kamarádku a nějaké známé, ale ti moc pomoci nemůžou. Máme 9 měsíců starou dcerku a hodně se teď rozhoduji co a jak udělat. prosím můžete poradit případně napsat svůj názor na Naše rozhodnutí? Děkuji Vám..
Ahojky, nekdo z East London/Essex?
ahojky, je tu niekto z juhozapadu, sommerset?
takjsem konecne nasla stranku lidicek co ziji taky v UK to sem rada ze jsem k vam zavitala 🙂 😉
nekdo z mesta Leeds 🙂 🙂 🙂 moc lidicek tu prave jeste neznam a nekdy bych zasla na kafe a tak holcici pokecani ten muj chlap me posloucha furt dokolecka 😀
Jojo kolem 40 min busem 🙂 jsme tu uz pres 3 roky.v leedsu jsem pred tehu byla skoro kazdy tyden na nakupy 🙂ted s prckem uz tam moc nejezdim,pac me nebavi kupovat obr cisla nez zhubnu :😮 :D jak dlouho vy?
To je kousicek 🙂 nerekla bych ze je male...jen rada pendluju vsude 🙂
Holky z uk mam dotaz prisel mi dopis na vysetreni cipku tady v anglii a slysela jsem ze pry to vysetreni je takovy ze vam za ziva odstipnou na hystologii kousek cipku je to pravda tady v Leeds byly dve zeny na tom a pry sileny strasna bolest tak mam ted strach tam vubec jit,v cechach me stale doktor hlidal zda na nem nejsou i nejake zmeny a byla sem i na vysetreni v nemocnici na odstipnuti ale vse bylo v narkoze. A tady jako za ziva?????!!!!! To snad ne!! Tak jak je to tady s tou prohlidkou v uk a jak to probiha
Obycejne posilaji i letacek s popisem.jestli ho nemas tak na netu stranek nhs.je i spousta diskuzi na netu ;)
Ahoj holky, nekdo z Bristolu ??? Jinak k tomu čípku - tři měsíce zpět pouze ster normálně u mého obvodaka - pohoda 🙂
@jankaxxx ahoj,dik, ja som asi jedine indivindi tejto planety co FB nepouziva a ani nemusi, tak ak ma pripadne web mozes mi sem hodit alebo do IP. diky 🙂