icon

Maminky, ty které mají holčičku s jménem Valérie /Valerie, jste s jménem spokojeni i teď? ☺️

pechyna4
24. bře 2021

Přemýšlím zda dát verzi Valerie nebo Valérie, lépe se vyslovuje a víc se mi hodí s dlouhým E 🤷‍♀️
A jaké zdrobneliny či domácí oslovovani používáte? ❤️

Strana
z2
pechyna4
autor
21. kvě 2021

@verunnaj dekuju moc ❤️

zelenaesmolda
22. kvě 2021

@pechyna4 tak snad se brzo vda :D

makovice88
22. kvě 2021

@zelenaesmolda Proc jako?

zelenaesmolda
22. kvě 2021

@makovice88
protoze jmeno Valerie je sice super ale k prijmeni se moc nehodi.

makovice88
22. kvě 2021

@zelenaesmolda A co kdyz se vda a bude se jmenovat Šourková? Lepsi?
Je to kazdeho vec.

pechyna4
autor
22. kvě 2021

@zelenaesmolda tak doufám, že vaše jméno s příjmením jsou sehrana dvojka, a náramně k sobe pasují ☺️!!! 😂
Určitě nebudu vybírat jméno tak aby se hodilo i k příjmení, na tom mi opravdu nezáleží ☺️

pechyna4
autor
22. kvě 2021

@makovice88 děkuji, máme na to stejný názor ❤️

zelenaesmolda
23. kvě 2021

@makovice88
Ano,samozrejme,ze je to jejich vec.Pak se ale nesmime divit,ze Esmeralda Kropackova nezaziva ve skole zrovna pekne chvile.

@pechyna4
No,tobe na tom mozna nezalezi,vsak tobe se smat nebudou,ze?
Nerikam,ze to je zrovna vas pripad,neni to extremni kombinace ale deti,ktere si kvuli jmenu vytrpely ve skole svoje je dost.Takze rict,ze ti nezalezi na vyberu jmena k prijmeni je dost kratkozrake a sobecke.
A ano,moje jmeno s prijmenim k sobe pasuji.Rodice meli (aspon v necem) rozum 🙂

pechyna4
autor
23. kvě 2021

@zelenaesmolda
a proc by se měli smát skrz příjmení Kolajová? 😂😂
Jste v pohodě? Na tom prijmeni nevidim nic špatného.A muj přítel si příjmení nevybral 😂
To si možná myslíte jen vy ze vase jmeno s prijmenim pasuje.. ☺️
Hele na tuto diskuzi s vámi fakt nemam ☺️tak se mejte

makovice88
23. kvě 2021

@zelenaesmolda A kolik deti s takovym jmenem a prijmenim znas? To je vzdycky argument jak noha, ale stejne se ve vetsine pripadu setkavame vesmes s normalnimi jmeny.
A to, ze si clovek se jmenem ve skole vytrpi...ja mam klasicke ceske jmeno, nic extra a stejne se mi deti smaly. Neni to o jmenu.

Moje kamaradka mela krasne prijmeni. Pak se vdala a je Chobotová. Ma syna a ten se sveho prijmeni asi jen tak nezbavi 😂 Clovek si proste nekdy nevybere.
A kombinace Valerie Kolajova mi teda nijak silene neprijde..🤷‍♀️

Strana
z2