Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
dobré ráno
téda Ivi od 4 hod, to já měla ještě hlubokou půlnoc 😀
včera jsem měla nabitý den, dopo jsme byli s mamčou ve městě vyřizovat pojišťovnu a odpo měl synovec rozloučení se školkou, tak jsme mu byli na besídce. Měli to moc krásné, byla jsem docela na měkko. Až to bude mít Anetka tak to určitě ořvu 😢 .
JInak včera Anetka už tak rychle neusnula, protože byl doma tatínek a ona ví co na něj platí. Usnula v půl 9, ale do té doby byla hodná v postýlce-hrála si tam. Spala celou noc a ráno v 6,15h si to ke mě přifařila, zabalila se do deky a usnula 😵
Dnes jdu s kamarádkou do města, musím ukončit smlouvu
já občas také vstávám když odchází Libor do práce, někdy je až moc hlučný že mě to probudí a pak nezaberu. Tak u nás se čerti žení, nejdřív chranec jako kr*va, do toho kroupy a vítr-děs 😲 . Ještě že už jsme doma, s kamarádkou jsme nakonec nešli, protože dopo také pršelo tak jsme to odložili (stačila jsem si aspoň dojet do pojišťovny a nakoupit) a kolem 12h se to spustilo. K obědu máme zapečená kuř. prsa se sýrem, cibulí a klobásou-k tomu rýži 🙂
ahojky holky jdu jen pozdravit,,, nesel nam net 😠 😠
maly si hezky zvykl ze to jidlo fakt nedostane🙂 🙂 dneska jedl kolem ctvrt na 5 nevim
presne... 🙂 🙂 a ani jednou se neprobudil a pak od 6 rana vzhuru ale nevadi vyspani jsme, horsi pro
Honzika ten spi do 8 a vstava v 6 rano 🙄
jo a zkousela sem mu kasi Sunarku a chutna i me 😀 a je lepsi nez Nutrilon protoze m pripada hustsi🙂
a taky lepsi chutove no 😉
a jakpak se holky vsecky mate??? kouknu pozdeji jdu za malym 😀 😉
nazdárek dobré ránko 🙂 tak tady celou noc prší 😝 včera tady byla taková čína až lítali popelnice vzduchem 😝 jinak lukáš je nemocnej asi má laringitidu tak jedem hned ráno k dr dufám že nás nepošle do nemocnice 😝
Ahoj holky,
Ivi teda vy teda máte pech pořát samá nemoc. Tak držím pěstičky ať to není tak vážné.
Jinak tady začalo přšet až k ránu.
nazdárek andrej to ti oteče krk a nemužeš dýchat 😝
jinak máme zánět hrtanu a dostali jsme prášky proti otokum krku
Ivi teda to je hrůza tak snad prášky brzy zaberou a bude dobře.
Andrejko ahojky. Tak jaká byla dnes noc?
nensynko ty jo tak jeste ze tak a neni to tak vazne,,, ty jo...
adelko ahojky no dneska chtel jist o5 v pul 4 🙂 jen vcera si pospal🙂 🙂
a pojedl a v pul 6 vzhuru nastesti jeste zabral a spal do pul 7 ale ted je teda dost protivny☹
ahojda 🙂 jak se máte??
ve středu jsem konečně byla u kadeřnice a protrajdala jsem ve měste skoro celý den 😎
a včera počasí byl hnus, chcavec, slunce, chcavec, slunce 😖 Tomidlo bylo od půl čtvrtý odpoledne až do půl jedenáctý do večera vzhůru 😀 ale byl hodný, pozoroval věci 🙂
nensy, ať je Lukášek brzo zdravý 🙂
jdu vyluxovat a čeká mě tu hromada žehlení 😝 🙄 zatím páá
ahojky
koukám, že dnes bude u všech pracovní den 😝 . Já čistila koberce a gauč s křeslema, luxovala. A až mi Aneta usne po obědě tak musím vyžehlit koš prádla 🙄. Venku zase sprchlo, teď svítí sluníčko ale je vichr ☹
http://mirka755.rajce.idnes.cz/NASE_DRUHE_ZLATI...
včera jsem fotila břicho, tak jukněte 😉
spíš obrr břuch 😀 , dr asi možná bude mít pravdu když říkala, že bude o něco větší než Anetka-no chlap no. Ale jsem zvědavá po kom, Libor neměl ani 3kg 😀
Ahoj holky 🙂 Dneska je teda počasí fakt na palici! 😝 ...ráno jsem šla od Dr. a totálně jem zmokla, takže mi v práci byla zima,než jsem uschla a celý den tu je tak,že chvíli svítí sluníčko jako oživot a během chvíle hřmí,je černo a je ceďák totálně nechutnej...takže mám asi smůlu, že bych si šla zaběhat, to bych se tak akorát někde opláchla pod deštěm 😀
Miruš: Teeeeda, normálně ti závidím!! 😉 ...máš krááásný bříško a jsi hubená,klobouk dolů,fakt vypadáš moc dobře 😉 🙂 ...to mně by praskla čočka u foťáku,vyfotit se v kalhotkách už teď, na to, až budu těhotná 😀 😀 😀
Andrejko: Tak co malý a očičko? Už je to v pořádku? A koukám,že už se ti naučil spinkat líp, to je dobře 🙂
Ivuš: to mě mrzí s Lukáškem, snad bude všechno v pořádku, kamarádky holčička to má taky a musí dávat zvlhčovače po celém bytě a malá je v pohodě 🙂
Zuzko: koukala jsem, že malý je fakt kus chlapáka!! 🙂 Je roztomilej 🙂 To je dobře,že jsi si užila den s kadeřnicí a couráním,aspoň jsi se odreagovala 🙂
no asi jo příští týden jdem s lukášem na kontrolu tak se jí zeptím jestli nemuže mít oslabenou imunitu
Leni děkuju 😵 , Tobě moc přeji aby Vám to vyšlo. Jsi moc hodná holka a už se těším až budeš pěkně kynout 🙂
Ivi: chudinka malý, ten na to furt trpí ☹. Snad se brzy uzdraví ♥
ahojky Lenulko dekuju za optani, jojo ocicko uz ma nadherne 😵 jsem raaada 😵
Mirusko muj pritel mel 3,50kg a ja 3,20kg a mam dve... 4 kg deti 😉 🙂 no jsem uz na nej zvedava,
uz by mohl ven z briska fakt mas velke brisendo 😀
Miruš: noooo,to ti pěkně děkuju, že se těšíš,až budu kynout 😉 😀 ...ale cooo,hlavně,ať nám to vyjde a budeme zdravý 🙂
Andrejko: tak to je fajn,že je očičko v pořádku 🙂 ....teeeda,tak to abych se bála,že třeba můžeme mít taky takového mrňouse, že je jedno, že jsme oba s manžou byli malý 😕 😀
Lenulko je to jedno fakt... nevim po kom jsou🙂
a to jsem sladke fakt nejedla 😉 🙂
tak ja se loucim maly usnul pojim a potom ho okoupu nakrmim a pujdem do hajan🙂 Papa :-*
Leňulko hlavně tlustá a spokojená 😉
Andrej neděs mě, 4kg macka si neumím ani představit 😕
AHoj holky,
taky vám blbnul koník?
Tak u nás je dnes zataženo. Včera jsem byla na večírku v Ostravě ze školy. Domů jsem dorazila ve dvě hodiny k tomu mě naštval Martin tak jsem usla až někdy kolem čtvrté ráno a vstávala po deváté hodině. Ale večírek byl fajn 🙂

nazdárek dobré ránko 🙂 tak já už jsem vzhuru od 4hodin manža nás vzbudil když šel do práce 😝