icon

Máte nebo jste měly milence? Diskutujte anonymně!

tahejhula
11. čer 2022

Máte, měly jste? Klidně anonymně.

Strana
z4
hezz17
14. čer 2022

@tahejhula v nacti jsem mela 6 let vztah a byla to z me strany sama nevera 🙈 nejak jsem si ho nevazila asi. A rozhodne k te nevere nebyl potreba zadny cit 🙈🙈 ted jsem vdana, obcas si predstavim jake by to bylo zit s mym kamaradem- vztah by to byl urcite moc peknej, ale sex si nedovedu predstavit. Proto asi nikdy nic nebylo 😀 kdyby me manzel nekdy zahnul, tak jsem prwsvwdcena, ze jsem schopna ho zabit. 😀 a myslim, ze i on to vi 😀😀

lvl16
14. čer 2022

Za mlada jsem nebyla vzor všech ctností a nevěra proběhla z obou stran. Co spolu bydlíme (od 20) a máme vážný vztah, tak jsem partnerovi věrná. Dnes slavíme 14. výročí a na těch prvních pár bouřlivých let už vzpomínáme s úsměvem. Kdybych měla milence teď, tak to určitě nebudu psát na internet :D.

kristyneckaa27
15. čer 2022

@tahejhula v předchozích "vztazích" jsem byla nevěrná. Potřebovala jsem se vyblbnout,sexuálních partnerů mám na kontě dost. Manželovi se kterým mám děti jsem nikdy nevěrná nebyla,ani být nechci. Miluji ho,sex máme čím dál víc lepší mi přijde,a hlavně teď už bych vážně měla co ztratit.

katula94
15. čer 2022

@tahejhula Kdyz o me chlap stal a byla nejaka snaha, byla jsem vernost sama. Jakmile jsme ale treba pul roku i dyl meli problemy a ja mela pocit, ze si me dost nevazi nebo to nechce resit, svoje trapeni jsem resila bokovkama, ale to uz ve chvili, kdy jsem se v podstate jen odhodlavala k rozchodu. Dokud jsem byla presvedcena, ze me ten druhy vazne miluje a vztah ma smysl, nedelala jsem to.
Kazdopadne tu 100% jistotu a klid v dusi, ze s timhle clovekem chci stravit zbytek zivota, jsem nikdy nemela, vzdycky tam bylo nejake "ale" nebo "zatim si nejsem jista". Az jsem potkala manzela, ktery je naprosty poklad, splneny sen, a s nim nejake moje myslenky na neveru prestaly existovat. Dokonce to byl prvni chlap, se kterym jsem dostala odvahu snazit se o miminko. Uz se zadarilo, jsme desne stastni, jen mi ted byva hodne zle, tak skoro neuklizim atd. A manzel vse bez reci dela za me a ani jednou mi to nevycetl. Kdykoliv jsem rekla, ze bych neco rada (treba i v posteli) hned s radosti prispechal mi to splnit. Je to nejuzasnejsi clovek v mem zivote.
Takze ac jsem si driv chlapu uzila, nikdy bych se k tomu uz nevratila, protoze to byla jen chaba naplast na to, co mi schazelo.

Strana
z4