Máte nebo jste měly milence? Diskutujte anonymně!
Máte, měly jste? Klidně anonymně.
@tahejhula to že jsem "zahnula" bývalému příteli, když byl měsíc někde na cestách, to nepočítám. To fakt nebyl milenec. Šla jsem s kolegy po práci do hospody na pivo, a pak skončila u nějakýho úplně cizího týpka doma na přespání. To byla z mý strany asi jen vyčůranost, že se mi nechtělo jezdit domů, a tak jsem prostě přespala u něj. Vypadalo to, že bydlí stále s rodiči, to vůbec nechápu, že mě tam vzal😲 Chtěl se o něco pokoušet, ale už naštěstí nemohl. Ráno jsem se sebrala a odešla do práce dřív než se probral. Byla trochu bojovka dostat se ze zamčenýho paneláku, ale klaplo to😀
Podobná, ale více citová, jednorázová záležitost byla kdysi se spolužákem na VŠ, který mi pomáhal s diplomkou, a také jsme se spolu byli párkrát projet na kole. Taky jsem u něj asi 2x přespala. On byl tenkrát už několik let šťastně zadaný s jinou spolužačkou a jsou spolu doteď
Mela jsem milence jednorazove a jednoho dlouhodobejsiho v minulem vztahu. Vubec toho nelituju. Byl to vztah prechozeny, zacal v puberte, nikam nevedl. Ja nemela koule odejit a az diky posledni bokovce jsem dostala odvahu to utrpeni ukoncit. Bokovka sice na dlouhodoby vztah nevysla, ale poznala jsem soucasneho manzela, ktery ma vse, co po chlapovi chci. Jsme spolu 7 let a nemela jsem potrebu jej podvest. Davame si totiz to, co oba potrebujeme.
@martiniquest my jsme spolu skoro devatenáct let. Čímž netvrdím, že je to extra moc, to ne, ale úplně málo taky ne.
s manželem jsem 20 let, od 15 let, manžel je o 8 let starší. My jsme se navzájem tak vychovali, že si sedíme, jsme spolu pořád rádi, pořád máme vášnivé večery jen pro sebe a užíváme si to. Pořád máme spoustu plánů co udělat, co spolu podniknout, co zažít. Máme navíc dvě malé děti. Líbí se mi jaká důvěra a sounáležitost je v takhle dlouhodobém vztahu. Věřím že manžel to má stejně. Jsme na sebe laskaví a hodní, tolerantní. Není důvod mít milence. Nevím co by mi přinesl víc než manžel. Nejsem typ na nevěry a rozvody, jen sleduji jak se postupně spolužačky rozvádí, děti si předávají jako batůžky a přijde mi, že za chvili rodiny kde děti mají stejného tatínka i maminku nebudou existovat a zdá se mi to škoda.
Měla jsem pár úletů, stálého milence ne. V manželství jsem spokojená, nehledala jsem nic extra, jsem prostě blbej lovec, kterému úplně nesvědčí monogamie. Nevadilo by mi, kdyby se manžel chodil bavit a dopřál to i mě. Nemuseli bychom si o tom vyprávět, jen by se to prostě neřešilo a netajilo. Ale tak daleko jsme ještě nedošli a asi nikdy nedojdeme, protože manžel o jiné ženy nemá zájem.
@tahejhula než jsem potkala manžela a jen jsem s někým chodila občas jsem nějakou bokovku měla. Prostě jsem hledala a bavilo mě být na lovu. Letos jsme s manželem 10 let. Měli jsme po 4 letech vztahu krizi a on si našel jinou ženskou. Rozešli jsme se, ale já stále doufala, že se vrátíme- milovala jsem ho. Přesto jsem potkala během těch svobodných tří měsíců 2 chlápky a užila si zase randění. Pak přišel návrat a máme děti a nemám potřebu mít milence. A i by byla příležitost, ale nepotřebuji si nikde nic dokazovat.
@fandysek_1 tak ty taky nebudeš světice, co naděláme. 😂 Ale moc hezký komentář. Přesně ukazuje na individualitu hranic.
@tahejhula tak mám stále i kamaráda se kterým se raději nestýkám. Je to mezi námi tak, že vždy jsme se hrozně chtěli, ale na vztah to nebylo. Nyní jsem si vyzkoušela, že dokážu odolat i jiným mužům, ač jsou fajn, ale miluji manžela a nepotřebuji sex s nikým jiným a už vůbec ne vztah. Měla jsem období kolem 25, že jsem byla na nějaké akci a přesně jsem věděla s kým ten večer skončím a ještě jsem s ním ani nepromluvila. Prostě nějaká intuice a dost promiskuita 😁.
Po deseti letech v manželství jsem si taky ‘našla’ milence …( nehledala jsem, proste se stalo…) rok jsme se scházeli 1x měsíčně … pak jsme se s manželem šťastně rozvedli ( ne kvůli milenci) …. A teď už je 4 roky z milence partner 🤣🙈
@tahejhula v představách často 😅😅😅
Většinou když mě doma sere chlap.
Jinak bych na to asi neměla žaludek, nedokážu lhát takže bych mu to snad rovnou i řekla 😂🙈. A to by byl tím pádem konec..jiné je myslím, když to doma dlouhodobě nefunguje a žena i muž si začínají budovat něco jiného nebo zkouší a pak se stejně rozvedou.
@tahejhula no kdybych byla zdravá, krásná a sexy kočka tak bych se toho docela i bála ( že podlehnu svodům nějakého fešáka).... Ale s tím materiálem který mám k dispozici jsem v klidu 😂 kam bych se hrabala....😂😂😂
Abych se tady odkopala, tak na sebe prasknu, že úplně každýho kluka, se kterým jsem kdy chodila, jsem nakonec podvedla a po té nevěře jsem se vždycky s každým rozešla, protože jsem neměla na lhaní žaludek. Všechny jsem je podvedla s jedním a tím stejným milencem, který v té době s někým chodil. Pak jsem se zarekla, že s nikým novým chodit nezacnu, dokud to s tím milencem nebudu mít v hlavě úplně vyřešeny a aspoň rok ho neuvidím, nechtela jsem už ubližovat dalším klukum. No, nakonec to dopadlo tak, že mě milenec požádal o ruku, vzali jsme se, pořád jsme spolu radi, i po 19 letech společného sexuálního života nám to spolu (nejen v sexu) klape, pořád se na sebe těšíme a já vůbec nikdy neměla potřebu ho podvest. V případě, že mě někdo na chvilku okouzlí, tak to mám dostatečně dobře srovnany v hlavě, abych věděla, že mi žádnej úlet nestojí za to zničit rodinu, takže tyhle situace prostě vůbec nenechavam rozjet. Manžel pokud bych viděla jeho okouzlení, tak ho taky okamžitě přivedu zpátky k sobě na zem. A pokud by se mu to nelíbilo, musel by jít. Mileneckej vztah bez závazků jsme si užili za mlada, ale teď prostě nic jinýho než exkluzivitu neuznavam.
Já teda jen jedno, ona spousta lidí prostě není monogamní. Někteří se vezou na diktátu morálky, někdo má strach a jiný, to jsem třeba já, prostě fakt nenaráží na vhodné kandidáty. Jsem poměrně překomplikovaný člověk a komu to tím komplikuji nejvíce, jsem já sama, samozřejmě. 😄
@apokalismus však jsi kočka. 😉
@tahejhula dík, ale na ty co se mi vždy líbili jsem mimo ligu.... Navíc s mým zdravotním stavem bych toho mladýho zajíčka nemusela " přežít" 😂😂😂
@apokalismus jsi na mladší? A tak víš co, on ten ksicht taky není všechno, stačí nebýt nesnesitelná... 😂😂😂
@tahejhula vždy jsem byla na starší, takže měli problém že jsem o dost mladší, ale po třicítce se to překlopilo... už manžel je o šest let.... takže teď by zas měli opačný problém 😂😂😂 takže všechno při starém 🤦 ještě že jsem vdaná a nemusím nikoho hledat 😂
@mishka87 naše teta až po smrti muže zjistila ,že měl ještě někde jinou rodinu 🤦

@tahejhula nepřijde mi to jako téma, které bych chtěla rozebírat s kýmkoli (vyjímka je moje nej kamarádka). Takový ty hospodský řeči, jak někdo chodí za milenkou apod. , se mi přímo hnusí.