Menstruační kalíšek. Doporučíte značku?

billiejean88
1. pro 2023

Holky, chtěla bych vyzkoušet menstruační kalisek, ale vůbec nevím, kterou značku koupit. Mate s nějakou zkušenosti, co byste doporučily? Jsem po dvou porodech, tak asi vybrat větší velikost, ze?

mollyweasley
1. pro 2023

@billiejean88 Mám Lunette a budu za pár dnů kupovat tutéž značku novou. Kalíšek je kvalitní, úžasný, ale po 10 letech by to chtělo výměnu.

zuzkasim
1. pro 2023

Zašla jsem si do obchodu, kde jsem si mohla aspoň pár značek osahat a prodavačky mi poradily. V Brně bych ti poradila, kam, v Olomouci nevím. Mám Tiera Verde (3 porody), po pár měsících jsem se ho naučila zavádět dobře a jsem s ním moc spokojená. Kdybych si kupovala teď nový, koupila bych si trošku nižší, mám celkem nízko čípek. Když bude moc měkký, hůř se uvnitř rozvine, co jsem tak četla. Jinak ano, pro ty, co rodily, tu větší velikost.

andelka
2. pro 2023

Mám Ladycup, tu větší velikost, tuším L. Mám ho už 10 let.

hanca78
3. pro 2023

@billiejean88 mám Mooncup After, více než 7 let, tehdy koupený ve slevě v drogerii během dovolené, kdy jsem menses neplánovaně dostala. A protože jsem se chtěla koupat, nezbývalo než ho vyzkoušet. Od prvního dne jsem s ním neměla problém. Od té doby jsem vložky ani tampony nikdy nepoužila. 🙂

lokesa
3. pro 2023

@billiejean88 Mám Lunette už snad sedm let. Hledala jsem tehdy co nejměkčí a co nejsnáze se rozevírací (od té doby se hodně rozšířila nabídka, tak nevím,
ale jsem moc spokojená, už jsem koupila 3.) Jsem po dvou porodech a používám stále obě velikosti.