Menzes. Proč nepřichází?
Dobrý den holky poraďte zda máte stejný problém vím a cítím že menzes dorazí ale pořád nic a těhotná nejsem test byl negativní mnela jsem to dostat v pondělí co si myslíte tehu fakt nejsem poslední menzes byla 20.5.2020-24.5.2020 ano mneli jsme nechráněný styk ale v mém případě to není možné otěhotnět když mám bolavá záda kříže
@janeckovadenimarie protože reaguje na tvé smazané komenty 🤦🏻♀️
Já se vám tady v tom nechci šťourat, ale nikdy nepochopím, proč některé ženy arogantně nebo výsměšně reagují na dotazy (nemluvím jen o tomto). Tak já nevím, ale do diskuze chci psát proto, že chci poradit/pokecat/podělit se o své zkušenosti, a pokud se mi zdá nějaká diskuze/dotaz hloupý, tak prostě nebudu řešit a půjdu do jiné, ne?
@klokanka31 já to dělám přesně takhle😂 kolik dotazu mlčky přeskočim a myslím si svoje ... hlavně nemám ani čas ani naladu se s někým dohadovat na koniku😂
@klokanka31 přesně tak souhlasím s vámi přece není špatného se o něčem pobavit poradit a pokud se to někomu nelíbí ať jde dál a ne že se chová arogantně
@janeckovadenimarie
a co treba zapojit mozek a neplevelit forum stupidnimi dotazy? 🙂
@zelenaesmolda nemá cenu řešit, zakladatelka zase napíše nějakou báječnou urážku ve stylu, že jsme tady arogantní a hloupé kvočny a slepice a bůhví co a pak to smaže a nakonec to vypadá, že chudák dostává kapky. Nemá cenu řešit..
@tasimia
souhlas
@janeckovadenimarie rika ta co maze vlastni komentare :D
Kdyz uz neco napises tak si za tim aspon stuj ne?
Nahlas me treba na lamparne kdyz ti to udela dobre.
A ver tomu,ze sikana vypada uplne jinak nez to,ze ti nekdo rekne,ze tvuj hloupy dotaz je vazne hloupy 🙂
@janeckovadenimarie 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️.
1) nemazes diskuze ale komentare,neplet si pojmy s dojmy
2) jsi na verejne strance,lezt tu muze kdokoliv se registruje.Pokud s tim mas problem tak sve menstruacni problemy res s kamoskou u kafe,ta ti urcite trpelive odpovi na tve dotazy.
3) me neurazis,ja se za to,ze jsem z Ostravy nestydim.Nakonec jenom hlupak ma potrebu se do nekoho navazet protoze pochazi z mista X nebo Y.Mas ocividne nejaky mindrak,ze?
Asi ti dost lezim v zaludku kdyz sis prolustrovala muj profil,vid? :D
@janeckovadenimarie ne protože všechny urážky si stihla smazat, šikovná 👏👏
@janeckovadenimarie
proc se obtezujes s psanim komentaru kdyz je pak mazes?stuj si za tim,co pises ne?nebo jsi az takovy zbabelec?
Myslíte si co chcete nejsem zbabělec jako ty
@janeckovadenimarie
no ja jsem nesmazala jediny svuj komentar narozdil od tebe....
@janeckovadenimarie si zbabělec, protože mazes urážlivé komentáře a ostatní pak vypadají jak vypadají. Proto si zbabělec.
Noa kašlu na vas