icon

Místečko pro relaxující pokec o všem možném

camelinka
2. bře 2022

Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎

Strana
z6
martiniquest
2. bře 2022

@emillyhk Presne! Kamaradky si taky klepou na celo. Pry by je nebavilo porad litat pro baliky sem a tam, coz ja uz rok fakt delam, ale jak jinak si vybrat dobre padnouci obleceni. Dohnalo me k tomu male dite, s nim nekoupim vazne nic a pokud ano, tak je to unahlena koupe. Dal samozrejme covid, protoze kde chceš nakoupit, kdyz nemas co na sebe, vse je ti velke a navic obnosene...a online nakup sice vyzaduje mit nejakou castku na uctu, nebudu objednavat po jednom tricku, bezne jsem mivala "v luftu" 15tis, objednavas porad sokola, nez zjistis strihy, barvy, styl...ale vysledkem tehle mravenci práce je skvele zkombinovany satnik. Bezne si dany kousek doma vyzkousim vicekrat v ruznych kombinacich, a az kdyz jsem si jim opravdu jista, odstrihavam cedulky.
Btw, co zpusobilo prechod na Zalando? Ja tam zatim nakupovala jen jednou...

martiniquest
2. bře 2022

@mrav Vsak ona se nejaka zena objevi, az bude spravny cas. Tim jsem si jista 🤞 Ja sama jsem vyrostla bez otce, umrel, kdyz mi bylo necelych 7, na rakovinu. Casto premyslim o tom, co bych delala, kdyby nedej Boze...memu manzelovi je prave tolik, kolik memu otci, kdyz umrel. Ale kdyz se to stane, clovek musi jit dal a svym zpusobem mu pomáhají ty deti, pro ktere tady proste musi byt a fungovat.

emillyhk
2. bře 2022

@martiniquest Vlastně ani nevím, možná mi víc vyhovovala nabídka. Primárně mám ráda jednoduchý styl, spíš bussines casual. A na Zalandu jsem vybrala častěji. Jo a zrušili mi blízký parcel shop, tak pro mě vrácení balíku AY už nebylo tak pohodlné. Jinak já takhle nakupovala dlouho před covidem, nesnáším obíhání obchodů, nikdy nenajdu pro co jsem přišla 🙈 Jasně, ty peníze v tom nějakou dobu visí, ale aspoň mi neleží doma v oblečení, které nebudu nosit 😉. Teď jsem na rodičovské, tak se krotím.

martiniquest
2. bře 2022

@emillyhk My se prave v prosinci zbavili hypoteky, tak si muzu konecne kazdy mesic koupit neco na sebe. Zacinala jsem se satnikem od nuly. Vzdy jsem byla uplny minimalista a radeji si nakoupila par veci, ktere jsem obnosila do umoru, a pak koupila jine...a nebo se mi jednoduse zmenila velikost. Pak prisly deti a ja zacala nosit de facto jen dziny, basic tricka a obcas svetr. No nemela jsem ve skrini nic. A loni jsem zacala koukat na videa o budovani satniku, uplne jsem prehodnotila barvy (driv jsem mela rada vyrazne), styl, totalne jsem obmenila boty a kabelky, presla jsem temer vyhradne na kuzi, pisu si seznamy, co potrebuju dokoupit...no je v tom dost casu a energie, ale ve skrini mam jen to, co fakt nosim a co se da zkombinovat de facto kazde s kazdym.

emillyhk
2. bře 2022

@martiniquest Mě takhle před pár lety nakopla myšlenka Capsule wardrobe. Já naopak měla sklon kupovat kvanta oblečení (mindrák z dětství a dospívání). Měla jsem plnou skříň a přitom neměla co na sebe 🙈. Takže jsem tomu věnovala ten čas, energii a peníze, ujasnila si, v čem se cítím a co nosím ráda a naopak co se mi sice líbí, ale já se v tom necítím. A víceméně kompletně změnila styl. Pár žen v okolí si všimlo, pobavily jsme se o tom, ale ty hovory víceméně skončily stejně - "Jé, to by se mi nechtělo." 😄 Nelituju toho, zvedlo mi to sebevědomí 😉
Ty nákupní seznamy jsou skvělé 👍

martiniquest
2. bře 2022

@emillyhk ano, presne capsule wardrobe je muj ideal 😆🙏🏻 nedodrzuji tedy pocty kusu, ale jedu tu myslenku a je to uzasny. Pomalu mam satnik pro kazdou prilezitost. Pro nekoho povrchnost, pro me extremne dulezita vec. Protoze kdo rika, ze na vzhledu nezalezi, ten se nema rad a nebo keca.
Zaroven co se mi nehodi, to posouvam kamaradkam nebo ma Vinted, takze mam i dobry pocit, ze vec poslouzi jinde a ja muzu koupit neco, co bude lip korespondovat s moji potrebou

aklin
2. bře 2022

Ahoj, ráda se přidám. Konečně něco normálního.S manželem máme po 3 týdnech opět krizi. Zase v tom hraje možné druhé dítě. Chce, ale zároveň nechce, hlavní role peníze. Mám po 3 neúspěšném transferu, vím co bylo příčinou neúspěchu. Po transferu jsem chtěla být až do testu doma, jenže jsem nemohla být, protože manžel by měl kecy, protože bych seděla doma. Podotýkám, že od 5 den po et jsem měla větší bolesti v podbřišku + se objevovalo i špinění/krvácení, když jsem dlouho stála. Pokud jsem měla volno, problémy ustály. On tohle neslyšel. Všechny 3 pokusy jsem odchodila v práci - 8 hod na nohách v obchodě. Asi si představuje, že bych až do porodu pracovala v obchodě, abychom nestrádali nebo by byla náhradní matka, aby byl spokojený. Od něho opět žádná podpora.

zelenaesmolda
2. bře 2022

@camelinka
Plany na leto?Jela bych k mori az bych brecela 🙂

nazka
2. bře 2022

@martiniquest holka ale i tak máš můj obdiv. Když jsem měla 68,69kg,muj tehdejší přítel mi říkal, že je to dost. Teď mám tak o 12 víc. A strašně ráda bych se tam dostala. Ale vůbec nemám žádnou vůli. Nikdo by to se mnou neudržel. Musela bych sama. O to těžší ní to přijde.

nazka
2. bře 2022

@aklin a první šlo samo? Chlapi tohle nevidí, neznají, co zažívá žena. Každopádně sedět doma a čekat, zda se chytne embryo taky není dobrý řešení. Z mojí vlastní zkušenosti platí, že čim min na to myslím, tím to jde snaz.moc ale držím palce. Kdy byl ET?

martiniquest
3. bře 2022

@nazka Neni to o vaze, ale o konstituci. Kamaradka ma 74/171 cm, ma velikost 38 a je krasne vysportovana. Samy sval. Hadala jsem ji o 10 kg min. Ta vule mi ted taky chybi. Musim to na sebe navlict tak, aby to šlo "samo". Jakmile na sebe tlacim, tak se mi okamzite spusti zachvaty prejidani.

camelinka
autor
3. bře 2022

@zelenaesmolda Taky bych se jela veprit nekam do tepla, s gintonikem v ruce, a stacil by me bazen, to more s potvorama a slanou hubou pak, uplne nemusim ani😅.
Ale letos budu pokracovat v prestavbe chajdy, takze vse cpu do ni no.
Co vy?

camelinka
autor
3. bře 2022

@mrav Ja ted prave premyslim, jestli sme si te dobe nepsali, mne umrel chlap nejak ve stejne dobe ...

camelinka
autor
3. bře 2022

@dasipe Jeeej, to je fujky prace🥴, takhle sme bourali u kamosky celou koupelnu a to bylo bordelu a prachu🙈...
Coz o to, vybourat a vytrhat je to rychly, ale toho jebaniho potom, chce to hodne lidi naraz a pak to je ale fofr😉

mrav
3. bře 2022

@camelinka Je to možné. Byl to rok 2017. Ale asi jsi měla jiný nick, v SZ jsem tě nenašel. A jak se daří? Jsi pořád sama, nebo jsi někoho našla?

dasipe
3. bře 2022

@camelinka jojo...ten bordel...to je hrůza ..jsme na to tři, máme na to týden, nejvíc nás zdrží to čekání na vytvrdnutí betonu, pak už to půjde, jen mám zásadní problém, nikdo nechce štukovat strop, je to strašný sraní 🙈😀

camelinka
autor
3. bře 2022

@mrav Aha, tak to byl nekdo jiny, ale taky chlap, ktery tragicky ztratil zenu :(
Ja se dlouho jen bavila, a celkove to mam slozitejsi, protoze jednoduche veci me nudi a brzy prestanou bavit, mam pritele, ktery to ma take slozity, takze to je dlouhy pribeh😅🙈
@dasipe Aha, tak to zmaknete😎 a budete davat klasicky beton? Nebylo by to samonivelackou rychlejsi? Priznam se, ze tohle uz si uplne nepamatuju...

dasipe
3. bře 2022

@camelinka právě že nejdřív beton, aby se dorovnal schod a aby byly podlahy ve stejné rovině s ostatními místnostmi a pak na to přijde jako finále nivelačka. Úplně se mi ježí chlupy i na zadku při představě na ten bordel všude kolem 😀 budeme totiž ten beton vozit v kolečkách přes chodbu a kuchyň 🙈 je to starej barák takže asi víš co všechno taková barabizna obnáší za opravy 😮‍💨

camelinka
autor
3. bře 2022

@dasipe Je mi to jasny, ale pak to budete mit krasny😍😎...chvilka prachu a bordelu za to stoji!

rosie18
3. bře 2022

@camelinka tak dnes jsem byla ja mega sikovna. Rizla jsem se do dlane, mam tam slinc asi 4 cm, nastesti to neni hluboky. Velice odborne jsem si to osetrila 🤣🤣🤣

camelinka
autor
3. bře 2022

@rosie18 Jezkovy voci, doufam, ze se ta sikovnost nesiri po siti🤣🙈...a teda styl obvazani mas peckovni🤣

rosie18
3. bře 2022

@camelinka dala jsem si zalezet 🤣🤣🤣 Je to provizorni, jen abych mohla umyt nadobi 🤣🤣🤣 Uz jsem si tu paradu sundala 🤣🤣🤣

te_reza
3. bře 2022

Když jdeš domů z práce a naproti tobě ti mává a volá na tebe úplně cizí chlap a až když ho míjíš si uvědomíš, že to je tvůj gynekolog 😂😂😂

rosie18
3. bře 2022

@te_reza 🤣🤣🤣 To je dobry 😃

camelinka
autor
3. bře 2022

@rosie18 ja bych to stahla maslickama, jestli ti teda na dlani vydrzi, jak se to poti...at se to hezky chytne k sobe..
@te_reza nojo, vidas ho z jineho uhlu, zejo🤣😜...
To me pripomnelo for, ze Muj gynekolog me zada o pratelstvi na FB, by me zajimalo, co by chtel jeste videt ...

rosie18
3. bře 2022

@camelinka maslicky? To uz je holka, vyssi divci. To neumim. Ono se to uz zatahlo, uvidime, co to udela po koupeli.

te_reza
3. bře 2022

@camelinka no heleee, my spolu kdysi někde chlastali a od tý doby si tykáme. Kolikrát jsem na tý gyndě ráda, že tam není 😂

camelinka
autor
3. bře 2022

@rosie18 proste prouzky z te lepive casti naplasti, a hezky pritahnout k sobe... to zvladnes ;)
@te_reza tak to bych nedala tyjo🤣, chlap jako takovy mi nevadi, ale neco jako Nazdar Honzo, jak ti visej, to bych nedala🤣

te_reza
3. bře 2022

@camelinka no je to velice zvláštní no. Jako hodně 😂😂😂

camelinka
autor
3. bře 2022

@te_reza 🤣🙈 verim. Znama ma manzela gyndare a kdyz se ji ptali,jak pozna, ze jde o sex a ne prohlidku...tak pry, jestli na sobe zrovna ma rukavice, nebo ne🤣....
To bych tuplem nedala,...ale muj gyndar ma manzelku tez gyndarku, by me zajimalo, o cem si tak vecer povidaji🤣🙈

Strana
z6