Místečko pro relaxující pokec o všem možném
Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎
@camelinka
@te_reza tenkrat pred sto lety si moje sestrenka nasla pritele a moje mamka mi rikala, ze je podobny nasemu gynekologovi. No a kdyz nas sestrenka seznamovala, tak mu to rikam, ze je podobny nasemu gyndari a on povida : ,,no vzdyt to jsem ja". Tak to me malem kleplo. Pak se zacal smat a ze ne, ze si ze me jen utahoval. Haha, pekne debilni sranda 🤣
@camelinka
Ja jesTe nevim,planuju more ale jestli to vyjde zatim nevim.Nebo mozna pojedeme ke kamaradce,bydli v zahranici.
@zelenaesmolda tak to bude urcite fajn oboji😎👍
@camelinka
no,oboji nam asi nevyjde,na to nebudou finance tak uvidime.
@zelenaesmolda no myslela sem to tak, ze obe moznosti budou fajn 🙂
@camelinka
to jo ale radsi bych to more,trosku se ohrat 🙂
Tak jo, po plodné diskusi s Covid infolinkou a po ještě plodnější písemné konverzaci s nemocnicí ČB mi nezbejvá než si na Novavax udělat výlet do Krumlova. Tak snad mi příde PIN2 nějak normálně a výde mi hezký počasí, Krumlov je fajn 😀 😀 😀 A autobus mi tam jede 😀
@camelinka to mi ta baba na infolince řikala taky 😀 😀 😀 Hele ale šéfová mi to schválila, takže zkusim najít nějakej termín schůdnej pro moji logistiku z jedné horoucí prdele do druhé horoucí prdele a zpět a dyž to klapne, hodim i korzo po Krumlově. A dyž né korzo, tak kafe na benzínce u autobusáku 😀 😀 😀
@mon_88017
co je to vlastne za super vakcinu?
@zelenaesmolda vono to vlastně nic super neni, je to dělaný zastaralejší technologií a slibujou, že potom bude čoveku míň blbě (v mým okolí měli lidi na Fajzra dost hnusný reakce).

@camelinka tak dva divnolidi se hledali až se našli 😂 já pohnutky chtít být gynekolog nebo zubař nikdy nepochopila 😂😂😂