icon

Mladé maminky do 23let. Kolik nás tu je?

stylly
30. črc 2010

Pojďme všem dokázat, že i my to zvládáme naprosto stejně jako maminky po 30. 😉 Často slýcháváme otázky typu:"Proč máš dítě tak brzo,..??A tak,....tak to máme společné téma.....

petullek
8. led 2011

@monaberuska1 takhle by to mělo být.. ona ví, že bydlím teď u mamky, ale přece mi mamka nemůže radit a říkat co a jak... když mě měla před 24lety... 😒 taky si to už nepamatuje... Taky si s nim pohraje a tak..ale prostě většinu času jak někdo psal na netu "tráví na své židli" a brala bych aby se Samulovi věnovala víc... a když se narodil, tak mi řekla, ať přijedeme, že to zvládneme 🙄

monaberuska1
8. led 2011

@petullek jo?? aha za náma teda jela, a to jsme fakt byla ráda 🙂 😉 ale těžko poradit no jestli odejít nebo ne, určitě když bych byla nespokojená odešla bych, 🙂 😉

chayanita
8. led 2011

Mě je 21 a v březnu mi to začne, zdravím Vás, holky!

petullek
8. led 2011

@monaberuska1 dostanou poslední šanci 😀 Vypadá to, že tu zůstaneme bydlet, tak zase aby jsme nemuseli nikam dojíždět... no ještě jednou mě naštvou a nebudu přemýšlet..

Jste tu někdo ze Severu???

monaberuska1
8. led 2011

@chayanita vítám tě tu 🙂

@petullek tak pak dej vědět jak to pokračuje 🙂 😉 snad už to bude dobrý 🙂 😉 mi dojíždíme no.. 🙂 já jsme z \Vysočiny 😀 😀 😀 😀

chayanita
8. led 2011

@monaberuska1 děkuju moc, kolik zlatíček máš doma ty?🙂 Tak vidím, že je to jak jsem si myslela. Že my mladé maminky jsme zkrátka + - v poho 🙂

petullek
10. led 2011

@monaberuska1 Ahojky, tak očkování máme za sebou... dotorka kráva, se ani nezvedla ze židle aby ho poslechla... jako i psa mi doktor vyšetří víc před očkováním jsem zklamaná...

monaberuska1
10. led 2011

@petullek to mě teda mrzí, a co budeš teda dělat???

petullek
10. led 2011

@monaberuska1 zatim asi nic.. uvidíme.. ale jakmile bude nějakej problém,tak od ní prchám... je divná...

Chtěla jsem se zeptat, jak to zvládáš, mít děti takhle blízko sebe 🙂 Já bych nejradši v létě začala pracovat na druhym 😀

monaberuska1
10. led 2011

@petullek úplně v pohodě 🙂 je to ještě lepší než s jedním 😀 takhle je to takové veselejší 🙂jako paráda 🙂♥

petullek
10. led 2011

@monaberuska1 a pomáhá ti někdo? asi přítel co??? no já dokud spolu nebudeme bydlet, tak do druhého nejdu, ale vypadá to dost nadějně 🙂 na jaře už budeme spolu, tak se těším 🙂))

monaberuska1
10. led 2011

@petullek jojo myslíš manžel?? manžel mi pomáhá když to jde, jelikož je hodně v práci ale ještě že jí má 😀 😀 😀 tak to držím pěstičky aby jste tedy brzy spolu už bydleli 🙂♥♥

petullek
10. led 2011

@monaberuska1 my to máme složitější nooo... je z UK a musí doma něco dodělat.. ale už brzo se sem nastěhuje k nám 🙂) Mimi chci co nejdřív 😀 Samulka je hodné dítě a bude potřebovat sourozence 🙂 🙂 🙂

monaberuska1
10. led 2011

@petullek jé tak to jo 🙂 jo je hodný 🙂 tak to je parádaní 🙂♥♥

mamusa1611
12. led 2011

ahoj, tak mě je 23 a 3.měsíce.. První dítko jsem měla v 17. druhé 21. a ted čekáme třetí... A vše jsem zvládla a zvládám v pohodě.. 🙂 Ale hlavně v těch začátcích, díky mým nejbližším, bez nich bych to nejspíš nezvládla... A díky mojí lásce,která je mou velkou oporou... 😉

andulina21
17. led 2011

ahoj, na mk chodím už dlouho, ale až ted jsem objevila tuhle skupinu, je mi 22 mám 17měsíční hočičku. tak tu nejspíš budu ted každou chvíli 😀

susan87
30. led 2011

mě je 24 a taky si myslím, že po 30 už bych neměla tolik energie,sice teď jí taky někdy ubývá,ale jde to.jsem už skoro 3 roky s přítelem,který ovdověl a starám se o jeho dvě malé děti, holčičku 4,5 a chlapečka 2.Když sem se o ně začala starat holčička neměla ještě ani 3 a chlapečem 6 tydnů.Takže jsem jejich dá se říct nová,,máma"tak uvidíme jak mi to půjde dál.Planujeme třetí přirustek tak doufám, že zvládat budu🙂

pellullinka
30. led 2011

ahoj holky 🙂 koukám, že se nám to tady zase pomalinku rozjíždí 🙂

levandule_vanilkova
31. led 2011

Taky zdravím mladé maminky 😉 ... je mi 20 let a právě mám poprvé v bříšku malého podnájemníčka, kterému je 16 týdnů. Hned po zjištění to bylo moc těžké - znáte to - plány do budoucna, výška atd. ale s mým přítelem, který je starší, na potomstvo už má věk a hrozně se těší, jsem to vše překonala a teď se už nemůžu dočkat až se vyklube na svět. 🙂

sofieanna
31. led 2011

ahoj holky..tak mě je 21... 🙂

pellullinka
2. únor 2011

@levandule_vanilkova A proč myslíš, že by ses musela něčeho vzdát? Já s miminkem už maturovala a ted sem ve druháku na vejšce. Pokud si chceš výšku udělat určitě to neodkládej 🙂

levandule_vanilkova
2. únor 2011

@pellullinka No uvidím jak to vše zvládnu, přihlášku si určitě podám, dálkově to je bez problémů, k tomu práce z domu, k tomu obětavý tatínek 😉 No je to poprvý, co budu mít bejbátko, takže musíš chápat, že trošku obavy jsou a ještě chvíli budou 🙂 Ale mám jeden dobrý předpoklad - jsem ženská, a ty zvládnou prostě všechno 🙂

pellullinka
2. únor 2011

@levandule_vanilkova taky mám doma jedno dětátko :_)
to je jasný, že máš obavy ale určitě to zkus pokud chceš. A jakou práci z domu máš?

zuzka72
2. únor 2011

Tak holky sice nemám do 23let 😀 bohužel 😔 ale mám první dítě v 18ti a druhé v 21, takže před takovými xxxx lety bych sem i zapadla 😀 😀 . Každopádně jsem to zvládla a asi každá z vás to zvládne, takže bez obav... 😉 😵

levandule_vanilkova
2. únor 2011

@pellullinka jj, koukala jsem na tvůj profil - krásnej klučina 🙂 a ty studuješ dálkově nebo stíháš denní studium? Přítel připravuje e-shopy, takže mu pomáhám a potom se budu starat o objednávky a o další věci kolem, protože má svojí vlastní práci...

pellullinka
2. únor 2011

@levandule_vanilkova denní se s dítětem zvládat nedá pokud nemáš někoho na 24hodinový hlídání 🙂
Studuju dálkově....Moc děkuju za pochvalu. je to pěknej čert

stylly
autor
4. únor 2011

Ahojky dlouho jsem tu nebyla,..jak se vám vede maminky? 😉

stylly
autor
4. únor 2011

@mamusa1611 Tééééda máš můj velký obdiv 😉
@pellullinka máš krásnou profilovku 😉
@zuzka72 no ty abys někam nevlezla 😀 😝

Tak to vypadá že se to zase vrací zpět a začínají rodit mladé a krásné maminky,..tak jak to příroda zařídila 😉

pellullinka
4. únor 2011

@stylly děkuju 🙂
No nevím jestli se éra zase vrací zpět, spíš si přijdu jako vyjímka potvrzující pravidlo :D

mamusa1611
4. únor 2011

@stylly děkuji... 😉

Strana