icon

Mladé maminky do 23let. Kolik nás tu je?

stylly
30. črc 2010

Pojďme všem dokázat, že i my to zvládáme naprosto stejně jako maminky po 30. 😉 Často slýcháváme otázky typu:"Proč máš dítě tak brzo,..??A tak,....tak to máme společné téma.....

zuzka72
4. únor 2011

@stylly 😉 já jen na čumendu 😀

stylly
autor
4. únor 2011

@pellullinka No mě se nezdá,...kolem mě je spoustu maminek +/- 20let

pellullinka
5. únor 2011

@stylly tak to jo, kolem mě téměř vůbec

levandule_vanilkova
5. únor 2011

@stylly Přidávám se k "pellullince" ... ani já neznám vlastně žádné maminy v mém věku a v mém okolí 😔 ... mezi přáteli mám hodně mladých tatínků, ale to je zase jiná kategorie 🙂

stylly
autor
5. únor 2011

@levandule_vanilkova @pellullinka ,..no tak u nás v naší diskusi jsou dvě a jinak jak jsem ležela v nemocnici tak tak nás bylo asi 5 na oddělení,..jinak celkově moje spolužačky mají roční děti a co byli o rok starší tak 2-3leté 😉
Napočítala bych jich tak 15 určitě co mají pod nebo jako já 23 😉

levandule_vanilkova
5. únor 2011

@stylly Tak záleží asi jak kde...odkud jsi ty? - jestli se můžu zeptat, jen tak ze zvědavosti...

stylly
autor
5. únor 2011

@levandule_vanilkova Olomouc 😉

levandule_vanilkova
6. únor 2011

@stylly Jo táák 🙂 tak to to nevím jak je to s mladými maminami tam ... ale v Praze se kamarádka v mém věku se stejným "koníčkem" 😉 hledá trochu hůř ... asi si tu někde podám inzerát 😝 🙂

mysicka15
7. únor 2011

ahojky holky mohla bych jse kvam take pridat??nevim jestli me prijmete jelikoz jsem az moc mlada maminka. 🙂

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 a co je moc mladá maminka??? Určitě vítej 🙂

mysicka15
7. únor 2011

je mi 15 let.bohuzel se to stalo ale nelituju toho mala mi dela samy radosti

soniq
7. únor 2011

Ahoj holky, je mi čertvých 23 a mám 10ti měsíčního chlapečka🙂

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 a kolik je dítku? holčička???

@soniq vítám tě 🙂

mysicka15
7. únor 2011

@pellullinka jo je to holcicka jmenuje se Nikolka a jsou ji 3 mesice a 4 dny dekuju

obla
7. únor 2011

I já se hlasím, kočky 😉

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 wau tak to jsi opravdu nejmladší maminka co z nám. Moje švagrová otěhotněla v 16ti a v 17ti rodila.
Co na to vaši a jak se to vůbec stalo? bylo ti 15když jsi otěhotněla? to by mohl být problém i s policií ne? a co otec dítěte? promin, že se tak ptám, zajímá mě to. Nic ve zlém..
@obla ahoj 🙂

pellullinka
7. únor 2011

@obla máš krásnýho kloučka a moc hezký fotky!!!!Copak máte za fotáček? A kolik ti je?
Sakra já dneska jen dávám otázky 😀

mysicka15
7. únor 2011

ne dobry vubec mi to nevadi.ne otehotnela a porodila jsem ve 14 a s polici zadny problemi nebyly,protoze uz sme se jednou souddili protoze prisli na to ze sem smym pritelem spala a jeste mi nebylo 15 a to bylo asi 2 soudy a dostala jsem podminku,a vic se to neresilo .nasi stoho byly v soku jelikoz se to dozvedeli kdyz sem byla v 6 mesici.a uz se nedalo nic delat.ja byla pro abych si malou nechala ale ja mam jeste dve sestry a mame pomerne malej byt,takze kvuli tomu mamka chtela dat malou k adopci ze by se mela lip tam kde ji budou moc dat vsechno.no a nakonec kdyz sem porodila tak jsem se dozvedela ze mamka si to rozmyslela a sem moc rada ja to i vedela ze si to rozmysli stou adopci ze by to neudelala.otec ditete sedi ve vezeni,jelikoz se vyspal s nezletilou ale promenili mu i podminku a prospeny prace.dostal 2 roky ale jde na pulku takze po roce.a uz bude sedet skoro 5 mesicu.

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 tyo to je mazec!!!A jak zvládáš péči o malou?A co škola?

mysicka15
7. únor 2011

@pellullinka jo zvladam to obcas mi pomuze mamka ale to malo kdy.a skola to chodim kdyz mam hlidani takze kdyz je doma mamka nebo tatka tak jdu treba na 3 hodinky.

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 aha. a co střední? jsi ted v 9.třídě?

mysicka15
7. únor 2011

stredni bych s i mohla udelat.skolu dalkove ale praxi bych musela chodit ale nemam hlidani takze spis az mala bude chodit do skolky tak asi pak.jo jsem v 9 tride

pellullinka
7. únor 2011

@mysicka15 pokus se to neodkládat. já na střední žádnou praxi neměla....

obla
7. únor 2011

@pellullinka Ahoj .. mám zrcadlovku od Canonu, trochu na tom ujíždím 🙂 Za pár dní mi bude 23 😉

pellullinka
7. únor 2011

@obla lepší foták je vždycky hned vidět 🙂

obla
7. únor 2011

@pellullinka Díky, to mě těší .. 🙂 Máš krásného chlapečka .. vlastně oba jste krásní .. nebo všichni tři?
Moc Vám to sluší. 😉

pellullinka
7. únor 2011

@obla :D děkujeme 😀
Taky bych si pořídila takový fotáček, hlavně ty portréty jsou úžasný!!!!

mysicka15
8. únor 2011

@pellullinka a cim jsi vyucena??ja sem chtela jit tady v rakovniku u nas na skolu na kucharku servirku a byla sem se tam ptat a rekly mi ze skolu bych dalkove delat mohla ale praxi bych musela chodit abych mela urcitej pocet hodin.a strida se to tyden skola tyden praxe

pellullinka
8. únor 2011

@mysicka15 já ale mluvila o střední škole, ne o učnáku, mám ekonomku, písemnou maturitu jsem psala 14 dnů po porodu a ustní 2 měsíce po porodu a zvládla jsem to. Ted studuju dálkově vejšku.

adelka89
8. únor 2011

ahoj holky, taky se pridavam 🙂 Lukasek se narodil kdyz mi bylo 20 a druhe miminko budeme mit jeste v mych 21 🙂

Strana