Jak byste reagovaly?

22. kvě 2020

Holky, jak byste reagovali kdyby vas nekdo prudil s otazkou "dokaz mi to". Myslim ciziho cloveka. Jako proc bych mela neco nekomu dokazovat? Myslim hloupe otazky typu "dokaz mi, ze mas penize", "dokaz mi, ze nejsi blba"... Co s takovym clovekem, co chce jenom rejpat? Jak ho slusne, elegantne zchladit? Proste pitomec co jenom prudi.

kridav
22. kvě 2020

Ignorovat, a kór když je to cizí člověk. Když by na něj člověk jakkoliv reagoval, bude prudit dál.

verysucha
22. kvě 2020

Já bych ho posalala do prdele 🤣🤭🤷‍♀️

janina_8
22. kvě 2020

Dokaž že umíš rychle utíkat nebo ti nakopu zadek. (nějak tak bych mu odpověděla)

autor
22. kvě 2020

@verysucha To ja taky, ale vypadalo by to, ze ma pravdu on 🤔

autor
22. kvě 2020

@janina_8 😂😂😂

volfici
22. kvě 2020

Proč? Proč bys měla někomu něco dokazovat? Jsi snad u soudu? A takoví lidé nikdy s tvým "důkazem" stejně spokojeni nebudou. A jestli by to vypadalo, že má pravdu, když bys ho poslala někam? To ti přece může být jedno. I kdyby neměl, stejně si povede svou. Vůbec s takovými lidmi neztrácej energii.

tensorflow
22. kvě 2020

Rekla bych mu popravde, ze nemam potrebu cokoli mu dokazovat a je mi jedno, zda mi veri, nebo ne... Protoze je mi fakt ukradeny, co si o mne cizi lide mysli 😉

ariadna12
22. kvě 2020

Na diskusi musi byt dva......ja tuhle hru nehraju. Tak nejak bych asi reagovala.

zavodnice
22. kvě 2020

Řekla bych mu, že zato on mi nemusí dokazovat, že je de-bil, že je to vidět. A víc bych se s nim nebavila.

hojda
22. kvě 2020

Já bych řekla, že je to dost zvláštní dotaz, že něco takové po mě chtěl naposledy někdo ve školce......je to neuvěřitelně dětinské.

autor
22. kvě 2020

Diky holky, ja uz nevim jak argumentovat. Treba s kolegou sme meli jiny nazor na jednu zemi a on rekl, ze co ja muzu vedet, nevypadam pry jako cestovatelka a ani za vodou tedy v te zminene zemi jsem mohla bydlet tak maximalne v chudy casti. A at mu dokazu ze to tak neni 🤦

hojda
22. kvě 2020

Tak ať si pustí Dědictví aneb Kurvahošigutntág.... "Věříte v Boha?" "Ne, nejsou přece žádné důkazy!" "Hmm, já vaši p..u taky neviděl a přesto věřím, že ji máte!"

hojda
22. kvě 2020

Ať ti dokáže, že má koule🙂.....

hanih
22. kvě 2020

Tohle je fakt detinske a takovy clovek stejne chce jen prudit. Vsadila bych se, ze by ho argumenty ani nezajimaly... Kolegovi bych asi rekla, ze nemas potrebu diskutovat s nekym, kdo ti neveri, protoze to stejne k nicemu nevede. Nebo ze ty vis sve a je jeho problem, ze ti neveri, ale ze nemas potrebu mu cokoliv dokazovat. Nebo bych se usmala a rekla mu "ver si cemu chces...". Pripadne bych zkusila jeho medicinu a opacila bych - "tak mi ty dokaz opak". Ale do dalsi diskuse bych se zatahnout uz nenechala - k nicemu by to nebylo a akorat by te to stalo energii a nervy.

hojda
22. kvě 2020

A možná bych mu ještě řekla, že si nejdřív skočím pro silnější brýle, abych na ně pořádně viděla.....

martiniquest
22. kvě 2020

Ignorovat, nereagovat a nebo rict, ze nemam potrebu komukoli cokoli dokazovat

peleta
22. kvě 2020

Těžko říct, něco takového mi naposledy někdo řekl na základce.

tulikiss
22. kvě 2020

tak kdyby na me nekdo zkousel ze nevypadam nejak a at mu dokazu... tak bych mu rekla s usmevem, ze on taky nevypada jako debil a presto je a at mi dokaze ze neni 😀. S takovym clovekem nic neporesis, protoze se ridi tim ,ze kdyz nemam argument tak zautocim abych dokazal ze mam pravdu.

biciklissie
22. kvě 2020

Myslim, ze spis jde o to, srovnat si to sama v hlave, ze nazor tohoto cloveka vas absolutne nezajima a ze nemate potrebu mu nic dokazovat. Jak to prekousnete jednou, ze vas takhle provokuje (ja bych spis rekla, ze urazi, az ponizuje, minimalne tedy je to pasivni agresivita), tak priste to uz pujde lepe, nechat to byt.

cilkat
23. kvě 2020

Stojí ti ten člověk za to? Sama píšeš, že je cizí. I ten příklad s kolegou je prostě jednoduchá urážka. Člověk, který mě uráží, mi nestojí za odpověď. Na to, abych někomu něco dokazovala, musí mít pevné místo v mém životě.

elesinka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
elesinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
elesinka
28. říj 2020

Ne