Mladé maminky do 23let. Kolik nás tu je?
Pojďme všem dokázat, že i my to zvládáme naprosto stejně jako maminky po 30. 😉 Často slýcháváme otázky typu:"Proč máš dítě tak brzo,..??A tak,....tak to máme společné téma.....
kajule: Studia..vůbec jsem nějak neplánovala,že se tak rychle vdám a stanu mamkou 😀 já bych se zas nevrátila do trutnova,ačkoli je tam krásně a mám to tam ráda.. Praha je prostě moje volba.. žije to tu..pořád někam chodíme.. 😀
@teriskaa , ja jsem si prave taky vyzkousela vetsi mesto, jenze to neni nejak pro me. 😒 Ja jsem puvodne ze Svatonovic, to je kousek od Trutnova a ted teda bydlime v Trutnove a ver mi i tady je kam jit, zvlast s detma, ale planujeme domecek nekde na vesnici. Puvodne jsem chtela mnohem vetsi zmenu, prave i prostredi (libi se mi Jizni Cechy, Morava, navic moje draha polovicka je z Brna, to je ale na me moc velky), ted ale vaham.
@stylly Jo no, musí ať nevýjde ze cviku když půjde po prázdninách zase do školky. A je to i pro mě lepší, je strašně ukecaný a tak je to pro mě dvou hodinový relax 😅 😀 Ale to je zase malá vzhůru, když se netrefím a nejdou spát zároven, tak se věnuji zase jí, ted spinká 🙂
Téda holky, vy máte supr plán, tady je zataženo a tak jsme doma a příjde mamka s bráchou nám zkouknout novou stěnu v obyváku 😀
Pak jak bude více času, musím Vám zkouknout fotečky a Vaše dětičky..
Malá měla tedka na 4 měs. kontrole 7kg a je taky dlouhá , ale kolik ted měří nevím už pomalu nosíme 74 vel.
@m.o.n.i.k.a , s tou ukecanosti ti uplne rozumim, Pata tu pusu taky nezastavi, kolikrat i ze spanku keca. 😀 Proto, kdyz usne, tak si vychutnavam tu chvilku ticha. Odpoledne taky chodi spat, ale ne vzdycky usne, nekdy jenom lezi a povida si, jindy usne na pul hodiny a nekdy je schopny spat i tri hodiny.
@kajule Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, kolikrát jak pak mluvím s dospělím, tak si připadám jak hotentod, protože se zasekávám 😀 Sním musím mluvit skoro pořád, jak mu neodpovím tak mluví do Té doby, než mu odpovím, je to šílené fakt 😀 A to jak jsme si říkali at už mluví, at už mluví ted jak mluví tak toho člověk má dost 😀
U nás je teda venku hnusně 🙄 ,takže budeme sedět doma,celý měsíc si užívám klidu jen s nejmladším 😀 ,ale zítra se nám vrátí zbytek a já jsme ještě nebyla schopná udělat velké pokojíčkové pořádky...nejspíš se na to budu muset vrhnout 😒 ..chtěla jsme i vymalovat,ale nebudu to s prací přehánět 😉
Teď uspávám trpaslíka,tak až se mi to podaří,tak jdu na to 😎
@teriskaa to je teda obřík,to má náš malý teď 😀 ale my jsme tady všichni malí,tak se tomu nedivím 😅
@m.o.n.i.k.a , taky jsme si to rikali a babi porad volali a vzdycky se ptala jestli uz mluvi a on jakou dobu porad mlel jenom "nenene" nebo si povidal, ale jenom v postylce, kdyz ho nikdo nevidel a ted...je mu to jedno, tu pusu proste nezastavi. Kdyz mi neco rika, tak mi to rekne nejmin petkrat a kdyz neodpovim, tak jak rikas, opakuje to porad dokola. Ovsem to co z ty pusy vypusti to jsou nekdy doslova perly a nekdy me zase uplne dostane tim, jak premysli, pac si rikam, jak ho vubec urcity veci muzou v tomhle veku napadnout. 😎
holky, tak my máme taky docela "obříka", v deseti měsících měl 10600g a 78,5 cm.... oblečení 80 už mu je malý, nosí 86, ale kupujem už 92, aby mu to taky trochu vydrželo 😀 NEčekala jsem, že mi to malý miminko tak rychle vyroste 😀
@m.o.n.i.k.a já jsem hooodně spala v těhu a náš malušek teda kráásně spinká dopo a odpo 😉
@ruzenkas 😖 jejda promiň to jsem si nevšila 😉
Ahoj holky, jsme se s malou vrátily z venku.... bylo to super, nakonec se počasí umoudřilo..... Plány na víkend? Sobota za náma a v neděli se jedem s malou podívat na závody našeho táty..... jedem ho pořádně podpořit.
holky-tady někdo psal,že někoho urážíme tím,že je starší a má dítě až po pětatřiceti?já jsemmyslela,že my píšeme o tom,jaké to má výhody a nevýhody pro nás ne?
dyt nám přeci taky bude jednou přes třicet-a že já to tedy nemám daleko 😀 😀
jinak dnes to byl skvělý den-třihodinová procházka u naší přehrady,v lese-krása 🙂jinak malá v roce měla 10 kg přesně....
já si taky myslím,že když je pohodové těhu,tak je i mimi.já to druhé měla uplně vklidu-a mimi je taky naprostý klidas a spáč...ale kdo ví..třeba to je jen náhoda.
ahoj holky když se bavíte jak ste rozrostlí na základce a na učnácích a středních tak z učnáku nás je 5 mamin a ze základky jsme taky asi 5 maminek ze 4tříd vlastně 6
Dobrý večer holky,
23 mi bylo v breznu, takze se sem namacknu tak tak 😎 😎 ale jinak jsme stepiho s přitelem dlouuuho planovali a vubec toho nelituju, ze jsem takova mlada mamina 🙂
@slunecinecko já už bych tu asi neměla být, do limitu 23 se nevlezu, ale když jsem porodila, tak jsem pár dnů ještě 23 neměla.....
my nespíme, před chvilkou jsme se vrátili z grilovačky 😀 teda malej vytuhnul cestou domů, tak ten naštěstí spí 🙂
ahojky mladé maminky 😉
můžu se k vám přidat?
v 21 letech jsme měla první dítě🙂 teď je Natálce 8měsíců a mě 22🙂
ale no tak holky nechte toho 😖 😀
jinak stylly- malej se narodil v lednu a to mi bylo cca měsíc a půl už 24 🙂 --ale jinak mladá si připadám neustále 😀 😉
ahoj, taky se pridavam 🙂 my jsme meli prvni ve 21, druhy ve 23 a az se narodi treti uz mi bude dva mesice 24 😀

@stylly , ja teda doufam, ze nam ta prochazka vyjde, pac me nejak pobiliva bricho. Konecne tam je ale tak nejak rozumne a dychatelno. 🙂
@teriskaa , svata pravda. 🙂 A japak ses ty dostala do Prahy???