Mladé snažilky a maminky
Ahoj holky, někdo si myslí že jsem na dítě moc mladá, je mi 21. Žádné miminko zatím nemám ale moc bych si ho přála. Jsou tu nějaké mladé maminky nebo snažilky se kterými si budeme navzájem kratit čas čekáním na to vytoužené mimi?
jojo přesně dneska je to nějak v módě mit děti později 🙂 příjdu si ve 21 letech jako blázen že se snažíme :D ale je mi jedno co si kdo myslí, já jsem na to připravená tak do toho prostě jdeme 🙂
@shaktinka
jee tak to máme podobný příběh, já jsem s přítelem 7 let, letos mi bude 22.. od 14ti jsem snim, jemu bylo 15. 🙂 Taky jsme byli oba pro toho druhýho první. Ted spolu rok a pul bydlíme, ale zatím je to jen přechodný bydlení, určitě chceme neco většího až se zadaří. 🙂 Domeček si oba přejeme ale nejprve neco našetříme a pak chceme stavět. 🙂 Holky já tak doufám že to výjde tenhle mesíc 🙂 zítra mi podle kalendáře začínají plodné dny, tak toho hezky musíme využit :D
Tak já se mezi vás přidám. 🙂 Je mi 22 a po svatbě jsme se začali snažit. Zatím se nezadařilo, jelikož po vysazení HA jsem to měla nějaké rozházené, ale snad se co nejdřív zadaří. Bohužel v ovu a podobných věcech se moc nevyznám, tak to začínám kontrolovat až teď. 😀 Jinak, není tu některá z Brna? 🙂
Ahoj, tak se taky přidám 🙂 . Otěhotněla jsem ve 21 letech a teď už mám v náručí půlroční holčičku. S partnerem - teď už manželem, jsme spolu 6 let. Občas se setkávám s nepochopením okolí, ale Magdalénka je to nejkrásnější, co mě v životě potkalo 🙂 Zároveň jsem stále studentka vysoké školy (denní studium), takže je to občas trochu divoké, ale minulý akademický rok jsem zvládla úspěšně zvládnout oba semestry, porodit a ještě získat příjemný bonus v podobě prospěchové stipendia. Tím chci podpořit všechny holky v podobné situaci, že to jde zvládnout 🙂 Aspoň má člověk větší motivaci. Protože jsem měla malé bříško, vyučující dodnes neví, že jsem maminkou a porodit jsem si doslova "odběhla" ze školy. Jinak jsem z okolí Ostravy a neznám moc maminek v mém věku, takže bych tímto ráda i našla nějakou spřízněnou duši 🙂
Ahoj 🙂 Je mi 19, příteli 20 a čekáme na únor 2017 chlapečka 🙂 Moc jsme si miminko přáli, oba dva jsme rodinný typ, akorát jsem myslela, že to bude po vysazení HA chvíli trvat, jelikož jsem byla na konci 3.ročníku SŠ a ono se zadařilo hned další měsíc, takže maturita bude už s malým 🙂 Nebojím se toho, mám rodinu a přítele, o kterých vím, že nám vždy pomůžou a moc se na malýho těší 🙂 Od září studuji individuálně a v pohodě, zvládám to 🙂
Holky obdivuju vás že při tom zvládáte ještě studovat, taky plánuju ZKUSIT dálkové studium vysoké školy při mateřský. Snad to pujde. 🙂 Vypadá to že jsem tu skoro jediná ještě snažilka :D
Ahojky, týden mam zpoždění. V pulce cyklu jsem dva dny spinila jen. Jsem nafouklá a prsa mam natekla a citlivá. Dva dny byla zvysena teplota 37. co myslite?
Ahoj holky 🙂 me je 21 a pritelovi 31.O miminko jsme se zacali snazit v cervenci kdy jsem vysadila HA. V pondeli jsem si delala test,tak tam byl maly duch a dnes uz carka krasne zesilela 😍 termin ms je v sobotu,to budu delat dalsi test,tak snad uz tam bude poradna carka😊 deticky mame oba moc radi. Ani jsem necekala,ze to pujde takhle rychle,ale samozřejmě jsem moc rada a stastna😍
@petula1985 ahoj,urcite bych zkusila test 😉
Mimochodem.. já jsem taky z Ostravy 😀 😀
@tynice
@geee
@dyslovka
@magde
Jeej holky to je super ze je nas tu tolko z Ostravy, musime pak dat nejake tehotenske stretko, co myslite? :D v mojom okoli momentalne nie je nikto tehotny, aj ked par malo holek uz mimco ma.
@magde a co studujes? Ja tiez denne, porodni asistentku a k tomu dialkovo tradicnu cinsku medicinu 🙂 ale termin porodu sa mi trochu kryje so statnicami, tak snad im tam nepredvediem prakticku ukazku :D inak dufam ze to vsetko stihnem, aj ked neviem ci mi umoznia chodit na prax tehotnej, napriklad na porodnom sale mavame casto vselijake infekcie nebezpecne pre tehotnu :/ ale zatial verim ze to vsetko vyjde..
Holky napadlo mě, nechcete udělat skupinový chat, normálně na Facebooku, případně teda na messengeru? mě moc to forum tady nevyhovuje. 🙂 Tak kdo by chtěl přidejte si mě na facebooku: Kristýna Stýbalová a uděláme nějaky skupinový chat. 🙂 At mužeme lépe sdílet svoje radosti a starosti 🙂
@shaktinka
@magde
@dyslovka
@lenulinka10
@janakoldova
@tynice
@alikoaliko
@michaela_pol
@mitenka9
@geee
@deni92
@vojato
@12misulkq
@bbubble
@terrii1412
určitě jsem na někoho zapomněla :D

Ahoj, me bylo v srpnu 22 a zitra zacinam 30tt 😊 s pritelem jsem skoro 6 let, jsem jeho prvni a on muj taky 😊 bydlime spolu rok a pul a ted jsme koupili domecek a budem rekonstruovat 😊