Modrý Ježíšek 2019
Ahoj všem ❤
Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎
Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.
A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀
Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.
Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷
Jíťa
@etmargareth Ahoj Helco, diky za zajimavej prispevek. Kurz snizovani nadvahy by se mi hodil, od ty doby, co nekojim, tak kouknu na jablko a mam dve kila nahore 🙂
Ahoj holky, jmenuji se Mirka (27 let), s manželem (33 let) máme synka Otíka (1rok a 3 měsíce) a morče 🙂 Žijeme na vesnici na jihu Moravy, postavili jsme si rodinný domeček, kde už druhým rokem bydlíme. Mezi mé největší záliby patří výroba dekorací, čtení, pohyb. Mám ráda světýlka, hlavně svíčky a dobrý čaj 🙂 Modrého Ježíška jsem se zúčastnila poprvé loni a moc ráda se pokusím i letos udělat nějaké mamince radost 🙂 Díky za tuto příležitost.
Ahoj, jmenuji se Verča, jsem na koníkovi asi týden. Mám dvě krásné děti, dceru Elišku (2 roky) a syna Matyáška (9 měsíců). Je to slušný záhul slušně řečeno, ale moje děti a můj manžel jsou pro mě všechno :-*. Malá je hrozná rebelka, neskutečně ukecaná, malý je takový žravý kliďas. Můj "volný čas" vyplňuje vaření, pečení, strašně ráda tvořím ze všeho možného, k narozeninám jsem dostala vysněný šicí stroj. Ráda chodím s dětmi na procházky, jezdíme na výlety, plavat, teď v zimě se chystáme bruslit. Příští rok bych se chtěla věnovat kurzu angličtiny a účetnictví, protože mě to vždy bavilo a chci mít větší šanci při hledání práce. Tento rok byl pro naši strašně hektický a psychicky náročný, tak doufám, že už se teď všechno uklidní a bude se nám jako rodině jen a jen dařit. Hlavně jsem konečně pochopila, že k životu je potřeba hlavně zdraví, rodina a prachy jsou až úplně někde jinde. Nejhorší je, že tohle si člověk uvědomí, až spadne hubou na zem a sáhne si na úplné dno. Takže všem hlavně zdraví, šťastnou a spokojenou rodinu 🙂
@mirenka_rajchmanka Ahojky a děkuji 🙂
Ahoj holky! Taky se ráda zapojím,protože ráda udělám některé radost a mám moc ráda překvápka, tak se třeba dočkám taky 😉
Jsem Míša,je mi 33 a mám doma Ňáňu❤️ (3) a Šímu💙 (1). 😃
Taky mám manžu,kterýho bych někdy s radostí vystřelila na měsíc... 🙈 někdy klidně i na dva měsíce...
Žijeme kousek za Prahou v hnízdě,který jsme si vybudovali. V podstatě jsem šťastná a spokojená a nic mi nechybí. Jasně, chybí mi spánek,možnost bejt prostě jen tak chvíli SAMA (aspoň na wc...), občas mi ujedou nervy, občas mi ujedou i častějc.... ale jinak jsem úplně normální ženská,co miluje svý děti,ale zatim si jěstě nevykojila celej mozek. 🤔😂
Jsem z Ostravy, je mi 30 let a hledám náhradní prarodiče pro mé děti nebo alespoň babičku (a maminku pro mě). Věkově kolem 50 či 60 let, pouze nekuřáky. Pokud tady je někdo komu chybí rodina a vnoučata, budu ráda pokud se mi ozve.
A víte co? JÁ SE POPRVÉ DO NĚČEHO NA KONÍKU ZAPOJÍM! 🙂
Jmenuji se Veronika, je mi 29 let. S přítelem jsme spolu 10 let. O miminko se snažíme skoro tři roky, a už 4 x jsem o něj přišla. Ale! Jedeme dál, věřím,že to jednou výjde, zase vstávám,směju se a věřím,že to jednou už přece musí klapnout. Hůř už přece bylo,takže už bude jen dobře.
A proto, třeba se najde podobná životem zkoušená dušička, kterou malý dáreček odemě potěší.
@dubbie Jojo,u nas si muzu s chytryma priruckama tak akorat vytrit zadek 😉 mladsi satan je od porodnice nespavec a totalni mamanek,takze prakticky celej ten rok funguju jednou rukou,protoze vetsinu casu se milord chce chovat. Pres den spi tak 2x po 20-30 minutach,kdyz jsme treba venku a vozim v kocarku, tak da i vic,ale to mi je prd platny,kdyz stejne nic neudelam 🙈
Jako on bejt moje 1. dite, tak to 2. rozhodne nemam hned za dva roky 😂😂
Jmenuji se Markéta a pocházím z vesnice v podhůří Šumavy. Máme dvě dětičky. Dcerku 6 let a synka 2 roky. Oba jsou pro nás vším, protože cesta k nim nebyla úplně nejjednodušší. Moc rádi si pěstujeme zeleninu a ovoce na naší zahrádce. Podnikáme procházky do přírody a výlety. Já moc ráda něco tvořím a vymýšlím jak si ještě více zútulnit náš být. Když zbyde chvilka moc ráda relaxuji u knihy.
Jen rychla informace pro vsechny zapojene do Modreho Jeziska. Az budete vybirat tu vyvolenou 🙂 Uzivatelka "natysnovec" se prave odhlasila z akce. Holky, prosim, poradne si predem rozmyslete, jestli se akce chcete zucastnit nebo ne, at k tomuto potom nedochazi. Jinak doufam, ze brzy mi zacnete posilat zpravy, koho jste si vybraly, protoze zatim se nic moc nedeje a jsem z toho trochu smutna ☹

@nuninove Ahoj Irco, diky za uuuplne nejdelsi prispevek, jsem taky pomerne ukecana, ale v navalu zajmu nestiham odepisovat🙂