icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

dubbie
autor
15. říj 2019

@mval Tyjo, tak na to juknu, bezva napad 😉

teniska1313
15. říj 2019

Ahoj holky, miluji překvapení,tak se ráda přidám 😀
Jmenuji se Denisa,mám 33 let a 4 letou dcerku Sáru.Bydlíme v krásné vesnici v Beskydech společně s chlapem,kočkou a králíkem.
Ráda tvořím, peču a chodím po horách. Moc ráda dělám někomu radost a tento projekt je boží 😀díky za něj 😁

dubbie
autor
15. říj 2019

@emmacho Super, další dobrá duše 🙂 Díky.

dubbie
autor
15. říj 2019

@trpaslicek19 Děkuji 🙂 Mimochodem, "nezvracela" se za pokladnu, to byl krásnej překlep, protože někdy to o tom zcvracení je taky, ne? My zrovna nedávno s malou málem zvracely, když před náma stál nějakej pán, kterej si místo mejdla kupoval flašku 🙂

dubbie
autor
15. říj 2019

@teniska1313 To já děkuju, jak se nám to tady hezky plní 🙂

trpaslicek19
15. říj 2019

@dubbie za pokladnou se chce zvracet z více věcí, zápach je asi ten nejmenší problém, chování některých lidí je mnohem větší sousto. 😀 Bohužel se mi nedaří ten překlep opravit 🙂

hnedoocko79
15. říj 2019

Ahoj všem 🙂 jsem že středních Čech a mám jednoho dvouletého rošťáka na kterého jsme si opravdu počkali. Překvapení mám moc ráda 🙂 Jinak jsme normální rodina, kde si občas lezeme na nervy, i když teď, co už chodím do práce, to není tak strašné. Neměnila bych.

romaz
15. říj 2019

Ahojky. Modrého Ježíška neznám, ale jako nápad mi přijde super vymyšlený a oceňuji, že si někdo dal tu práci a zrealizoval to a už je třetí ročník, takže letos se moc ráda zapojím i já. Jmenuji se Romana a svůj největší životní vánoční dárek jsem dostala, no, letos to bude před třemi lety, kdy se mi narodila dcera Magdalénka. Teď už energická malá rebelka a jsem za to ráda, protože si prodělala operaci hlavy a nošení 14 měsíců přilby. Teď už je vše v pořádku a užíváme si. Všichni prostě máme svoje starosti a radosti. Takže na letošní Vánoce se moc těším a ráda někomu udělám radost.

babunka1
15. říj 2019

O modrém Ježíškovi jsem právě četla poprvé a moc ráda bych se zapojila. 🙂. Jmenuji se Bára a s manželem a čtyřletou dcerou Májou bydlíme ve východních Čechách. Dětství jsem neměla uplne idylické (rozvod rodičů, smrt maminky. Vyrůstala jsem s prarodiči, kteří byli skvělí). Před pár lety mi zemřel i otec a prarodiče. O to víc si nyní vážím toho, ze mam manžela, na kterého se můžu spolehnout a uzasnou dceru. Ta se sice narodila jako extrémní nedonosenec , ale je naštěstí zdravá a naprosto v pořádku 🙂. Rádi jezdíme na výlety a trávíme společný cas a já když mám chvilku tak si užívám svou vášeň...knihy 🙂.

happyzuza
15. říj 2019

@dubbie ahoj, teda to je vyzvá takový dárek😱. To bych tvé malé asi i záviděla👍😉

tratatundra
15. říj 2019

Ahoj holky. Jmenuji se Katka, je mi 30 a mám dvě báječné děti Katku a Beníka. Žijeme na Jižní Moravě i s našim osobním Grinchem - mým manželem a tatínkem našich dětí. 🙂 Už 13 let se peru s úkolem dokázat mu, že Vánoce jsou prima, a že to není jen o drahých dárcích. A od doby, co máme děti se mi to pomalu i daří. 🙂 Bohužel si ale z dětství nenese úplné ideální vzor a tak je tahle "převýchova" na dlouhé lokty. 🙂
Já, naopak, jsem takový vánoční skřítek a miluji dárky nejen dostávat, ale hlavně dávat. Pomalu se dostávám i do fáze, kdy se neskutečně těším i na pečení cukroví, na bramborový salát... Prostě na vše, co s touhle kouzelnou dobou souvisí. Budu moc ráda když budu moci někomu vykouzlit úsměv malým překvapením stejně tak, jak tomu bylo loni. ☺️

lenulab
15. říj 2019

Ahoj holky. Tohle je super akce! 🙂 Jmenuji se Lenka, je mi 33. Bydlím v bytě s manželem, 3 dcerami (Adélka 9, Deniska 6, Emička 2) a kocourem 🙂 Ráda dělám radost ostatním a taky miluju překvapení. Už se těším až budeme psát Ježíškovi. Bydlíme na jižní Moravě v maličkém městě. Vánoce mám moc ráda, už se těším na rozzářené očička holek u stromečku. Ráda čtu, chodím do přírody, mám ráda kočky, jsem maniak do seriálů 😀 Taky ráda chodím do kina a divadla. S manželem si dárky moc nedáváme, on na to není. Celkem celá příprava Vánoc je na mě. Co vymyslet dětem za dárky z celé rodiny atd. Zabalím nám každému jeden dárek, většinou co potřebujeme, aby holky neřekly, že nám Ježíšek nic nedonesl 😀

dubbie
autor
15. říj 2019

@hnedoocko79 Ahoj a děkuji za další příspěvek 🙂

dubbie
autor
15. říj 2019

@romaz Děkuji za poděkování a jsem ráda, že je malá v pořádku. Mám kamarádku, ty to teda měli naštěstí bez operace, ale taky helmičku a dneska taky naprosto v pořádku.

dubbie
autor
15. říj 2019

@babunka1 Ahoj a díky 🙂 Vždycky, když tady někdo napíše, že rád čte, tak se úplně zastydím, jak dlouho už jsem nic nečetla... No, máme holt malou ďáblici, co utíká i ve spánku, tak snad za pár let 🙂

dubbie
autor
15. říj 2019

@tratatundra Ahoj Káťo, jsem ráda, že jsme se tu zase "sešly" 🙂

dubbie
autor
15. říj 2019

@lenulab Ahojda, tak nějak to funguje u nás. Já dělám celou atmosféru, přítel má pokažený vnímání Vánoc, narozenin, svátků atd. z dětství. Zatím se mi teda moc nedaří ho "převychovat", ale s narozením dcery se to o dost zlepšilo. Snad to někdy dotáhnu k mojí úplný spokojenosti, i když, chlap, no 🙂

natysnovec
16. říj 2019

Ahoj jmenuji se Tereza(26)s manzelem(31) mam dcerky Natalku(4)a Verunku(1),jsme s Jihoceskeho kraje(Pisek).Moje detstvi nebylo moc idilicke.S maminkou si to ted vynahrazujem ale s otcem sem utla vsecchny kontakty.Sveho muze miluju a dekuju za vse co pro me udelal.A za to,ze se mam ted dobre.
Jinak miluju deti,svicky(ta vuuuune)😊😊,Vánoce,snih,prochazky a sezeni u vody😇😇
Rada se k vam zapojim😊

mmarce
Autor odpověď smazal
nuninove
16. říj 2019

Ahoj 🙂 krásný nápad.. Jmenuju se Irča a za měsíc oslavím 30té narozeniny 🙂 mám manžela Jirku 35let a 2 děti Denise 6 let a Emu 2,5 roku 🙂 S manželem oslavíme příští týden 11 let vztahu a 5 let jsme manželé..Žijeme v 2 generačním baráku spolu s tchánovcema a ve druhé půlce je švagrová s rodinou..Soužití je velmi těžké a nevyhovující, ale už plánujeme pomalu odchod do zatím nějakého podnájmu příští rok, až nastoupím do práce a pak časem snad malý vysněný baráček..Pro děti bych udělala cokoliv na světě, jsou to draci, ale zároveň zlatíčka..S manželem je to jak na houpačce, chvíli OK a chvíli mě hodně zlobí a udělal pár chyb, které mě dodnes bolí a neumím zapomenout, ale zároveň nejsem typ co by dokázal asi někdy odejít..A tak si tak žijeme, ale máme se všichni moc rádi..Mám ráda kosmetiku, filmy, kino, dobré večeře, sladké dobrůtky, ráda peču a fotím i když největší sen zrcadlovku ještě nevlastním :D Jsem vyučená kadeřnice, čemuž jsem se doteď věnovala, ale nedávno jsem s tím sekla a vím, že už se k tomu vracet nebudu, takže kam mě vítr po rodičovské zavane to je zatím ve hvězdách 🙂 moc ráda se zapojím a udělám někomu druhému radost 🙂 to mi jde nejlíp..na sebe moc myslet neumím, abych si něco dopřála, tak toto je skvělý "projekt" 🙂

vevi2512
16. říj 2019

Jelikož miluji vánoce a vše kolem, nedá mi to nepřidat se 🙂 Takže ahoj, jsem Vlaďka. Mám 3 děti - 2 kluky (6,4) a holku (2), muže a pubertálního králíka.. 😅 Miluji pečení, knihy, ruční práce, deskové hry - konečně mi parťáci dorůstají do věku, kdy lze hrát i něco jiného než pexeso.. 😝 Pro děti už dárky mám, tak bych teď ráda udělala radost někomu jinému 🙂

suplyk
16. říj 2019

Ahoj, mam dve male děti. Kryštof 6 měsíců a Šimon 19 měsíců. Bydlím s kluky v paneláku a miluju čtení, ač se přiznám,že na to poslední dobou čas nemam. Taky miluju svíčky 😊.Vánoce budeme letos slavit jen ve 3 a ráda tak objevím i na nějakou drobnost pod stromečkem. Ráda se zapojim a udelam i já někomu malou radost.
Nikol

elis1982
16. říj 2019

Ahoj holky,maminky.Jmenuji se Alena,je mi 37 a mám 3,5 letého Andreaska,rok už se snažíme o druhé mimi přes ivf,prcek je taky z ivf a nedaří se.Tolik bych si přála aby nám Ježíšek nadělil miminko ale vím,že to je nesplnitelné přání.Jinak žiju s manželem Milanem v Prostějově,miluju to tady.O Vánocích je to tady naprosto kouzelné

etmargareth
16. říj 2019

Ahojky, jmenuji se Helena a aktivně jsem zde na MK cca půl roku.. jsem 5 let vdaná, máme tři děti - Helenku 4 roky, Davídka 2 roky a Ondráška 4 měsíce. Bydlíme v rodinném domečku v malém městě ve Středočeském kraji, máme doma zvěřinec - kočku, pejska, králíka, papoušky a rybičky..nově také slepičky 🙂 Jsme milovníci přírody, nejraději trávíme čas venku v přírodě, někde na výletě, na zahradě nebo na procházce.. celá rodině jezdíme na kolech, máme rádi aktivní dovolenou třeba na Šumavě nebo v Maďarsku.. já chodím občas předcvičovat aerobik a pilates, zajímám se o zdravý žitovní styl, pořádám kurzy snižování nadváhy. V současné době mě hodně baví pečení a vaření, zajímám se o ekologii a ochranu životní prostředí.. máme adoptovanou veverku v para Zoo, každoročně na Vánoce nosíme zvířátkům do lesa dobroty v podobě jablíček, mrkviček, ořechů.. do nedalekého psího útulku vozíme pytle granulí.. jsem Dobrým andělem cca 8 let.. Vánoce vnínám jako možnost rozzářit úsměv na nejedné tváři a tak se ráda zapojuji i tady 🙂

tercasv
16. říj 2019

Ahoj 🙂 Jmenuji se Terka, s manželem jsme spolu 8 let, přes 2 roky manželé 🙂 Seznámili jsme se přes internet, rok a půl to byl vztah na dálku, ale všechno jsme zvladli. V květnu se nám po dlouhém, náročném porodu narodila císařem dcera. Je strašně hodná a úžasná ♥🙂 Těším se, až s ní budu něco vyrábět, kreslit, tvořit, možná i háčkování, ale to neumím😁Těším se, až se jí u stromečku rozzáří očička a já bych ráda udělala někomu radost🙂

zelenaesmolda
16. říj 2019

Moje nejoblibenejsi uzivatelka je jednoznacne "mixovaci Karin" :D :D :D
Kam se ztratila?

mimi1004
16. říj 2019

Ahoj, jmenuji se Michaela a jsem zde už 5 let. Za tu dobu se mi stihla narodit dcerka, která své 5. narozeniny oslaví tuto sobotu. Taky jsem se před 4 roky vdala za jejího tatínka a domácnost nám ještě doplňuje 6,5 let stará kočičí slečna Čičina. Taky jsem zde potkala spoustu úžasných maminek a dam, které mi pomohly zvládnout těžké 3 měsíce po velmi předčasném porodu dcerky. Takže teď ráda zase někoho potěším já 😉 Ve volném čase háčkuju a u toho sleduji klasické československé komedie 60. a 70. let. Také jsem se dříve věnovala postcrossingu, ale mám teď nějaké utlumené období, a tak jsou zatím pohlednice "u ledu". Ale s kamarády a známými si je z výletů a dovolených dále posíláme 😊 A teď na podzim mě potěší i vonné svíčky... 😊

pexi
16. říj 2019

Ahoj, ráda de také připojím. Jmenuji se Petra a společně s tříletou dcerou a manželem jsme se nedávno přestěhovali. Takže teď máme takové náročnější období, kdy si zvykame na nové místo, vybalujeme a podobně. Ráda čtu, vařím a také ráda tvořím s dcerou a postupně jí zasvěcuji do kouzla deskovek, které jí zatím baví, jen u nich má většinou vlastní pravidla 😃

dubbie
autor
16. říj 2019

@natysnovec Ahoj a dekuji, ze ses pridala 😉

dubbie
autor
16. říj 2019

@mmarce Ahoj Marcel, taky se tesim, az jednou zase zacnu stihat 🙂

Strana