icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

mimi1004
19. lis 2019

No já si myslela, že se vybírá hned a nečeká na kdo ví co, přihlášených už je dost lidiček. Já už mám vše téměř připraveno pro svou vybranou holčinu, fakt nechápu tohle zdržování...
@biedronca

mval
19. lis 2019

@dubbie Já jsem v pátek byla na poště s balíčky s dárečky a je to pár týdnů, co mě doma překvapil balíček od Ježíška, tak nebuď smutná ono se to rozjede 🙂

mimi1004
19. lis 2019

Navíc jak "čekám na tu pravou"!? Máme si udělat radost, nehledáme prince na bílém koni... 🙄

dubbie
autor
19. lis 2019

@mval To je obecne muj problem, ze se vzdycky pro neco strasne nadchnu a pak je mi to lito.. Ale verim, ze to i letos dame nejak do kupy 😉

biedronca
19. lis 2019

@mimi1004 Tak to je snad moje věc, komu chci udělat radost ne? 🙂 Já mam třeba jedno kritérium, a podle toho si obdarovanou dušičku vyberu. Prostě když si projízdíte ty příspěvky, a příběhy tak u někoho cítíte,že NE a u někoho naopak, HND že ANO. Takže tak 🙂 Prostě intuice.

mimi1004
19. lis 2019

@dubbie píšu ti ip 😊

ah1234
19. lis 2019

@dubbie ahoj, ja som úplne nepochopila ten systém - keď si holčiny vyberáme sami, tak nemôže sa stať, že proste niektoru mamičku si vyberie 10 náhodných mamičiek a trebárs nejaká iná mamička, ktorá si niekoho vybrala a dáreček poslala a na svoj sa tešila, nedostane žiadny dáreček nakoniec ? 🙂
Mňa by to napriklad zamrzelo.. ak to tak je, tak potom ja radšej počkám a na konci mi napíš, že ktoré mamičky zostali bez dárečkov a ja si ich "vyberiem" 🙂 myslím, že každú z nás niečo poteší, takže vyberať si tu "zo zoznamu" nepotrebujem, rada spravim radosť hocikomu

mari90
19. lis 2019

A já myslela, že už jsou všichni propojeni. Možná by to pro příště chtělo dát nějaké pevné datum, dokdy si danou osubku vybrat ☺️

nuninove
19. lis 2019

ja jsem psala o adresu vybrane maminky uz davno, ale zatim ji neposkytla, tak to je taky pak tezky...

mimi1004
19. lis 2019

@nuninove a psala sis o ni přímo @dubbie ?

nuninove
19. lis 2019

@mimi1004 samozejme, ale prave psala, ze zvolena maminka adresu jeste neposlala..

mimi1004
19. lis 2019
dubbie
autor
19. lis 2019

@nuninove A stale neposlala ☹ Hlidam to. Tak snad dneska uz se to nejak "rozjede" 🙂

dubbie
autor
19. lis 2019

@ah1234 I to se muze stat, ale ja to hlidam a vzdycky jeste kazdou holcinu obesilam, kdyz nekdo "zbyde", takze se nikdy nestalo, ze by nekdo nic nedostal. Pojala jsem to tak, ze kazda z vas ma pravo se rozhodnout, nebudu prece nikoho nikomu pridelovat a nutit, to by pro me cela akce ztratila smysl. Aspon tady prosim ponechejme tu svobodu 🙂

lenulab
19. lis 2019

@dubbie když já bych chtěla poslat asi tak 5 maminkám co jsem si tady vybrala 😀

limonada
20. lis 2019

Ahoj všem!!
Já se mezi vás s dovolením zapojím.
Mám jednu dceru - 11 let, která má psychickou chorobu - poruchu komunikace.
V minulosti musela občas pobýt na dětské psychiatrii v nemocnici. Teď bydlí u táty, protože já jsem to po smrti svých rodičů přestala všechno zvládat. Dávám se psychicky dohromady a beru si ji každých 14 dní k sobě.
Čtu knihy o pozitivním myšlení a získávám nový přístup k životu. Moje oblíbená autorka je Louisa Hay.
Jinak mám veselou povahu, hlavně, když svítí venku sluníčko. Jsem nadšená pěstitelka pokojových květin a od dětství se věnuji akvaristice.
🙂🙂🙂🙂

dubbie
autor
20. lis 2019

@limonada Ahoj, tak to je hodne silny pribeh, diky, ze ses s nama o to podelila a drzim palecky! Jita

spygy
20. lis 2019

Ahojky, tak se taky přidávám, už jsem v jiném kolotoči už po několik let a vždy je to prima překvapení 🙂 takže něco o mě - jsem maminkou 32 let 4leté dcerky, která chodí do školky a ráda si maluje a tancuje, bydlíme na vesničce ve Středočeském kraji, v loňském roce jsem se začala věnovat překážkovému běhu (Gladiator race, Spartan race apod.) ráda chodím na procházky, výlety s rodinou a snažím se jíst zdravě 🙂

dubbie
autor
20. lis 2019

@spygy Diky za prispevek a budeme v kontaktu 😉

happyzuza
21. lis 2019

Dneska si vyberu maminku, ale upřímně? Už se o to snažím asi 14 dní a jsem prostě neschopná, neb neumím vybrat jednu😂🤔

dubbie
autor
21. lis 2019

@happyzuza Nejsi prvni, co to pise 🙂 Takze si klidne vyber dve a taky nebudes jedina 🙂 🙂

katkatomaskova
22. lis 2019

Ahoj holky 🙂
Já se účastnila už loni, a klidně si to letos zopakuji 🙂
Mám doma nyní 16ti měsíční úžasnou holčičku, kterou miluju nade všechno na světě 😍 Je šikovná, učenlivá, chytrá a vyčuraná jak opice 🙊 😅
Za poslední rok jsem se naučila to, že by o sebe žena měla pečovat, protože je to ona, kdo se stará o rodinu, domácnost, a zajišťuje takovou tu pravou domácí pohodu <3 A pokud se necítí dobře, vše může jít "šejdrem". Už skoro rok jsem v péči psycholožky a psychiatričky, protože můj porod byl zlý, traumatický, a spustil u mě poporodní deprese. Z těch už jsem samozřejmě venku 🙂 Ale stále mám co dělat s tím, abych v sobě zpracovávala zážitky z porodu. V podstatě to u mě nastartovalo kreativitu, což je fajn věc, začala jsem se přátelit s pastelkami a akvarely, doteď byly mým vrcholem omalovánky 🙂 Začala jsem si vést blok, do kterého si zapisuji například nálady, nebo jak spím, neboť se spánkem stále bojuji. Ale zapisuji si tam i již zmíněnou sebepéči, to, jak se o sebe člověk má starat, svoje bolesti a smutky, a opravdu to pomáhá, člověk díky tomu získává nadhled a pomaličku se zbavuje toho, co ho velmi tíží.
Vím, že před sebou mám ještě dlouhou cestu, a ačkoliv je moje dcera doslova vymodlená, neboť trvalo pět let, než jsem přišla do jiného stavu, to, co mám za sebou, zatím ohrožuje možnost mít druhé dítě.
Strašně se těším na Vánoce, miluju tu atmosféru, svit svíček, záři světýlek na stromečku, barevné kouličky, krásnou výzdobu v domě, ten klid, mír, a že je rodina spolu <3 Važme si těch chvil, protože jsou cenné, a na Vánoce i velmi vyjímečné 🙂
Přeji všem hezký den 🙂

dubbie
autor
22. lis 2019

@katkatomaskova Káťo, ráda tě tu zase vidím 🙂 Ani nevíš, jak moc mi jsou blízká tvoje slova, jak moc vím a chápu, čím sis prošla... Držím všechny palečky, co mám, a věřím, že to zvládneš, moc na tebe myslím! 🙂

katkatomaskova
25. lis 2019

@dubbie Moc děkuji 😘

elis1982
25. lis 2019

@katkatomaskova ufff hrozně mi to připomíná mě

dubbie
autor
26. lis 2019

Holky, chtěla bych vám poděkovat, jak se to krásně rozjíždí a vybíráte si, komu zaslat dáreček 🙂 Letos už se účastní třikrát tolik holek než loni, to jsem ani nečekala 🙂 I kdyby už se nikdo nepřidal, je nás tady požehnaně 🙂 DĚKUJI VŠEM!

happyzuza
26. lis 2019

@dubbie mám nachystáno, jen nejsem schopná zabalit a poslat😂

lenulab
27. lis 2019

Dnes odesláno mamince D. 😊

dubbie
autor
29. lis 2019

Tak přidá se k nám ještě někdo? 🙂 Věřím na dobré duše, sem s nimi 🙂

dubbie
autor
30. lis 2019

Uzivatelka "hnedoocko" si zrusila ucet, nikoho si nevybrala, jen mi zaslala jeji adresu a od te doby mi nereaguje na zpravy. Timto ji tedy vyrazuji z akce, prestoze jsem to loni ani predloni neudelala, tohle me fakt namichlo! Holky, pokud se nektera prece jen rozhodnete, ze se nakonec nezucastnite, dejte mi to prosim rychle vedet. Nebylo by to fer, protoze smyslem tehle akce neni jen brat, ale davat a brat. Diky za pochopeni 😉

Strana