Moje chyba (vyúčtování). Máte zkušenost? Poradíte?
Ahoj,
Předem sem napíšu, že vím že sem blbá :/ vždy vše kontrolovat než člověk podepíše.
K věci bydlím v byge residomo 7 let mě vyúčtování vždy bylo kolem. 60 kB za rok
No 26.9.2019 tady pan prisel měnit hodiny na tep.v
Studena je společná na vchod.
Přišel starší pán já s dcerou v ruce a psem, stekajicim v pokoji který by ho sežral.
Takže pan vyměnil na WC hodiny dal papír já podepslaa šel, nevyznám se co jak mám bihuzel jsem debil.
Přišlo vyúčtování
Od 1.1. 2019 do 25.9.2019 jsem vyčerpala 46 kB teplé
Od 26.9 do půlky prosince toho roku 110 kb vody (cože)?
No od 1.1.2020 do dnes 21 kB t.v
Takze chyba není ve vodoměru
Mám psané že můj koncový stav vodoměru 596 výměna starší nějaký cejchovany nebo co začátek 814 v prosinci půlce 925 dnes 946
Takže hned jsem volala na residomo (bytak) nechapave se na mě dívali jako co to. Je za rok 156 kB že to ani v rodném baráku, a ještě vše vzniko9za 2,5 mesice.
Takže hned reklamace na vodarnu, zda náhodou nebyly hodiny špatně opsany s tím, že já to po pánovi nekontrolovala.
Holky jen mě zajímá, a doufám, že ta vodárna než šla s tím vodomerem ke mě si ho nekde znacila nebo má zapsaný konečný stav, dřív než došel ten pán ke mě a zapsal :(
Vím že sem blbá už jsem za to byla potrestána:(
Teď se bojím, jak vše dopadne, paní říkala že je nereálné abych za 2 měsíce 110 kb vydělala sama s 2 dětmi když za rok mám. 60 vždy za 10 měsíců bylo 46 než to vyměnil.
Ach jo :(
Někde už psali, že prostě hodiny sou zapsaný až u mě :(
Já si takové věci fotím na telefon.Mám obavu že když si to podepsala tak to nebudou chtít řešit.
Pokud jsi to podepsala a nemáš nikde vyfocené, asi máš smůlu. Možná vodárny odpustí aspoň stočné, ale nevím jak to funguje, když nemáš samostatnou přípojku jako je v rodinném domě. Nám před lety praskl nějaký kohout v šachtě, teklo to tři měsíce, než jsme na to přišli, doplatek sto tisíc. Paní mi tenkrát říkala, že kdybychom platili i stočné, tak to by odpustili.
@volfici je to vyřešeno mají to zapsané 🙂 dělají nové vyúčtování 🙂 110 kb za 2 mesice nereálné
@shaun40 řeší naštěstí mají záznam 🙂 že ty hodiny blbe opsal 🙂
To jsem ráda .Příšte si všechno foť na mobil vodoměr elektroměr a budeš mít klid .Já si hodiny fotím každé tři měsíce. ☺

No.. Stalo se mi to samý, na podnajmu pred 15 lety. Reklamaci neuznali, i když bychom ve dvou (pracujici, vecne mimo domov, téměř nevarici dvojice bez dětí) museli mít napusteno 16 van teplé vody denně.