icon

Musím mít v nemocnici na pokoji respirátor?

leila7
14. dub 2021

Prosím byl teď někdo na nějaké náročnější operaci mám jít v úterý a chci se zeptat musí se mít i na pokoji respirator?pokud ano tak já to nedám jak to mám udělat potřebuji dychat a ne něco mít na držce.dekuji

ni_kola
•
14. dub 2021

Jestli je to ve všech nemocnicích stejné, tak na pokoji respirátor mít nemusíte. Nasadíte si ho vždy, když do pokoje přijde sestra nebo lékař.

somalicats
•
14. dub 2021

Byla jsem na konci ledna. Respirator jsem si brala jen kdyz prisly sestry nebo vizita, mebo kdyz jsem pak uz mohla chodit a jit mimo pokoj. Jinak jsem ho mela sundany.

keksik002
•
14. dub 2021

@leila7 na pokoji pouze jen když je tam někdo jiný, takže při vizitě, nebo když přijde sestra.. při příjmu vám i ostatním budou dělat testy, takže mezi sebou je mít nemusíte ;)

codal
•
14. dub 2021

@leila7 zkuste koupit nanoroušky, přes ty se dýchá lépe.

ni_kola
•
14. dub 2021

@keksik002 já byla hospitalizovaná minulý týden a při příjmu žádný test.... Tak asi jak která nemocnice

keksik002
•
14. dub 2021

@ni_kola asi ani, tatka byl pred tydnem taky a testovali ho hned pri prijmu

95newmommy2020
•
15. dub 2021

Byla jsem na zákroku v únoru. Respirator při příjmu. Na pokoji bez, i pohyb po chodbě bez, i když přišla sestra nebo doktor bez. Jelikož to byly takový fofry ze by se to ani nestihli. 😄 Oni to však nosili.

2kotatka
•
18. dub 2021

Jako pacient, myslím, že nemusí mít ani roušku ani respirator🙂