Může hrozit vězení po ukradení peněženky bez dřívějšího trestu?
Muze hrozit vezeni kdyz nekdo vezme penezenku a nebyl trestan?
@strakaroman18 kradl jsem
@strakaroman18 Jasne.Petadvacet na holou a do basy! A smidra vydra!
@strakaroman18 Jasne.Petadvacet na holou a do basy! A smidra vydra!
@hadruska to by bylo teda blby
Trestem je ostuda
@strakaroman18 tak se hooodne omluv a priste uz to nedelej.
Zaklad je chovat se ke druhym tak jak clovek chce, aby se druzi chovalu k nemu. Taky by se Ti prece nelibilo, kdyz by Ti druzi kradli veci...
Minulost uz nezmenis, ale co delas ted a budoucnost ano...
Zaklad je chovat se ke druhym tak jak clovek chce, aby se druzi chovalu k nemu. Taky by se Ti prece nelibilo, kdyz by Ti druzi kradli veci...
@duvera a nebo taky clovek nesmi byt tak hloupej aby se nechal chytit a zadrzet .Ale samozřejmě krast se nema to vim
@duvera a nebo taky clovek nesmi byt tak hloupej aby se nechal chytit a zadrzet .Ale samozřejmě krast se nema to vim
@strakaroman18 spíš nekrást. Vězení nejpíš ne, ale nějaký postih ano a je to na místě.
@strakaroman18 spíš nekrást. Vězení nejpíš ne, ale nějaký postih ano a je to na místě.
@lv tak ostuda taky staci po dohodě jako forma trestu
@lv tak ostuda taky staci po dohodě jako forma trestu
@strakaroman18 Ne, ostuda nestačí. Dala bych ti 100 hodin veřejných prací. Práce zdarma ti prospěje.
@lv jasny , ja krast ani neumim .kdybych to umel bylo by to fajn
@duvera omluvil jsem se a poučil se
Nekdy se to ale s člověkem táhne cely zivot treba
Majiteli muzu jeste nabídnout uklid zdarma nebo nejaky prace uz jsem se s nim dohodl a dekuji mu za trpělivost se mnou a ze to resi takhle
@lv tak ono staci ze se to s člověkem protáhne asi cely zivot
@strakaroman18 jo, a kdyby Tobe vzal kazdy jen stovku tak bys dopadl jak a jak by se Ti to libilo?
@strakaroman18 jo, a kdyby Tobe vzal kazdy jen stovku tak bys dopadl jak a jak by se Ti to libilo?
@duvera tak malo lidi je takových ze by nekomu vzali stovku
@duvera ne to jsem napsat nechtel
@duvera stovka je malo to by nikdo ani nepoznal
@duvera stovka je malo to by nikdo ani nepoznal
@strakaroman18 🤦♀️jak takove veci muzes psat, ze stovka je malo a ze to okradeny ani nepozna? A pak tu tvrdis, ze jsi se z te kradeze, polapeni a ostudy poucil... Vubec jsi se nepoucil!
A kdo by si od Tebe nechal neco uklizet, kdyz bys mu pokazde ukradl jen trochu, aby to nepoznal? Zamysli se nad sebou. Mame se zivit poctivou praci a ne kradezemi.
@strakaroman18 🤦♀️jak takove veci muzes psat, ze stovka je malo a ze to okradeny ani nepozna? A pak tu tvrdis, ze jsi se z te kradeze, polapeni a ostudy poucil... Vubec jsi se nepoucil!
A kdo by si od Tebe nechal neco uklizet, kdyz bys mu pokazde ukradl jen trochu, aby to nepoznal? Zamysli se nad sebou. Mame se zivit poctivou praci a ne kradezemi.
@duvera to jsem psal ze stresu o te stovce schválně kdyz jsem byl lapen jak blbec
Ale napsal jsem to po dohodě na rovinu a treba se na to bude hledět

@strakaroman18 kradl jsem