icon

Na jakých webovkách hledat domy v exekuci?

lolajda
23. únor 2021

Poradí nekdo, kde hledat nemovitosti, ktere jsou v exekuci? Mozna spis jeste ve fázi, kdy je to nějaká zacinajici exekuce, nez kdyz uz je to v databází exekuci

gramar
23. únor 2021

@lolajda exdrazby.cz například. Ale tam jsou už nemovitosti co je na ně vyhlášená dražba... Pokud chceš zjistit zda nemáš exekuci na baráku, nejspolehlivější je vyhledání na katastru a tam zjistit zda je plomba... 😉

sigyn
23. únor 2021

Exekuce se také vypisují na úřední desce jednotlivých měst, kde se nemovitost v exekuci nachází.

87pavlina
23. únor 2021

Taky na internetových stránkách jednotlivých exekutorů. Jen je nevýhoda, že nemovitost, která leží třeba v Jihočeském kraji, tak může prodávat exekutor z Prahy. Takže bys musela vědět, u kterého exekutora je exekuce vedena, aby to bylo jednodušší.

andreasvo
23. únor 2021

Za mě rozhodně portáldražeb.cz

hojda
23. únor 2021

Tohle uz maji obsancovane spacialni particky. Pred rokem byl v drazbe sousedni dum a hned prvni den prijela podivna particka, zjistila si vse o domu a za tyden dum z exekzcni drazby zmizel. Nevim, jak to udelali, ale dokazou to z te exekucni drazby vytahmout a koupit. Koupili za necele 2 miliony a obratem prodali za 5 mil. Byl tu realitak a rijak, ze majiteli takto pridava 5 baraku...

lolajda
autor
24. únor 2021

@gramar dekuju... ne na můj barak, ale jestli neni v okolí neco v exekuci...

lolajda
autor
24. únor 2021

@hojda joo to si taky myslim, ze nejak takto to bude, ze jsou lidi kteri v tom umi chodit

lolajda
autor
24. únor 2021

@sigyn vlastně ☝️, jeste úřední deska

hojda
24. únor 2021

@lolajda bylo tu plno lidi okouknout, ze pujdou do drazby, ale zadna nebyla...

orchidis
25. únor 2021

@lolajda Nikde. Ušetři si na vlastní bydlení a nepřiživuj se na neštěstí jiných. Je mi z těchto chytráků pěkně na blití. Sousedi měli dům v exekuci a supi tu kroužili jako diví. A když na dům koupený za normálních a solidních okolností nemáš, buď v bytě. Takováto měřítka bych uplatnila i na sebe.

lolajda
autor
25. únor 2021

Diky vsem za odpovědi 😊

ivis_b
25. únor 2021

@orchidis a co teprve nestesti tech, kterym se dluzi. Ne vzdy je veritelem nejaky lichvar.