Nákup na www.lunzo.cz. Máte zkušenost?

neliinkaa
12. pro 2021

Ahojky! Jsem mladá maminka, která ráda nakupuje online, a v tuhle chvíli bych i ráda nakoupila online nějaké hračky pro mou malou. Hračky, které mě vážně zaujaly byly právě na tomto e-shopu, www.lunzo.cz. Pár lidí kolem mě si odtud něco objednávalo (nevím jestli vyloženě hračky), a prý byly s objednávkou moc spokojeni, i s kvalitou zboží, a celkově byli nadšeni zbožím. Proto mám na vás dotaz, jestli s tímto e-shopem máte někdo zkušenost? Ať už s koupí hraček nebo čehokoliv jiného. Budu moc ráda za vaše odpovědi a tipy. Děkuji.

monuleee
13. pro 2021

@neliinkaa já jsem si objednala boty. A v zivote už bych tam nic neobjednala. Sice přišly a v pořádku ale čekala jsem na ně cca 2 měsíce a to jsem se dočkala až po té co jsem poslala x mailu a hrozila inspekci. Dovolat se tam je nadlidský výkon. Za mě lunzo- NIKDY VIC!!!

lenoulinkaa
13. pro 2021

@neliinkaa jsem se schválně chtěla podívat, co tam mají a ono mě to přes antivir ani nepustilo dál, že to je hrozba.. To se mi normálně nestává.

ajja87
13. pro 2021

Chtěla jsem dceri objednaz kabát, pak si to rozmyslela a ejhle o pár dní později (týden nebo dva zpátky) byly myslím na seznamu ve zprávách podvodné eshopy a tenhle byl mezi nimi

orchidis
13. pro 2021

@neliinkaa Je to podvodný eshop. Já jsem hledala nějakou věc do kuchyně a našla jsem ji zrovna od nich. No, mají moje peníze od září a já stále nemám zboží. V podstatě shrábnou peníze a pak se zákazníkům vysmějí, že si měli přečíst stranu 263 odstavec f obchodních podmínek 🙂. Nedejte jim, holky, ani korunu. Já tam mám cca stovku, tak to neřeším a čekám, ale narvat takovým šmejdům pár tisíc a pak se dárků dočkat za rok je fakt nepříjemný a nebyla bys první. Ruce od nich pryč.

zituus58
9. led 2022

Ahoj, já jsem si na lunzo objednávala pokaždé něco jiného, obzvlášť nějaké doplňky či oblečení, ale zatím jsem byla maximálně spokojená. Nejsem si vědoma toho, že by se zboží opozdilo, nebo že bych byla s objednávkou, poté co došla, nespokojená. Za sebe mohu tento e-shop doporučit!