icon

Nákupy v H&M na netu

duhovakony
22. dub 2018

Holky nate zkusenosti s nakupy obleceni HM na netu?
Nejsou tam zadny recenze zda vybrana velikost odpovida a zda s vracenim zbozi jsou nejake potize...

loupgarou
•
22. dub 2018

Nakupovala jsem a dovezlo to DPD do týdne. Posílají to z Polska. Jinak vracení se dělá zase přes DPD do 30 dnů. Buď se vypíše formulář na netu nebo se jim cinkne a oni se pro to staví. Jde to i klasicky poslat poštou, ale to jim chce pak napsat, ať nestrhávají poštovné, které by se platilo DPD. Jinak mi velikosti odpovídaly co mám klasicky 🙂

nicol22
•
22. dub 2018

V poslední době mají dost problém s dodáním. Já už čekám balík 3 týdny.

fifina86
•
22. dub 2018

@nicol22 jj,ted dve posledni dodani byly problematicke,resila jsem to v HM a pry maji problemy ve skladu s expedici.

Jinak velikostne je HM vetsi nez CA a treba mensi nez Lindex.

Vracet zbozi nelze na prodejne,takze je treba pocitat s tim,ze zaplatis za dopravu (ale ja kdyz nahodou meco nettrefim,tak to udelam po kamaradkach)
A doporucuji pockat na nejakou slevu,jsou casto 4-6tydnu sleva + doprava zdarma.

dora13
•
22. dub 2018

Ja nakupovala jednou a strasne dlouho jsem cekala na balik a prijde mi, ze kvalita neodpovidala zbozi v obchode, vsechno to bylo jakesi tenke a dost forove. Takze ja poprve a naposledy, neudelalo to na me dojem😬

fifina86
•
22. dub 2018

@dora13 obchod je to same,co eshop,nakupy mam z obojiho. A dokonce mam vyzkouseno,ze cesky a belgicky je stejna kvalita.

dora13
•
22. dub 2018

@fifina86 mozna jsem jen mela smulu, je to mozne. Pripadne bych takove hadry v obchode obesla, zatimco na netu jsem si je proste nemohla osahat🤷‍♀️ Jinak ta kvalita (i kdyz posledni dobou mi prijde ze HM je spis nekvalita teda🙄) je stejna, to mas pravdu, veci z USA jsou stejny jako ty z Ceska.

hojda
•
22. dub 2018

Velikosti jsou spíše větší bych řekla. Nevracela jsem nic, tak nevím.

voleskap
•
23. dub 2018

Ahoj, já nedávno objednala spodní prádlo na sebe. Kalhotky přišly obří, ty jsem vracela klasicky přes jejich dpd. Problém trochu byl s vrácením peněz. Kdybych se nepripominala, tak peníze snad nevratej a nakonec přišly stejně asi až po 5 týdnech :-/

eva1987
•
23. dub 2018

Objednávám často pro malou a v pohodě, jak kvalita tak velikost, akorát se na zboží déle čeká. Reklamace nevím, ještě jsem nic nereklamovala.

duhovakony
autor
•
23. dub 2018

Diky holky za odpovedi....chtela jsem si objednat nejake tehu obleceni,ale kdyz to tak ctu tak to nema cenu,radeji sezenu pres věrohodnejsiho internetoveho prodejce😊

fifina86
•
23. dub 2018

@duhovakony nevim,co je na HM neverohodne.Treba tehotenske dziny od nich jsou TOP.Ty moje nosi uz 3.tehotna a stale ok ;)

fifina86
•
23. dub 2018

@dora13 ja u nich nakupuji casto, nerada jezdim do centra Brusselu,takze online je to pohoda. A co se kvality tyce,ted me zklamaly jedny saty dcerky,rychle se sezmolkovaly,ale jinak s vecma nemam problem. Jako treba s porovnanim s Lindexem,horsi,ale zase v Lindexu cena je vysoka i kdyz se mi podari chytit slevu.

babaali
•
23. dub 2018

Taky obcas nakoupim - tehotenske/kojici a panske objednavam o cislo mensi,detske bych rekla,ze odpovida.Vyplati se pockat na slevu a dopravu zdarma,maji to kazdou chvilku.Jinak ja problem s dodanim nikdy nemela cca do tydne vzdy balik dorazil.

editah222
•
23. dub 2018

Nakupuju na HM e-shopu často a jsem celkem spokojená. Kvalita HMka je už pár let trošku horší než byla dřív, ale to je bohužel stejné u většiny značek v této cenové kategorii.

@duhovakony tehotenské jsem měla jen z HM (rifle, svetry, bundu) a tady mi kvalita přišla TOP. Ale už to je 9 let zpátky :D :D

kajsav
•
23. dub 2018

Nakupuji v H&M prodejnách i na eshopu, stejné věci, stejná kvalita, vše OK. Na eshopu jsou často akce a slevy, to pak zboží mizí pod rukama, tak je třeba nakoupit rychle, dodání pak déle trvá, protože jsou zavalení. Prodejny a eshop jsou každý sám za sebe, takže nevýhoda je to vrácení zboží a nemožnost vyzvednout objednávku na prodejně.

baris
•
23. dub 2018

Já nakupuji na eshopu HM často. Vždy se jdu do prodejny podívat jak to vypadá ve skutečnosti a pak si to objednám přes net - jsou tam často akce, slevy ... tak to vyjde levněji než v kamenné prodejně.

Co se týče vrácení - vracela jsem několikrát - malé množství přes poštu (vyšlo to levněji), jinak přes DPD.

A teď jsou objednávky ve skluzu, protože v polském skladě pořád stávkují.

A kvalita - jak co, u šatů za 120kč nemůžeš čekat divy. Sezónu to vydrží a nemrzí mě tolik ty fleky 🙂

whiteswan
•
23. dub 2018

Nakupuji HM raději v kamenných prodejnách, kvalita se liší a spíš odpovídá ceně. Pro sebe jedině v kamenných prodejnách, těhu oblečení super! Kalhoty už mám druhé těhu, těhu kabát nosím už třetí sézonu (rodila jsem v zimě a pak ho využívala i jako nosící), svetr taky už druhé těhu, trička taky.. vše stále jako nové. Synovi občas nakoupím online. Nic jsem nevracela, vše ok. 🙂 Ale sedí spíš delším štíhlejším a dlouhonohým dětem. 🙂

duhovakony
autor
•
23. dub 2018

@fifina86 to je sice pekne ale obavam se jak tu holky psaly ze doba dodani je 3 a klidne i 5 tydnu tak uz mi budou k nicemu

duhovakony
autor
•
23. dub 2018

Asi takhle holky radsi si udelam vylet 60km do kamenyho obchudku ☺😊 jsem s hM take spokojena

fifina86
•
23. dub 2018

@duhovakony objednavala jsem na zacatku dubna 2balicky a oba do 14dni doma. Driv to bylo 7-10dni.

duhovakony
autor
•
23. dub 2018

@fifina86 coz to by jeste slo...ale stejne radeji pujdu do obchudku 😊

fifina86
•
23. dub 2018

@duhovakony tak kdyz mas moznost,tak je to lepsi ;) Jen ne vzdy to jde.

wimbledon78
•
23. dub 2018

Za me HM super! Vzdy do tydne jsem zbozi mela, ted tam maji nejake problemy a doslo za 10 dni. 5 tydnu tedy nikdy. A to objednavam casto. Vyber maji daleko vetsi nez v kamenne prodejne a kazdou chvili akci a dost casto postovne zdarma, takze vyjde i levneji. Detske i damske obleceni objednavam o cislo mensi. Tehotenske za me taky super. Samozrejme plati, ze cim nizsi cena, tim horsi kvalita - ostatne jako vsude. Pokud si objednam tricko za 100 Kc, kvalita bude jina nez u tricka za 500 Kc.

emilkamilka
•
15. říj 2018

je dobrej, ale lepší slevy má kamenný obchod. Mužeš si to tam hned vyzkoušet, různě kombinovat a hned to odneseš domu

katiedvor
•
Odpověď byla odstraněná
•