icon

Návrat dětí do MŠ bez roušek. Jak se na to díváte?

ziletka303
1. kvě 2020

Ahoj maminy, prosím o váš názor na návrat dětí do školek bez roušek. Sama mám doma jednu princeznu a zatím nevím zda ji vrátit do kolektivu i rizikem nebo počkat.
Díky moc

Strana
z2
mikiva
3. kvě 2020

Mne se ulevilo, ze ve skolce ty rousky mit nemusi. Malej uz se tesi - a ja taky 🙂 Nase detska skupina otvira pristi tyden, ale jen na dva dny v tydnu - na vic nesezenou personal - holt ucitelky maji deti v jinych zavrenych skolkach a skolach. Doted jsem si myslela, ze za ty ostatni dny - kdy nebudou v provozu - budu mit normalne dal osetrovacku. Ale na socialce se mi k tomu nechteji vyjadrit, ze nevedi. Neresil jste nekdo?

baraskaska
3. kvě 2020

U nas se jde mam dojem 27.kvetna ale davat zrejme nebudu. S manzelem na to mame naprosto odlisny nazor on chce dat ja ne. Ja se bojim hodne protoze nase dcera je jka magnet na viry specialne ze skolky(mam takovy nutkavy pocit ze vsechny neduhy pritahla ze skolky), jeden hnusnej si prodelala uz v prosinci se zapalem plic takze bych nerada aby neco pritahla uz i kvuli jeji mladsi sestre. Vim ze se tomu nevyhnu ale rada bych mela aspon pres leto klid😱🙈

Strana
z2