icon

Nechat se očkovat?

werysek3131
7. dub 2021

Ahoj všem. Mám na Vás takový dotaz, máme v práci možnost očkování proti covidu (pracuji v soc. službách) já jsem odmítla na začátku roku když chtěli nahlásit kdo jo kdo ne, covid sem prodělala taky začátkem roku.. Jenže teď je to už oficiální že už se bude očkovat a já jsem na vaskach... Prosila bych vaše názory třeba jak to s očkováním vidíte Vy.. Moc děkuji 🙂

Strana
z4
evsi88
9. dub 2021

@jednaholkaa jaké údaje? To je obecně uznávaný závěr - myslim, ze o kolektivní imunite je zdrojů dost, ale ta vase data jsem ještě nikde nevidela proto se ptam. Vidim ale, ze jste se dostala do uzkych a mesmyslne odpovidate, takže vás nebudu dal trápit a vycházím z toho, ze žádná taková studie neexistuje a vse jste si vycucala nevim odkud - jak jsem psala vyse, od pani de strunecke se vědecká komunita distancovala takže to opravdu neberu jako relevantni zdroj. Když napisu, ze je země kulata, taky to potřebujete dokázat studii?

jednaholkaa
9. dub 2021

Uz nebudu v tehle diskuzi dal pokracovat a snad vas neuvidim priste v nejake diskuzi typu “moje dite po ockovani prestalo mluvit..” apod, protoze tech se tady na koniku objevuje celkem dost..

evsi88
9. dub 2021

@jednaholkaa mě se libi, jak vám dosly argumenty, tak jakoby se vztyčenou hlavou odchazite ve smyslu “moudřejší ustoupí”. Taky doufam, ze nebudete u kohokoliv v rodině resit infekci, která by se dala resit vakcinaci.

jednaholkaa
9. dub 2021

@evsi88 Me netrapite, ani jste me nedostala do uzkych, nebojte. Data o kterych mluvim ja nejsou podporena penezi z prodeje vakcin a politickou strategii..

jednaholkaa
9. dub 2021

@evsi88 Vidite, takovou diskuzi jsem tu nevidela ani jednu..

elu
9. dub 2021

mám tu možnost a nechám se, ale jen a jen kvuli tomu, abych mela klid od dalsi buzerace a mohla cestovat, o tom, že by to fungovalo nemam iluze, ale také si nemyslím, že je to smrtící záležitost 🙂

bara88
9. dub 2021

@elu ale vždyt přece ještě nikde není že by tě bez vakcíny nepustili ne?

evsi88
9. dub 2021

@jednaholkaa tak mi tedy ty studie o kterých mluvíte zaslete, nevim v cem je problem🤷🏻‍♀️

20190418
9. dub 2021

@bara88 to sice není, ale do plno státu s očkováním nemusíš mít testy před a po a během anebo se vyhnes karantene. Stejně tak kultura a další hromadné akce se budou otevírat pro otestovane nebo očkované.

prejeta_zaba
9. dub 2021

@jednaholkaa tak v USA taky ohřívají psy v mikrovlnce, tam je možný úplně všechno. 😂 Evidentně mluvíme o jedna o voze a druhá o koze, nikdo tu netvrdí, že očkování je bez rizika. Jenom je to potřeba podat tak, že neočkování je s dalším nemalým rizikem. Proč by asi jinak bylo zavedeno, aby tady Bill Gates všechny očipoval? Asi ne, což. 🙄

anetka1701
9. dub 2021

Pracuju si lidma a naockovat bych se nechala. Dřív jsem byla proti, ale když covid sejmul půlku firmy a já vidím, jak to ty lidi prožívali a mladý holky maj problémy... To se raději nechám naockovat. Ještě abych to přitáhla domů, nakazila děti, chlapa... tchanovce, co nám dost hlídaji.... To ne. Pokud je šance jak je ochránit, udělám to...

marcicek84
9. dub 2021

Pokud věříš tomu, že vakcína bez dlouhodobé studie bezpečnosti není pouze lidským experimentem, tak do toho jdi, ale pokud by se ti projevilo nějaké závažné onemocnění, tak věř tomu, že se společnost se k tobě obrátí zády a bude se muset starat a pomáhat rodina, nikoho to z těch co ti radí očkuj se i přes možná neznámá rizika nebude absolutně zajímat. pak ti napíšou byla to tvá svobodná volba...

dixi86
10. dub 2021

@evsi88 děkuji

dixi86
10. dub 2021

@werysek3131 děkuji

Strana
z4