icon

Nechráněný sex během menstruace. Měla jste některá?

kaktus092
5. únor 2021

Zdravím holky, měla jste některá nechráněný sex během menstruace s tím, že partner ejakuloval do Vás? Jednalo se o první den MS.

leniczka23
5. únor 2021

Jj mamka moje z toho takhle otěhotněla 😂

kaktus092
autor
5. únor 2021

@leniczka23 No četla jsem , že je to dost málo pravděpodobné, ale né nemožné. Mě osobně by to nevadilo😎 Zálěží tedy na ovulaci, tu já si ale nehlídám.

leniczka23
5. únor 2021

@kaktus092 ano je to tak, hodně málo pravděpodobné, vůbec pokud máš pravidelnou ms. Ale není to nemožné. Jinak sex během menstruace není nic až tak neobvyklého. Tak držím palce ať to je jak si přeješ.

kaktus092
autor
5. únor 2021

@leniczka23 Děkuju🙂 No právě že je to dost málo pravděpodobné, ale na druhou stranu je docela dost žen, kterým se to povedlo.

madbetka
5. únor 2021

@kaktus092 První den menstruace je ta pravděpodobnost téměř nulová, to bys musela mít ovulaci už třeba 5DC a to je spíš výjimečné. Ale jinak otěhotnět ze sexu během ms určitě nemožné není, spermie na vajíčko do ovulace počkají klidně pár dní (až pět dní, i když to není tak časté).

kaktus092
autor
5. únor 2021

@madbetka Jj já vím, MS mám celkem plus mínus pravidelnou, takže asi pravděpodobně i ovulaci. Jen jsem baba zvědavá ☺️, tak mě zajímali aktuální zkušenosti a názory. Dám vědět jak to dopadlo.

krupka3
6. únor 2021

Vsechny pisou, ze to neni nemozne... Mne se to teda zda dost nemozne, aby se vajicko uvolnilo, a pak jeste i oplodnene usadilo v odchazejici vystelce. Ale pokud je dokazano, ze to neni nemozne, tak asi neni 😀 ale ta pravdepodobnost asi bude 0,0000000000x.

madbetka
6. únor 2021

@krupka3 Když máš krátké cykly, sex třeba 5. den cyklu, ovulaci pak třeba 9DC, tak se může stát, že tam na něj ty spermie počkají (já mám dceru ze styku 4 dny před ovulací, ne tedy během ms - zcela jednoznačně, manžel pak na dva týdny odjížděl a ovulaci vím díky měření bt přesně). Nejde otěhotnět při menstruaci, vajíčko se uvolní až při ovulaci samozřejmě. Ale otěhotnět ze sexu při menstruaci jde. Počká a pak se uhnízdí už v nové výstelce, ne v té odcházející.
Není to moc pravděpodobné, protože během menstruace samozřejmě ty podmínky pro spermie, aby vydržely tak dlouho, nejsou úplně ideální, ale stává se to a zase tak ojedinělé to není.

krupka3
6. únor 2021

@madbetka jasne, tak to mas pravdu! Autorka psala 1.den MS ze byl ten styk, tak tam to otehotneni bude spis scifi.

budouci_maminka
6. únor 2021

Tak přesně takhle jsme si z víkendové Barcelony přivezli nečekaně špunta protoze přeci během MS nemůžu otěhotnět že jo tak co to řešit a pojďme si užít naplno..

budouci_maminka
6. únor 2021

@krupka3 tak mame synka mimozemstana. My sex 1DC...taky jsem to pokladala za nemožný..proto jsme se nechranili..ale stalo se. I dle velikosti plodu při utz to vždy terminove sedělo

budouci_maminka
6. únor 2021

@madbetka ano, mám hodně krátké cykly, 24 z jednoho a 26 z druhého...taky si myslím ze je to jak píšeš, že si prostě spermie pockaly a ovulace treba prisla hodne brzy...

krupka3
6. únor 2021

@budouci_maminka Velikost plodu dlr utz je s urcenim +- 14 dni, takze to me nepresvedci. Pokud jste meli sex 1dc JEDINKRAT za cely mesic, pak bych tomu mozna verila, podle me pujde spis o to, ze se to pripsalo jinemu styku 🙂 Nektere zarodky se zpocatku vyvijeji o dost pomaleji, takze rozdil muze vzniknout uplne nevedomky. Leda bys mela pouze 2denni MS a okamzite 3dc ovulaci. Ja znam 5-7denni MS, pak by to s tim otehotnenim 1dc moc neslo.

madbetka
6. únor 2021

@krupka3 Ovulace klidně až 5-6DC, to už je třeba čtyřdenní ms a zase takové scifi to není. Spermie vydrží až 5 dní. Zní to jako scifi, ale prostě to možné je. Při cyklu 24 dní vychází ovulace někdy v rozmezí 8-14DC, může se stát, že se posune o pár dní dřív, to je hnedle ten 6DC. A je to 😃 Spousta náhod najednou, ale i to se prostě stává.

nicoltom
6. únor 2021

Radu nemam ale dost me sokuje kolik lidi provozuje sex pri mentruaci.. 😱 Nedokazu si to vubec predstavit. 🙈

budouci_maminka
6. únor 2021

@krupka3 ms mám 4-5 dní.. a ano, ten měsíc (no měsíc, u mě je to spíš 3 týdenní měsíc) právě že to byl jedinej styk, protože jsem po návratu onemocněla, pak hned dcerka s vysokýma horečkama, takže člověk byl vyřízenej.. právě proto jsme věděli přesně kdy k tomu došlo..a k podpoření teorie - všechny 4 ultrazvuky (6, 9, 12, 21) přesně odpovídaly. Jo a syn se narodil přesně v den předpokládaného termínu porodu, klasická porodní váha 3,6kg. (jeho sestra taky na den přesně předpokládaný termín porodu a totožná porodní váha). Hele já to taky nečekala, byla jsem z toho dost v háji,psala jsem to i na svojí zeď, fakt jsem to absolutně nečekala. Ale právě předpokádám že k tomu došlo z důvodu, že 1dc styk, změna klimatu, moře, odpočinek, letadlo ovlivnilo cyklus, podpořeno nemocí, kdy mi klesla imunita.. bum a prcek na světě..

budouci_maminka
6. únor 2021

@nicoltom no vidiš, já si zas nedokážu přestavit trojku, ejakulaci do oka, fisting.. a přesto je spoustu spokojených párů, co to provozuje..

kaktus092
autor
6. únor 2021

No já právě často slyšela, že ženy , kterým se nedařilo otěhotnět a byly fyzicky naprosto v pořádku, byl doporučen sex v MS a zadařilo se. Bylo to tedy způsobeno krátkým cyklem. Pravděpodobně netušily, že ovulaci mají mnohem dříve a né uprostřed cyklu.

kaktus092
autor
6. únor 2021

@nicoltom No pokud mám být upřímná, tak mi ho neprovozujeme (párkrát se stalo, že úplně na konci, ale to už skoro nic nebylo). Bylo to tím, že jsem začali provozovat sex a já to v ten moment dostala, takže takový blbý překvapení.

kaktus092
autor
6. únor 2021

Ale sama znám spoustu párů, co s tím nemám problém.

budouci_maminka
6. únor 2021

@nicoltom já si totiž myslim, že je to o přístupu v hlavě.. pokud máš MS zafixovanou jako něco ošklivého, špinavého, tak je jasný, že ti to asi přijde ekl.. mě břicho nebolí, nic mi neni.. naopak když je zavedený tampon, tak mi přijde, že to má trochu účinek jako venušiny kuličky, tzn prostě to dráždí a chuť na sex je větší. nehledě na to, vem si když jsem se tu hezky rozepsala o svých cyklech, tak toho prostoru na to kdy mit spolu sex bez MS bych zrovna ja moc neměla 🙂)

nicoltom
6. únor 2021

@budouci_maminka tak samozrejme je to kazdyho vec 👍 Ja bych to nemohla... 😂🙈

nicoltom
6. únor 2021

@kaktus092 jo to chapu 👍 ja si to nedokazu predstavit treba 1DC a tak. 🙈 Ale jo, kdyz to vyhovuje 🤷‍♀️