Něco v poševním vchodu po porodu. Máte někdo takovou zkušenost?

24. zář 2020

Ahoj holky. Mám více než 72 hodin od porodu. Dnes ráno před propuštěním na vizitě jsem se ptala primáře (rodil a šil mě po nástřihu). Ukázala jsem mu co jsem si nahmatala při sprchování. Nejsem si jistá jestli to opravdu viděl. Mám něco kulatého v poševním vchodu. Dříve jsem si toho u oplachování nevšimla až dnes ráno. Je to poměrně velký lze to obtočit prstem. Na pohmat bych řekla, že je tam nacpaný dren nebo prostě gáza. Soudím jen podle struktury. Bohužel u sebe nemám zrcátko,abych se podívala. Primář řekl, že to je uzel po šití, ale díval se z boku a ani to tam pořádně neroztahl, aby viděl. Řešili se i další věci. Jenže mě to během dne pálí a cítím bolest k jedné straně pochvy. Do dnes jsem cítila jsem šití, to už necítím. Sprcha už není úleva. Teď jsem zase po sprše trochu zkoumala a uzel by to musel být asi od lana. Zítra bych si zašla znovu do porodky na kontrolu. Máte někdo takovouto zkušenost? Znova to cítím, bolí to a bojím se, co by se mi tam udělalo.

tasimia
24. zář 2020

Šla bych znovu do nemocnice a nenechala bych se odbýt, může to být cokoliv.

honeya
24. zář 2020

A nemuže to být pokleslá děloha po porodu?

palja
24. zář 2020

Nevím co to je, ale pokud cítíš gázu, tak to chce vyšetření, aby se ještě nerozvinul zánět.

barmil
24. zář 2020

@honeya mne to taky přijde, jak čípek, i tím, že kolem toho může kroužit prstem a je to hrubé.. Ale určitě bych si tak brzy vůbec dovnitr nesahala, to je o infekci a další potíže.
@autorka Zajela bych do porodnice, zeptala se a nechala se zkontrolovat, kdyztak si to nechala vysvětlit, ale uz si tam prosím "nehrabej"

amazonkajanik
24. zář 2020

Dámy,tazatelka píše o posevnim vchodu,takže si dovnitř nesahala a cipek ani děloha to tedy není!
Pro tazatelku: nechej se zkontrolovat od jiného doktora,ale co popisuješ mi připomíná,co mi říkala bývalá kolegyně a nakonec z ní gazu tahaly ...

elesse
24. zář 2020

@amazonkajanik bavi me tva jistota, ale i to se stat muze...
zakladatelce, urcite kontrolu a doma mas zrcatko?🙂

amazonkajanik
24. zář 2020

@elesse no,jako 72h po porodu si dovnitř sáhnout?auvajs! A aby byl takhle vylezly cipek a doktor to přehlédnout ...?

misicka1988
24. zář 2020

Mě takhle po prvním porodu vevnitř zapomněli velký mul. Zjistila jsem to až 3 dny po porodu, právě když ho tělo začalo vylučovat. A také.. jelikož byl nasáklý starou krví, velmi zapáchal 😔 Byla jsem strašně vyjukaná. Zjistila jsem to ještě večer v porodnici, šla za sestrou - ta slíbila že pošle doktorku aby se na to podívala. Celou noc nikdo nedorazil 😡 Cítila jsem se šíleně, bála jsem se. Při raní vizite se na mě doktorka konečně koukla, a pinzetou bez mrknutí oka že mě vyndala veliký už černý mul. A jako bonus nám jej vyhodila do koše v pokoji, mezi novorozence a jiné maminky. Měla jsem kvůli tomu 14 dní zánět, nikdo se mi neomluvil. Je to už více let, teď by si to snad doufám nikdo nedovolil.. 🤨

kittystar
25. zář 2020

Může to být pokleslá děloha, já měla a mám trochu dodnes. Vylézala mi po porodu skoro ven, prý normálka. Pak se časem stáhla zpět. Ale taky nemusí a může to být cokoliv jiného. Pokud to bolí, určitě bych tedy zašla na kontrolu.
Nicméně určitě si tak krátce po porodu vnitřek nezkoušejte nebo si privodite ještě zánět...

honeya
25. zář 2020

@amazonkajanik ono se to totiž vleže zatáhne, takže nemusí to být vidět. Vím, o čem mluvím. Samozřejmě to může být něco jiného, ale je to jedna z možností

amazonkajanik
25. zář 2020

@honeya no sakra,tak zlatě moje šití a natrhnuta ...

levandule_k
25. zář 2020

Jak to dopadlo?

krupka3
25. zář 2020

Tvuj doktor rodil? To je nejaky travestita?

autor
29. zář 2020

Tak jak tu je výše napsáno. Byl mi zapomenout mul!

petrasipkova1
29. zář 2020

to jsou fakt kokoti, pošli stížnost prosím !!!

krupka3
29. zář 2020

Jak se neco takoveho muze stat, ze na to ani dalsi doktor nedojde pri kontrole, kdyz si na to postezujes? Prusvih jako prase, taky bych psala stiznost.

autor
2. říj 2020

Nejhorší na tom je to že člověk je rád, že je rád, doma, zdraví se zdravím dítětem. Příští týden tam jdu znovu na vyplnění papírů. Takže očekávám bezplatné vyhovění, alespoň.