icon

Jak řešit změny rodidel po porodu třetího dítěte?

Včera ve 22:00

Ahojte ženy, jsem 5 měsíců po porodu, po šestinedělí jsem absolvovala prohlídku u gynekologa, který přeléčil vaginální zanět. Cítila jsem nepříjemné pocity u vchodu. Pak už dobré, ale při mytí stále cítim, že mi tam něco jakoby vyčnívá, tak jsem se dnes podívala zrcátkem a jsem zhrozená, jak to tam vypadá. Nevím, jakoby se uvolnilo staré šití z předchozích porodů (při třetím už nebylo), jsou tam jakoby vyčnívajíci "kusy masa" ven, takové boule, no vyzerá to strašně. Jako rozumím, že po 3 porodech to už nikdy nebude vypadat jak před dětmi, ale po předchozích 2 to vůbec takhle nebylo.. Nevím, zda to může být i proto, že potřetí to byl fofr, porodila jsem v stoji, nestihla jsem ani na půrodní lůžko, nebo i věkem (40 let). Mám se objednat na kontrolu i když gynekolog to asi viděl a nic neříkal? Nebo se to mohlo takhle udělat i teď? Nevím co dělat, co bych sestře při objednávani vůbec řekla. Stydím se. Prosím poraďte. Jak to je/bylo u vás?

anonym_768cf3
Dnes ve 04:48

Po 3 porodech ti klesla děloha, vylézá ti zřejmě děložní čípek. My tam nevidíme, řeš to s lékařem.

eliss232
Dnes v 06:36

Tohle opravdu musíš řešit se svým gynekologem, ne tady 😔 🙈

levandule_k
Dnes v 10:20

Sestře řekneš to, co tady, že máš pocit, že ti tam něco vyčnívá, že potřebuješ mluvit s lékařem.