Nejblbější hlášky matek. Jaké máte? Které jste nesnášely?
Zdravím všechny. Zkusím jedno téma na odlehčení. Doufám ;) Dneska jsem ze sebe málem dostala infarkt, když jsem zahlasila "kolikrát vám to musím opakovat? Už jsem z toho unavená" :D protože to je přesně hláška kterou užívala moje drahá máti a která mi, když jsem byla malá, příšerně lezla krkem. A je jich samozřejmě víc, že jo. "Když to neuděláš hned, neuděláš to nikdy". Klasika. Nebo "já bych nejradši tu televizi vyhodila z okna". :D Máte taky hlášky který jste nesnášely a u kterých jste se "přistihly"?
Zavři pusu a jez 🤭.. dcera 4 roky se začla hrozně smát, že to přece nejde 🤦
@nnnadja hele... Ja už to taky jednou nedala 🤦 jenže já mám holku. Dostala dvě tašky hadrů od kamarádek. Dva týdny jsem okolo ty metrový hromady hadrů chodila a povídám - podívej, už sama nevíš co vlastně máš (nadávala že nemá co na sebe 🤦🤦). Už je to tady dva týdny a já bych fakt potřebovala abys to uspořádala ještě tenhle týden. Když to nestihneš, tak já se do toho uspořádávání vložím. Nestihla, tak jsem se do toho vložila 🤭
Jsem taky "pocitaci" matka (Pocitam do 3.......3....2...1) ale uz ted se obavam az si jednou pocka co bude pak po jednicce .... nabo se na to zepta 🙂.
Mate na tomle plan? (malemu je 5 a ctvrt).
Holky, kouknete na https://www.instagram.com/nejkrasnejsistarosti/ delame si tam legraci z hlasek okoli vuci matkam a obcas i samy ze svych hlasek, urcite se tam take najdete :D

A pak jsem ještě nesnášela, není to sice hláška, když mi máma vyhazela celou skříň, protože jsem tam měla nepořádek! A to jsrm řekla, že svým dětem opravdu nikdy neudělám!!!!!.... Udělala jsem to jednou, před cca měsícem, kdy už to fakt bylo u syna šílene! Ten pocit... No a, ten den si zlomil ruku, pravou, takže jsem to večer uklizela já sama 😁😁😁