icon

Nejblbější hlášky matek. Jaké máte? Které jste nesnášely?

odula
3. říj 2020

Zdravím všechny. Zkusím jedno téma na odlehčení. Doufám ;) Dneska jsem ze sebe málem dostala infarkt, když jsem zahlasila "kolikrát vám to musím opakovat? Už jsem z toho unavená" :D protože to je přesně hláška kterou užívala moje drahá máti a která mi, když jsem byla malá, příšerně lezla krkem. A je jich samozřejmě víc, že jo. "Když to neuděláš hned, neuděláš to nikdy". Klasika. Nebo "já bych nejradši tu televizi vyhodila z okna". :D Máte taky hlášky který jste nesnášely a u kterých jste se "přistihly"?

Strana
z3
nnnadja
6. říj 2020

A pak jsem ještě nesnášela, není to sice hláška, když mi máma vyhazela celou skříň, protože jsem tam měla nepořádek! A to jsrm řekla, že svým dětem opravdu nikdy neudělám!!!!!.... Udělala jsem to jednou, před cca měsícem, kdy už to fakt bylo u syna šílene! Ten pocit... No a, ten den si zlomil ruku, pravou, takže jsem to večer uklizela já sama 😁😁😁

codal
6. říj 2020

Zavři pusu a jez 🤭.. dcera 4 roky se začla hrozně smát, že to přece nejde 🤦

odula
autor
6. říj 2020

@sarunatko jooo, to říkala moje máti taky 🤦😄

odula
autor
6. říj 2020

@nnnadja hele... Ja už to taky jednou nedala 🤦 jenže já mám holku. Dostala dvě tašky hadrů od kamarádek. Dva týdny jsem okolo ty metrový hromady hadrů chodila a povídám - podívej, už sama nevíš co vlastně máš (nadávala že nemá co na sebe 🤦🤦). Už je to tady dva týdny a já bych fakt potřebovala abys to uspořádala ještě tenhle týden. Když to nestihneš, tak já se do toho uspořádávání vložím. Nestihla, tak jsem se do toho vložila 🤭

andys
7. říj 2020

Jsem taky "pocitaci" matka (Pocitam do 3.......3....2...1) ale uz ted se obavam az si jednou pocka co bude pak po jednicce .... nabo se na to zepta 🙂.
Mate na tomle plan? (malemu je 5 a ctvrt).

meganx
7. říj 2020

@nnnadja karma 😁

nnnadja
7. říj 2020

@meganx jj😁

nejstarosti
12. říj 2020

Holky, kouknete na https://www.instagram.com/nejkrasnejsistarosti/ delame si tam legraci z hlasek okoli vuci matkam a obcas i samy ze svych hlasek, urcite se tam take najdete :D

Strana
z3