icon

Nejhorší rok 2020

12. pro 2020

Ahoj všem .. vubec nevim kde a jak začít .. rok 2020 pro me a celou rodinu byl nejhorší jaky muže byt .. prisla jsem o 10 ti leteho zdravého syna .. jeden den se mu zvětšila uzlina , druhy den jsme jeli na pohotovost protoze pediatra nas nevzala a jen řekla po telefonu ze je to virozka .. na pohotovosti dali synovi antibiotika a další den zemřel .. 13 minut před jeho smrti jsem s nim mluvila ...pak uz jsem jen slyšela jeho posledních par nádechu kdy uz jsme s manželem začali oživovat a volali jsme záchranku ... zemřel 5.11. .. jen si oslavil 30.10 své 10 te narozeniny a odešel ... tak strasne moc me to trápí ze jsem jako maminka zklamala .. mam jeste další 4 deti které me potrebuji , ale nejak nevim jak vubec dal .. nechce se mi nic .. manzel je z toho tez špatný , neni schopny chodit do prace ... jeste nemam ani jeden jediný dárek , neni nálada a ani penize ... penize co jsme měli stranou jsme dali na synuv pohřeb .. doba je opravdu silena ... a nechapu proc mi musel umřít nejmilovanejsi syn ... na pitvě nenašli nic ... a ani nevíme příčinu smrti a zda jsem mohla udělat vic ... Onlouvam se , jen jsem se musela někde trosku vypovídat ... nepotrebuji číst ani slyšet ze je to nekomu líto ... jen proste tohle je nejhorší vec co se muže člověku stát ..

Strana
z5
priefi
14. pro 2020

To je strašné 😔 😔 😔

Ale podle toho fleku a vyrážky, nemohl to být meningokok? Anebo příušnice, s ohledem na tu uzlinu a flek, co šel od ní až k uchu?

Já absolutně nechápu, jak Mudra může říci, že flek je ok, že to je viróza? Co to je za doktorku? A co říkali na pohotovosti na ten flek a vyrážku?

sticker
marketka_m
14. pro 2020

@priefi dostali antibiotika.. psala autorka výše... po druhé dávce syn zemřel...

karolinasvetla111
14. pro 2020

@marketka_m prosím také adresu. Rádi něco pošleme

priefi
14. pro 2020

@marketka_m my, když řekneme, že syn má zvětšenou uzlinu, tak odpověď vždy je, že to je u dětí normální. Mívá zvětšenou na krku a pak v tříslech. Teď už taky mám docela obavy 😔

marketka_m
14. pro 2020

@priefi stejně to je u nás :( ale není cílem se teď strašit ale spíše být ostražitým!

priefi
14. pro 2020

@patapuf a co to bylo za uzlinu?

autor
14. pro 2020

Lymfaticka uzlina na prave straně .. ano prave ze dr mi rikala ze je to normalni , ale ja vedela , ze normalni to u syna opravdu neni , prave proto jsme jeli do nemocnice ...

priefi
14. pro 2020

@marketka_m to máš pravdu 😔 ale bohužel i tady na tomto smutném příběhu je znát, že člověk udělá vše, co je v jeho silách s největším vědomím a svědomím a stejně to nelze ovlivnit. Je to tak strašně smutné 😔

marketka_m
14. pro 2020

@priefi jo, je pořád VÍC než zmůžeme my...

priefi
14. pro 2020

@marketka_m každopádně zde je opět vidět i to, že doba Covidová je zlá. Nebýt toho svinstva, doktorka mohla bez keců dítě zkontrolovat a třeba těch pár hodin k dobru by pomohlo. Ale teď lékaři často nemoc zbagatelizují a řeknou to je jen viróza a tím to hasne. Pak přijedeš na pohotovost, tam se na Tebe koukají jako na největšího obtěžovatele a chtějí mít to rychlé z krku. Mi stačilo, když jsme přijeli s malým na pohotovost, protože spadnul rozbil si hlavu. Ano, zkontrolovali ho, nepodcenili to, ale šlo z nich cítit, že takovou banalitu jsme si mohli nechat od cesty...

marketka_m
14. pro 2020

@priefi heuza..souhlasim..proto covid doba me pro me jeno dalsi nemoc...ktera bohuzel ovlivnuje ty dalsi protoze se udelali omezeni takiva ze hey!!!ale to zde rozebirat nebudeme... taky jsme byli na pohotovosti v covidu..a stejna zkusenost...ale jela byh zniva kdyby co

zuzanka_13
14. pro 2020

Je mi moc smutno, co tady čtu, nechápu proč se takové věci dějí. Autorko, je mi to strašně moc líto, drž se a buď silná pro děti - taky přišli o bráchu, to musí být silene i pro ne. Ikdyz peněz nemám na rozdávání, moc ráda bych alespoň maličkost poslala pro vaše děti, ať v tomto hroznem období mají trochu radosti pod stromečkem.
Tak prosím @marketka_m o kontakt, a nějaké info o dětech, co je baví, zajímá, věk apod. Ať stihnu ještě něco pořídit a poslat. LP

patapuf
14. pro 2020

@priefi Levý nadklíček + uzlina v mezihrudí, ale o té jsem nevěděla

vendes
15. pro 2020

Dámy, jste skvělé, že rodině pomůžete alespoň takto. To, co prožívají se nedá popsat, na to nejsou slova.

jednaholkaa
15. pro 2020

Kdyby si chtela zkusit neco jineho nez psychloga, me strasne pomohla vyrovnat se se smrti kraniosakralni terapie. Hned po te prvni navsteve se me ulevilo, uz to bylo po nejake dobe, asi rok od smrti, ale konecne jsem se mohla podivat treba na fotky.. Byla jsem u teto pani: http://www.terezakralova.cz/ Kdyby si chtela jit a byly problem finance, napis zpravu ;)

autor
24. pro 2020

Holky strasne moc Vám dekuji za sebe , jsem nadšena .. mam konvicku !!!! Mam čaje !! A deti ... ty jsou úplně nadšené !!! Moc vám všem dekuji !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Díky vám bylo dárku tolik !!!!

jednaholkaa
24. pro 2020

Akorat jsem na vas myslela, jak si to asi uzivate 🙂 Skvely 👍🏻👍🏻👍🏻Stastne a Vesele cele rodine 🙂

orisek56
24. pro 2020

Krásné. Děkuji za fotku. Posílám mnoho pozdravu a jen to dobře do dalších dní

marketka_m
24. pro 2020
sticker
sajul
24. pro 2020

Krásné 🥰 užívejte, jak jen to jde.

priefi
24. pro 2020

Nejdůležitější je o Vánocích dětský úsměv a ten tam je 😍 Myslím, že můžu napsat za nás všechny, že to je pro nás nádherný dárek.

sebinka123
24. pro 2020

Děkuji. Moc takové fotky hřeji na srdíčku. Pro vás to muselo být neuvěřitelně těžké a bolavé a jste úžasně silní, že i přes to všechno jste si udělali Vánoce.
Moc bych si přála, aby se tohle už nikomu nikdy nestalo.
Držte se. Moc na vás pořád myslím ❤️❤️❤️

zuzanka_13
25. pro 2020

A to je přesně to, poslat vám nějaké dárečky, byť jen drobnost, ale kolik radosti to udělalo u vás, i v této pro vás tak těžké a náročné době. Jsem ráda, že máte radost, ty i děti ❤️ držte se, mnoho síly... Myslím na vás ❤️
A děkujeme za fotky 😍

zuzanka_13
25. pro 2020

A souhlasím s @priefi , krásný dárek jsme dostaly i my od vás, vaše úsměvy a radost 💕

zdenda9
29. pro 2020

Těžko se radí někomu, když jsem nezažila stejnou situaci. Nicméně když mi zemřel bratr, byla jsem na tom hodně špatně. Přála jsem si, aby uběhl aspoň rok, myslela jsem si, že bude líp, ale i po roce to bylo jako včera. Byla jsem hodně zoufalá, upadla jsem do depresí, měla jsem myšlenky na sebevraždu. Pak jsem jednou večer vzala bratrovu fotku, zapálila jsem svíčku a začala jsem se od srdce modlit. Opravdu jsem nevěděla jak dál. Od té doby se změnil můj život, smířila jsem se se smrtí, změnila jsem životní hodnoty a začala jsem žít jinak. Je to už přes 6 let.

zuzkasim
2. led 2021

Diskuzi jsem našla až teď. Je mi to moc líto, takto přijít o dítě bez varování, bez možnosti vyzkoušet možné i nemožné, to je opravdu hrozné. Blízká kamarádka přišla o 13-letou dceru, ale měli možnost rok bojovat, přece jen, člověk se cítí o fousek lépe, že to aspoň zkusili. Kamarádka je věřící, hodně to jí a její rodině pomohlo. Ač na ni nikdy nezapomenou a nechtěli si místo ní pořizovat "jiné" dítě, po roce neplánovaně otěhotněla a mají další holčičku, která jim dělá velkou radost. Kamarádka věří, že jim jejich starší dcera toto miminko poslala z nebe. Dětí má také víc, ale ta bolest je stále stejně hrozná. Čas to trošku zahojí, nic jiného nemůžu poradit. Kéž by se tyto věci nestávaly!

Strana
z5