icon

Neměl by zájem někdo o štěňátko?

kristyna2002
1. bře 2021

Ahoj holky neměla by stě nějaká zájem o štěňátko?
Před týdnem se mi jich narodilo 7
Už jsou pouze volný 4 kluci a 1 fenka.
Matka stredopastevecky pes
Otec německý ovčák
Štěňátka by byla možné odebrání 10.dubna
Štěňátka budou odčervená , mix barevné
😊😊😊😊😊 Pokuď by jste měli zájem o štěňátko nebojte napsat.
Cena za jedno štěňátko je 1000kc

Strana
z2
amazonkajanik
1. bře 2021

@kristyna2002 víš co ,jste z Plzeňska , zeptej se Gabrielka333@seznam.cz
Je to kontakt na paní, co vede útulek U šmudlinky, máme od nich naši berušu

kristyna2002
autor
1. bře 2021

@amazonkajanik dobře děkuji , ale už je pozdě zavolám zítra nebo napíšu odpoledne

gracinka7
1. bře 2021

@kristyna2002 ohledně množení můžeš kontaktovat krajskou hygienickou stanici.

beatty
1. bře 2021

@kristyna2002 stene berete, protoze mel tata narozeniny? Wtf?
Nicmene bych byt vami obepsala spis nez ruzna fora, tak spolky. Na Plzensku by mel fungovat Pro psi voci, z.s.
Ti vam bud pomuzou, nebo poradi.

Pani bohuzel zakon nemuze zabranit mnozit dal. Ale aspon by ji pri pripadnem odstavu stenat (btw. 10.4. budou teprve 7 tydnu stara, nechala bych je u matky dele!) nejaky spolek poucil, co a jak.

* čistokrevný ke pes pouze s prukazem puvodu. Nestaci jeden rodic s PP. De facto vlastne ani oba rodice s PP, pokud nebyli radne uchovneni. U ruznych plemen jsou ruzne podminky k uchovneni, jako jsou ruzne zkousky/vystavy/zdravotni testy.

kristyna2002
autor
1. bře 2021

@beatty tak za prvé já mám psa s PP a jeho rodiče chodí na výstavy , mám psa s rodokmenem a to samí jeho rodiče za druhé bych sním ráda chodila na výstavu ale nemohu protože to nepovoluje koronavirus ,za třetí na toho psa mám cvičák i zbrojak 😉takže klid to že si paní mnozí psy za to už já nemůžu byla sem tam nedávno , ukázat toho svého psa a ta mi jen oznámila že její fenka matka mého psa je březí byla stím i na veterine aby ji to potvrdili, tak mě samotnou napadlo si vzít Od paní štěňátko aby můj pes měl parťáka na procházky! A to že můj táta bude mít v dubnu narozeniny tak vám je dotoho velký .......
To že mu zemřel před lety pes tak mě napadlo mu pořídit štěňátko aby se mu zalepilo zlomené srdce . Za další paní co má teď štěňata je jí přes 70,její manžel zemřel na rakovinu a děti nani kašlou, zadalsi je také nemocná má hendikep sotva chodí už vidím že by v těchto letech někdo podporoval mnozirnu , za další kdyby na tom chtěla vydělat tak je nedává za takovou cenu .... Účtuje si jen poplatek za cestu na veterinu a za odčervení. Toť vše takže se to může stát tak ji neodsuzujte to že pro ně hledá domov je od ní hezké já osobně bych nedokázala zabít pavouka natož malé štěně!

Strana
z2