Nepřišly mi tento měsíc peníze z nemocenské
Holky jsem na nemocenske a vzdy mi chodi penize kolem 10 az 12 dne v mesici...a ted stale nic,mate nektera stejny problem?😞
@laja64 ano to urcite ale celych 8 mesicu to bylo jak rikam,tak me to trosku zaskocilo,diky za odpoved☺
@elennka jo diky za odpoved
Jsem na nemocenské už půl roku a přesto, že posílám lístek na peníze stále ve stejnou dobu, tak jednou mi přijde 15-tého, pak 20-tého, někdy až 25-tého... Takže asi tak 🙂
Mi jednou prisly penize az 6. dalsi mesic, jinak obvykle kolem 25.
Mám to stejně jako @kubikulik, každý měsíc mi ty peníze chodí jinak. V květnu už 15teho tak jsem doufala že to v pátek přijde a nic :-/ na účtě mám 120 korun... Naštěstí má nějaké peníze přítel takže se to dá, ale potřebuju už dokoupit plenky a zbytek výbavy pro malého ať nemusím panikařit že nejsem připravená....
Je to nepříjemné když člověk neví kdy s těmi penězi může počítat, ale neboj určitě přijdou, měsíc ještě z daleka nezkončil.
Tak holky penizky prisly v patek...je to prave jak tu rikaj jine maminky slecny ci pani je to tak ze clovek uz tak nejak pocita s tim ze to prijde ve stejnou dobu...
Me prave zarazelo ze papir na penize za brezen sem nesla zacatkem dubna(Velikonoce) a penize mi prisly UZ 11.4. No jo sme holkt b CR ☺
@duhovakony pardon za chyby

Mají na to 30 dnů od přijetí dokladů o PN (začátek PN, lístek na peníze, ukončení PN).. sociálky mají několik výplatních termínů..