Nerezový sporák, čím to půjde vyčistit?

ewusssa
4. led 2018

Prosím čím to půjde vyčistit? Nerezový sporák ale drátěnkou nesmím vydřít.

annasmyckova
4. led 2018

koupila jsem si v kiku magickou houbu (prodává se i různě po netu -koukni na gůgl) -a sice dlouho nevydží, ale dost jsem s ní v kuchyni vydrhla, pokud nemáš, tak někdo doporučuje posypat sodou a kyselinou citronovou, zalít trochou horké vody a po odmočení obyč houbičkou

superkousky
4. led 2018

Já doma používám Reál na kamna&trouby&grily. Je fakt super.Je tam napsáno,že se nesmí používat na lakované povrchy,hliník a mramor,tak snad na ten sporák by to mohlo jít. Stačí nastříkat a po chvilce je sporák jako nový.

jirkasaska
4. led 2018

Zkus klasickou jedlou sodu a trošku namočit a nechat chvíli působit. Jak radí annasmyckova. Člověk by nevěřil, co ta soda všechno umí.

kafr
4. led 2018

Taky vetsinu veci vydrhnu sodou nebo octem. Navhlcila bych to, posypala sodou, nechala pusobit, zalit vodou z rychlovarky a nakonec houbicka.

yerry
4. led 2018

Cif

ewusssa
autor
4. led 2018

Moc děkuji ženy, už si připadám jak totální spindira jak vařím na tomhle ale prostě ničím mi to nešlo. Určitě vyzkouším vaše rady 😀

kexina
4. led 2018

Zkus i čistič Frosch, tuším, že je to ten s grapefruitovou vůní. Smrdí to sice jak bolavá noha (nevím, jakou mají tedy představu o grepu), ale vyčistil v kuchyni i to, co roky nešlo naprosto ničím. A stačilo jenom nastříkat, nechat pár minut a normálně setřít hadrem.

milunka28
8. led 2018

Jedna soda + ocet. Me to zabira skoro na všechno 🙂