Nevěra - jak být silná a nevrátit se k němu?
Ahoj mile dámy.. prosím o radu.. všude kolem slyším a čtu, jak ve vztahu nevěra dřív nebo později prijde.. a žádná se tomu nevyhne a pokud ano, je to jak výhra v loterii.. A pokud k nevěře dojde resp. Když muž má přímo milenku, tak ženy doma čekají, zoufají a doufají, ze jejich manžilek jednou od své milenky odejde zpět k nim. Nebo by mu, už dávno odpustily. Já prozivam něco podobného i když jiného. Mě můj manžel jednou podvedl (on tvrdí, ze nedošlo k sexu, ale víme jak to bývá), ale jelikoz byla ve vztahu velká krize, nakonec jsem odpustila. Každopádně po půl roce přišla další a já už to na vazno utla. Manžel prosi, naléhá, posila darecky no proste je na dne. Kontaktoval mě i jeho bratr, jak je na tom zle. Vím, ze ty jiné manželky by daly kdo vi co za to, aby se je manžel prosil o odpuštění, ale já mám takovou zlost, cítím zradu a hrdost se nevracet! Je to teprve 14 dni od rozchodu, ale já se z toho cítím opravdu také na dne. V práci se nesoustredim, nespim, nejim a bohužel pořad na nej myslím. Mám pocit, ze se z toho zblázním. Na jednu stranu mi taaaak chybí a na druhou vím, ze bych nebyla s nim, uznikdy šťastná i s tím, ze by se to mohlo opakovat.. Děti nemáme... má někdo podobný příběh? Vydržel to z vás někdo i přes tu strašnou bolest v srdci z opuštění? Jak dlouho to bude ještě trvat? Vše se ve mě mele.. nejdříve brekot, jak mi chybí, pak zase NE UŽ NIKDY S NIM - nevazil si mě.. nebyla to jednorázová akce, ale scházeli se a kdo vi kolikrát spolu spali. Nechci mu odpustit, ale ta bolest ☹ ... Má prosím někdo podobný příběh?
@irisv ja Ti dam priklad... je to sice kapku mimo misu, ale kdyz jsem na ss zacala chodit s manzelem, tak mu v te dobe zacala psat jedna holka ze skoly, on ji napsal, ze nema zajem, ze nekoho ma. Pak mu po roce zacala psat znovu a intenzivneji a zesilila razi. Mela pritele, ale i pres to... naznacila mu, ze by se s nim klidne vyspala i na skolnich wc svoji trapnou povidkou, kterou mu poslala a on tam hral hlavni roli. Coz o to, on se taky citil, ze odola, ale delalo mu dobre, ze mu takhle nekdo pise... pak zase zesilila... on mi to priznal a ja dala nuz na krk. Vysledek? Ona mu napsala, ze neveri, ze to pise on, ze jsem se mu nabourala na ucet a ze to pisu ja a ze oni si spolu rozumi, ze nic nedosahnu, kdyz tohle budu delat a ze maji spolu domluvene rande. On nechapal. Ukazal mi tu konverzaci... jenze ja zjistila, ze si s ni pise dal... resp.ona mu pise... dala jsem opet nuz na krk a tentokrat hodne hardcore, byla jsem odhodlana odejit a s sebou ji potopit jako titanic tim, ze by se dozvedel vse i jeji pritel, chodila jsem na stejnku ss a nebyl problem zjistit s kym.chodi... konecne prestala psat, na to uz slysela naprosto krasne. Navic jsem ji do oci rekla, ze je ku.va, coz bych do sebe nikdy nerekla, ze bych to nekomu rekla. A byl klid. Manzel, tehdy pritel to bral na lehkou vahu, ale jak zaznelo, ze ze me blbce delat nebude a bud ona nebo ja, ze ja uz toho mam taky dost, tak to utnul.
@priefi čekám na něj, jako jak se vyjádření, kam a jak jde, podle toho bych chtěla jednat. Víš co, když už přemýšlím o odchodu, tohle to jedině urychlí a navíc bych z toho mohla vyjít celkem dobře a ne jako chudinka....ale nevím jestli mám tolik odvahy.
Díky za historku, to teda byl mazec. Každopádně ta naše nádhera je taková...jak to říct, jemně vlezlá?
Pak je mrzí ze to mají doma těžké vždyť o nic nejde.... a tajné se radují ze se jim chlap svěřuje a ze se mu doma blbě dýchá
Já bych už nikdy neměla důvěru, neustále bych se ptala kam jde a s kým, při každém zpoždění už měla nejčernější myšlenky... Nakonec by to přestalo bavit oba... Nemáte děti, tak čau. Až byste si děti pořídili, bylo by těžší odejít, byla bys v ři*i. Časem to preboli, najdeš novýho chlapa který si zaslouží tvou lásku a důvěru a budeš s ním šťastná.
Já tedy zkušenost nemám, ale myslím si že je to asi tak že pokud je vztah fungující tak nikdo nemá právo podvest a pokud podvede tak neodpoustet a už vůbec ne po druhém zklamání, pokud si vás nedokáže vážit teď a být vám věrný co za pár let až vytvoříte rodinu a budete mýt občas chvíli týdny i měsíce kdy budete hrozná to vás potom bude podvádět furt, neříkám že taková budete ale mi ženy máme své dny protože mateřství a nejen to i jiné životní zkoušky jsou občas těžké a v těch chvílích musí být dva spolu ale spolu ne natajnacku se někde utesovat, samozřejmě je to i naopak muži taky mají občas své období. Když vás tedy podvedl už teď pokud jste neměli problém tak bych neodpustila, nikam to nevede zvlášť když se dokonce scházeli. Musíte si to v hlavně srovnat prostě nemislet na to hezké a říct si že už je konec vážit si sama sebe a nedrzet si chlapa kteréj si vás neváží a šel jinam. Ale každý sme jiný a každý své city zvládá jinak. Tak držím pěsti 😊🍀
@irisv já i věřím, že tě má rád,ale buď je nezralý a nebo si je prostě příliš jistý tebou. Vašeho vztahu si neváží, nebojí se, že by o nej mohl přijít a proto si dělá co chce, i když ví, že ti to ubližuje.To je prostě špatně.A dokud ten strach a nejistotu nepocítí, tak toho jen tak nenechá.Ono jim to prostě lichotí slyšet:" potřebuju tvou pomoct, ty jsi tak skvělý, co bych bez tebe dělala, ona má štěstí že tě má". A ono je to vytrhne z reality všednich dní a z problémů, cejtej se, jako hrdinové, co jdou zachránit tu zakletou princeznu. Zralej sebevědomej chlap, co si váží toho co má, se tímhle pohltit nenecha, ví o čem život je a co je opravdu důležité. Ale takových je koukám čím dál tím méně.
@codal jo, není to s těma chlapama poslední dobou nějak dobré ☹
Možná obojí, ale je fakt, že až nedávno, po narození 1.dcery, mi řekl, že konečně má pocit, že dospívá a cítí zodpovědnost...tak nevím. Trochu si i jistý bude, asi, přece jen sem pořád doma, že. To poslední dobou mám pocit někdy i přeháním, den co den mu říkám jak je úžasný 😀 ale uznávám, začala sem hlavně až potom, co to prasklo.
@priefi tutlá. Sem zvědavá, s jakou oficiální verzí přijde.
@irisv tak ale tím spíš, že dospívá díky dceři a cítí se zodpovědný, tak by se tak měl i chovat.. on se ale chová jak puberťák, co potřebuje pocechrat ego.. jako já neříkám, že není příjemný, když člověka někdo pochválí,ale pokud jsem dospěla, tak jsem si vědoma svy hodnoty a nepotřebuju furt poplacavat po rameni..
@irisv já vím, že ho miluješ,ale já prostě od jistý doby zastávam názor, že pokud mě někdo miluje, tak mi neubližuje! A pokud chlap ví, že te některé jeho chování zraňuje a dělá to stejně, tak to prostě není ta pravá láska. Může říkat co chce, ale milující člověk prostě umyslne nezraňuje!!! A už vůbec ne ženu, co mu porodila dítě a čeká druhé a tudíž je v nejcitlivějším období... Žádná ženská nesmí být důležitější nez ty, má ji prostě poslat do hajzlu a tečka! I kdyby mu snesla modré z nebe a pomohla v cemkoliv, tak poděkuje a nazdar! I kdyby to byla sebevětší potvora a manipulátorka, tak milujíci chlap tohle nedělá!
@irisv naprosto souhlasim s @codal, pokud Te miluje, mel by to ihned utnout. Ja momentalne taky cekam druhatko a prijit na neco takoveho, tak udelam coromoro. Ale on to vi, on vi, ze si tohle nesmi dovolit. On si je moc dobre vedom, ze kdyby uklouznul, tak me by absolutne nezajimalo, za jakych to bylo okolnosti.... byl by to rychly proces... a takove pisalkovani je zacatek konce a kdyz v tom jsou schuzky... docela me stve, ze to pred Tebou tutla... a kdy ma probehnout ta schuzka? Ja nevim... u me by teda nepochodil s tim, ze jde nekam za nejakou zenskou.... blbe je to, ze jsi psala, ze kdyz si dupnes, tak on z trucu proste hold udela naschval. Takhle by to fungovat nemelo... Mela by ses ho zeptat, jak by se mu libilo, kdybys se Ty schazela s nejakym "kamaradem", u ktereho by bylo evidentni, ze na kecani nechce skoncit, ale ze chce vic. Jedine, jak z toho ven je, ze ji napise, ze se s ni stykat nechce a at ho uz neobtezuje tecka. Jiny zpusob proste neni. Tim, ze se s ni setka, zase ji jde na ruku a zase do toho spadne... zase neco slibi a zase bude dalsi schuzka... A odkud se znaji? Pokud nemaji nejak primy kontakt, mozna bych trvala i na zmene tel.cisla manzela, aby ho uz nemohla kontaktovat.
@lioness34 ne, spíš je to v duchu, seš skvělej, díky, žes dneska nakrmil malou atd.
@codal o s tím lechtáním ega měl vždycky problémy, potřeboval to už co sme se potkali, mám dojem že víc, než jiní. On to má trochu z minula a z dětství, že se cítí míň sebevědomej, ačkoli navenek se tváří jak nej macho. Zatím to tak i vždycky bylo, zaflirtoval a danou slečnu poslal do háje. Tahle asi přišla v blbým období nebo něco...nevím.
@priefi to už sme u nás měli, že se žárlilo na moje dlouholeté kamarády, se kterýma se mimochodem zná a s tím jedním se začal teď kamarádit už víc než já 😀 Přímý kontakt nemají, ale možná by stačilo bloknout číslo, jelikož máme firemní tarif jeho máti a to nevím jak bysme jí to vysvětlovali...
S tím naschválem - neomlouvám ho, ale měl to tak vždy, proto sem s tímhle opatrná. Jednou sem na něj s tímhle vyrukovala, měl pocit, že mu tím koordinuju život a chci ho omezovat, takže prostě jak dítě šel na truc. Proto se mi znova do toho nože na krk nechce, pokud by to nebylo jednoznačné, snažím se proto na jít trochu chytřeji...snad to chápete.
@irisv co to je tohle jako ze nevi nebo ze asi možná.... já bych se tedaˇ nevnucovala a nevyptavala se...jako až by přišel ze zítra třeba zajde na kafe tak bych se zeptala s kym ale dopredu bych to neřešila.... a když by řekl ze s ni tak bych se ho v klidu zeptala zda mu to přijde vporadku ze když má doma těhotnou manželku a dítě jít s jinou ženou na kafe. Pokud by řekl ze ano úplně v klidu bych řekla ok. Předpokládám ze tobě by to taky nevadilo kdybych sla s jinym mužem na kávu a víc to nerozebirala. A zařídila se do budoucna - minimálně 1x tydne cvičit s kamoskou a sem tam s ni na kafe nebo víno. Samozřejmě po porodu

@lioness34 s timto postupem nesouhkasim. Je to treba zavcasu utnout, pokud se tak nestane, tak ke konci tehu a po porodu bude tenky led pro neveru. Ja si myslim, ze je treba jednat. Naprosto souhlasim s @codal Nechat to byt, tady cesta nevede. Leda ze bys @irisv chtela zaminku k odchodu, pokud s manzelem chces zustat, zastav to vcas. Ver mi. Pak bude pozde na slzy... a takove kocky necekaji na to, az manzelka nastoupi zpet do prace, ony jsou schopne odlakat muzskeho v sestinedeli.... je jim to jedno, jeji dite to neni. Jsou to mrchy neskutecne!