icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

fandysek_1
14. lis 2016

@sukiv občas si doma zacvicim, před 2 lety jsem chodila k fyzioterapeutce každý týden a učila mě to. Srovnala mi i kostrc, ale myslím, že ji mám zase zpět spatne. Když bych cvičila pravidelně bylo by to lepší. Ty hormony jsou peklo a někdy je to hrozný. Více méně to z nás spadlo, když jsme si řekli, že půjdeme do IVF. Už si jen tak užíváme a vyloženě se nesnazime a je to lepší.

fandysek_1
14. lis 2016

@be_ruska je ještě moc brzy, také jsem testovala neustále a skutečně čárky viděla, ale nikdy jsem to nedotáhla déle než pár dní po termínu MS a teď jsem se zařekla, že počkám.

pavkova28
14. lis 2016

Ahojky holky 🙂 ja ovu testům taky nevěřim. Nikdy mi neukázal ani náznak druhé čárky, tenhle cyklus mě v pulce bolelo břicho jako při ms, tak jsem udělá ovu test a nic. Řekla jsem si, že další cyklus na testování kašlu, tahle mám akorát po náladě, že není vidět ani ovu. Veřím, že bez testování mi bude líp 🙂

fandysek_1
14. lis 2016

@pavkova28 někdy je to skutečně lepší bez testů 🙂

deenise89
autor
14. lis 2016

Ahoj holky tak mam jit na profuk vejcovodu ☹ holky ktere jste na tom byly reknete mi prosim zhruba co me ceka? Vim jen ze budu mit zakrok pod narkozou, v nemocnici budu 3 dny, ale jak bude zhruba dlouha rekonvalescence a jestli to boli by me zajimalo ☹ mam strach ☹

eat
14. lis 2016

@pavkova28 souhlasim, ze bez testu je to lepsi. Pokud te bolelo břicho v pulce cyklu, musela to byt ovu. Uz tak jsem napnuta kazdej mesic jak to dopadneba ne jeste abych se stresovala tesrovanim ovu a manzela nutila do sexu pod natlakem. Prostě kdyz je chut tak na to vlitneme aže jednou to musi vyjit....teda ja doufam, ze uz treba vyslo 🙂

vjercik
14. lis 2016

@deenise89 kámoška na tom byla, bolelo to jak cert a pár dni nemohla ani chodit. Ale po týdnu byla ok, nicméně k Dítěti to stejne nepomohlo.
Ale každý je jiný a nemusí to na všechny takto působit.

deenise89
autor
14. lis 2016

@vjercik jejda ☹

kristynabayer
14. lis 2016

Ahoj, jestli mě vezmete mezi sebe, taky se ráda přidám. HA jsem vysadila koncem června, skoro po 13 letech. Cyklus naskočil (ťuk ťuk ťuk) zcela pravidelný, dle folikulometrie mám i potvrzenou ovulaci, hormonální profil i imunologii v pořádku. Nicméně zatím nic, končím teď 4. cyklus a napjatě čekám na sobotu (kdy určitě nepřijde ms :D ). Snažila jsem se vše podpořit bylinkami, takže jsem pila kontryhel, maliník, kapala jeřáb i gynex. Užívala jsem i inositol (Nosifol 2x denně) a pořídili jsme i Conceive gel jako fertility-friendly lubrikant. 2 měsíce jsem zkoušela ovulační testy se kterými jsem skočila po té folikulometrii, protože přestože testy jasně pozitivní nebyly, ovulaci jsem dle usg měla, takže na ně peču ;) Nevím co pro to ještě mohu udělat, ale v práci jsem nyní nově dostala dobu neurčitou (po 4 letech), tak na to těhotnění zas tak spěchat nebudu, protože by to vypadalo hodně hloupě. Tajně jsem si přála vysadit ha a "spadnout" do toho, pomalu se ale smiřuju s tím, že to takhle jednoduchý asi nebude. Manžel mi po Novém roce (bude to 6 měsíců) slíbil, že zajde na spermiogram, takže to je naše další meta 🙂

eat
14. lis 2016

@kristynabayer vitam te mezi nami 🙂 Ja vysadila HA po 7 letech loni v červenci. Poradne snazit jsme se zacali az letos v létě. Doufam, ze se brzy zadari, protoze jestli ne, zacnu urcite za chvili panikarit 😀 Ted jsem 4 DPO, ovu testy nedělám, ale myslim si ze ovu poznam. S manželem jsme se tento mesic dost snazili tak netrpeliver cekaaaam 🙂 Jinak piju kontryhel a od příštího mesice bych zacala asi s gynexem...ale určitě to uz nebudu potrebovat 😀 Doufam ze se nam oboum brzy zadari 😀

pavkova28
14. lis 2016

@kristynabayer Já si řekla, že to taky tak lehce nepůjde a az to bude tak to bude 🙂 ze se nebudu stresovat. a cítím se podstatne psychicky líp 🙂 az mam ze sebe radost. my máme na snažení jen víkendy, protože přítel pracuje přes týden v zahraničí. Takže už tak se šance snižují 🙂 taky jsme domluveni, že počkáme do ledna a potom by sel na spermiogram 🙂

be_ruska
14. lis 2016

@sukiv když to teď nevyjde tak to bude šestý měsíc.antikoncepci neberu už přes rok 😔 už jsem z toho nešťastná. Stejně si myslím že to zase nevyšlo.

elodii
14. lis 2016

Já teď začala s Gynexem a v mezičase, když ho brát nebudu tak mám kotvičník a kontryhel, tak doufám, že se zadaří 🙂 Každopádně si děvčata o dvě čárky napíšu Ježíškovi a to by v tom byl čert, aby tam nebyly 😀 když jsem celé ty roky tak hodná 😀

petuliee
14. lis 2016

@fandysek_1 ano uz mame 2,😊

petuliee
14. lis 2016

@sukiv určitě 🙂 ms ma dorazit za 9 dní tak uvidíme 🙂

katttysss
14. lis 2016

Ahoj, my se začali snažit od září. Jedno dítě máme již. Ale zajímá mě jaká je možnost otěhotnění v posledním dni ovulace? 🙂

fandysek_1
14. lis 2016

@deenise89 nemám s profukem vejcovodů žádné zkušenosti a ani nemám nikoho takového ve svém okolí, snad ti tady holky poradí a budeš mít nějaké info z první ruky

@kristynabayer Vidím, že máš doma celou bylinkovou lékárnu a musím říct, že já bylinky moc nemůžu, rozhazují mi cyklus hlavně kontryhel, ale gynex mi seděl dobře. Manžel teď pije femigard a anděliku čínskou a je spokojený. Hloupě nehloupě, když to vyjde budeš asi ráda 🙂 a držím palce 🙂

@be_ruska dočkáš se také a budeš spokojená 🙂

@petuliee vždy jsem chtěla 3 děti, ale bohužel je mi 33 a nemáme ještě ani jedno...takže jak tohle dopadne...(tedy možná jedno na cestě 😀

@katttysss jsou případy žen, které otěhotněly den před očekávající MS, ten cyklus je nevyzpytatelný a doma nemusíš přesně určit den D, ale třeba jen pravděpodobné 3 dny a v těch sexovat, sexovat a sexovat 🙂

sukiv
14. lis 2016

Ahoj holky, tak máme za sebou první návštěvu v CAR...bylo nám doporučeno nejdříve stimulovat cyklus nějakými injekcemi, asi něco jako Clostilbegyt, ale prý účinnější - nemáte někdo zkušenost? takto tomuto dáme prý tři měsíce a pak případně inseminace.
V podstatě jsem se dozvěděla to samé, jsme oba maximálně v pořádku, není důvod proč by to nemělo jít přirozeně. No tak snad těch 15 měsíců byl nějaký omyl a teď to půjde samo 🙂 🙂 🙂

sukiv
14. lis 2016

@petuliee tak to jsme na tom stejně, snad se někde zdrží na devět měsíců a nedorazí ani k Tobě ani ke mně 😉

fandysek_1
14. lis 2016

@sukiv měla jsem jen jednou clostil, ale nedobrala jsem ho, nebylo mi po něm dobře a ani nebyl potřeba, ovuluju normálně sama .Měla jsem několikrát biochemické a po dlouhém pátrání mi byla zjištěna mycoplazama a pak 2x přeléčena a teď je to snad ok a konečně se zadaří, takže se skutečně může zadařit raz dva.

sukiv
14. lis 2016

@fandysek_1 já jsem na Clotilu teď druhý měsíc a taky mi je po něm dost zle, ale říkala jsem si, že se překonám a vydržím to... nevím, proč mi ho dal, ovuluji také sama. a teď už podobný postup navrhuje druhý doktor, tak asi nějaký důvod mají... je super, že už víš, kde mohl být problém a vyřešili jste to.

fandysek_1
14. lis 2016

@sukiv opatrně na to, není to ten nejlepší lék, ale snad doktoři vědí, proč to dělají. No mám vždy pocit, že se jeden problém vyřeší a přijde další. 😀

petuliee
14. lis 2016

@fandysek_1 já chtěla 2 :D
@sukiv určitě 🙂

fandysek_1
14. lis 2016

@petuliee a chystáš se na třetí 🙂

petuliee
14. lis 2016

@fandysek_1 jj 🙂 snad na kluka :D mame 2holky rok po sobe 🙂 miminko o ktery sme přišly byl kluk :(

fandysek_1
14. lis 2016

@petuliee on si k vám cestu najde 🙂

petuliee
14. lis 2016

@fandysek_1 já o to prosila mimiko co odešlo takže najde 🙂

sukiv
15. lis 2016

@fandysek_1 ono celkově, asi všechny ty hormony, které do nás perou, nejsou ideální ☹ proto jsem docela koukala, že nechtějí zkusit rovnou inseminaci, ale prvně zase řízený cyklus... no uvidíme

deenise89
autor
15. lis 2016

Holky zkousim to znovu, nemate nekdo zkusenost s profukem vejcovodu? :( mam z toho bobky

sukiv
15. lis 2016

@deenise89 já osobně ne, ale byla na tom kolegyně z práce... zkusím od ní něco zjistit. Ale co si pamatuji, tak taky mluvila o tom, že to pak bolelo. Každopádně má z toho dvojčátka - přirozeně. A po pár letech třetí dítko, také přirozeně. U ní to pomohlo. Předtím se pět let snažili a nic.

Strana