Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@be_ruska je ještě moc brzy, také jsem testovala neustále a skutečně čárky viděla, ale nikdy jsem to nedotáhla déle než pár dní po termínu MS a teď jsem se zařekla, že počkám.
Ahojky holky 🙂 ja ovu testům taky nevěřim. Nikdy mi neukázal ani náznak druhé čárky, tenhle cyklus mě v pulce bolelo břicho jako při ms, tak jsem udělá ovu test a nic. Řekla jsem si, že další cyklus na testování kašlu, tahle mám akorát po náladě, že není vidět ani ovu. Veřím, že bez testování mi bude líp 🙂
@pavkova28 někdy je to skutečně lepší bez testů 🙂
Ahoj holky tak mam jit na profuk vejcovodu ☹ holky ktere jste na tom byly reknete mi prosim zhruba co me ceka? Vim jen ze budu mit zakrok pod narkozou, v nemocnici budu 3 dny, ale jak bude zhruba dlouha rekonvalescence a jestli to boli by me zajimalo ☹ mam strach ☹
@pavkova28 souhlasim, ze bez testu je to lepsi. Pokud te bolelo břicho v pulce cyklu, musela to byt ovu. Uz tak jsem napnuta kazdej mesic jak to dopadneba ne jeste abych se stresovala tesrovanim ovu a manzela nutila do sexu pod natlakem. Prostě kdyz je chut tak na to vlitneme aže jednou to musi vyjit....teda ja doufam, ze uz treba vyslo 🙂
Ahoj, jestli mě vezmete mezi sebe, taky se ráda přidám. HA jsem vysadila koncem června, skoro po 13 letech. Cyklus naskočil (ťuk ťuk ťuk) zcela pravidelný, dle folikulometrie mám i potvrzenou ovulaci, hormonální profil i imunologii v pořádku. Nicméně zatím nic, končím teď 4. cyklus a napjatě čekám na sobotu (kdy určitě nepřijde ms :D ). Snažila jsem se vše podpořit bylinkami, takže jsem pila kontryhel, maliník, kapala jeřáb i gynex. Užívala jsem i inositol (Nosifol 2x denně) a pořídili jsme i Conceive gel jako fertility-friendly lubrikant. 2 měsíce jsem zkoušela ovulační testy se kterými jsem skočila po té folikulometrii, protože přestože testy jasně pozitivní nebyly, ovulaci jsem dle usg měla, takže na ně peču ;) Nevím co pro to ještě mohu udělat, ale v práci jsem nyní nově dostala dobu neurčitou (po 4 letech), tak na to těhotnění zas tak spěchat nebudu, protože by to vypadalo hodně hloupě. Tajně jsem si přála vysadit ha a "spadnout" do toho, pomalu se ale smiřuju s tím, že to takhle jednoduchý asi nebude. Manžel mi po Novém roce (bude to 6 měsíců) slíbil, že zajde na spermiogram, takže to je naše další meta 🙂
@kristynabayer vitam te mezi nami 🙂 Ja vysadila HA po 7 letech loni v červenci. Poradne snazit jsme se zacali az letos v létě. Doufam, ze se brzy zadari, protoze jestli ne, zacnu urcite za chvili panikarit 😀 Ted jsem 4 DPO, ovu testy nedělám, ale myslim si ze ovu poznam. S manželem jsme se tento mesic dost snazili tak netrpeliver cekaaaam 🙂 Jinak piju kontryhel a od příštího mesice bych zacala asi s gynexem...ale určitě to uz nebudu potrebovat 😀 Doufam ze se nam oboum brzy zadari 😀
@kristynabayer Já si řekla, že to taky tak lehce nepůjde a az to bude tak to bude 🙂 ze se nebudu stresovat. a cítím se podstatne psychicky líp 🙂 az mam ze sebe radost. my máme na snažení jen víkendy, protože přítel pracuje přes týden v zahraničí. Takže už tak se šance snižují 🙂 taky jsme domluveni, že počkáme do ledna a potom by sel na spermiogram 🙂
Já teď začala s Gynexem a v mezičase, když ho brát nebudu tak mám kotvičník a kontryhel, tak doufám, že se zadaří 🙂 Každopádně si děvčata o dvě čárky napíšu Ježíškovi a to by v tom byl čert, aby tam nebyly 😀 když jsem celé ty roky tak hodná 😀
@fandysek_1 ano uz mame 2,😊
Ahoj, my se začali snažit od září. Jedno dítě máme již. Ale zajímá mě jaká je možnost otěhotnění v posledním dni ovulace? 🙂
@deenise89 nemám s profukem vejcovodů žádné zkušenosti a ani nemám nikoho takového ve svém okolí, snad ti tady holky poradí a budeš mít nějaké info z první ruky
@kristynabayer Vidím, že máš doma celou bylinkovou lékárnu a musím říct, že já bylinky moc nemůžu, rozhazují mi cyklus hlavně kontryhel, ale gynex mi seděl dobře. Manžel teď pije femigard a anděliku čínskou a je spokojený. Hloupě nehloupě, když to vyjde budeš asi ráda 🙂 a držím palce 🙂
@be_ruska dočkáš se také a budeš spokojená 🙂
@petuliee vždy jsem chtěla 3 děti, ale bohužel je mi 33 a nemáme ještě ani jedno...takže jak tohle dopadne...(tedy možná jedno na cestě 😀
@katttysss jsou případy žen, které otěhotněly den před očekávající MS, ten cyklus je nevyzpytatelný a doma nemusíš přesně určit den D, ale třeba jen pravděpodobné 3 dny a v těch sexovat, sexovat a sexovat 🙂
Ahoj holky, tak máme za sebou první návštěvu v CAR...bylo nám doporučeno nejdříve stimulovat cyklus nějakými injekcemi, asi něco jako Clostilbegyt, ale prý účinnější - nemáte někdo zkušenost? takto tomuto dáme prý tři měsíce a pak případně inseminace.
V podstatě jsem se dozvěděla to samé, jsme oba maximálně v pořádku, není důvod proč by to nemělo jít přirozeně. No tak snad těch 15 měsíců byl nějaký omyl a teď to půjde samo 🙂 🙂 🙂
@sukiv měla jsem jen jednou clostil, ale nedobrala jsem ho, nebylo mi po něm dobře a ani nebyl potřeba, ovuluju normálně sama .Měla jsem několikrát biochemické a po dlouhém pátrání mi byla zjištěna mycoplazama a pak 2x přeléčena a teď je to snad ok a konečně se zadaří, takže se skutečně může zadařit raz dva.
@fandysek_1 já jsem na Clotilu teď druhý měsíc a taky mi je po něm dost zle, ale říkala jsem si, že se překonám a vydržím to... nevím, proč mi ho dal, ovuluji také sama. a teď už podobný postup navrhuje druhý doktor, tak asi nějaký důvod mají... je super, že už víš, kde mohl být problém a vyřešili jste to.
@sukiv opatrně na to, není to ten nejlepší lék, ale snad doktoři vědí, proč to dělají. No mám vždy pocit, že se jeden problém vyřeší a přijde další. 😀
@fandysek_1 já chtěla 2 :D
@sukiv určitě 🙂
@petuliee a chystáš se na třetí 🙂
@fandysek_1 jj 🙂 snad na kluka :D mame 2holky rok po sobe 🙂 miminko o ktery sme přišly byl kluk :(
@petuliee on si k vám cestu najde 🙂
@fandysek_1 já o to prosila mimiko co odešlo takže najde 🙂
@fandysek_1 ono celkově, asi všechny ty hormony, které do nás perou, nejsou ideální ☹ proto jsem docela koukala, že nechtějí zkusit rovnou inseminaci, ale prvně zase řízený cyklus... no uvidíme
Holky zkousim to znovu, nemate nekdo zkusenost s profukem vejcovodu? :( mam z toho bobky
@deenise89 já osobně ne, ale byla na tom kolegyně z práce... zkusím od ní něco zjistit. Ale co si pamatuji, tak taky mluvila o tom, že to pak bolelo. Každopádně má z toho dvojčátka - přirozeně. A po pár letech třetí dítko, také přirozeně. U ní to pomohlo. Předtím se pět let snažili a nic.

@sukiv občas si doma zacvicim, před 2 lety jsem chodila k fyzioterapeutce každý týden a učila mě to. Srovnala mi i kostrc, ale myslím, že ji mám zase zpět spatne. Když bych cvičila pravidelně bylo by to lepší. Ty hormony jsou peklo a někdy je to hrozný. Více méně to z nás spadlo, když jsme si řekli, že půjdeme do IVF. Už si jen tak užíváme a vyloženě se nesnazime a je to lepší.