icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 možná trapná otázka,ale nemůže teď z kraje těhotenství něco pokazit sex a hlavně orgasmus? 😕 😅

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 včera bohužel ☹ ale tak dnes už právě měla jít na krev na ten profil,příští týden jde manžel s rybičkama a už to pojede takže to bere sportovně kočka 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove hele kočko nemělo by,hlavně žádný sado maso jooo 😀 😝

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove ahá to vím,že na rybičky 😀 na těch už jsme byli 🙂 ona je taky holka statečná šikovná @karlos jedna naše 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 to néééé 😀
a přesně je to naše šikula a obě mě příští měsíc doženete ju 😉

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove jasné my doženem všechno a když né tak jak jsem psala píšu do vánoc určitě a bez řečí 😀

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 přesně táááák!!!!! 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 děkuji za srdíčko? 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove škoda že jsi tak daleko ...to @karlos je ode mne blíže 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 to jo teda,ráda bych vás klidně poznala osobně 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove noo to já taky právě 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 tak až budeme mít všechny dítka tak dáme někde sraz 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove joo jako výlet někde do kempu s dětmi a na půl cesty 🙂 to není špatný nápad 😉

bajule
26. zář 2014

Tý jo, nějak vás nestíhám dočítat... Já jsem teď permanentně na lécích proti bolesti, takže na těhu můžu do nějaký operace zapomenout ☹ , budeme dávat nový okna a pak jedem na dovču, takže jsem zaměstnaná až až 😠 Moje dítko začíná mít pěkně vztekací móresy, už aby si jí na chvíli vzala babička 😀

bublinka74
26. zář 2014

@bajule jaká operace ...řekli ti už ju ....hele třeba i dovča pomůže a tak ...přijde ten správný čas hmm,taky si to říkám 😉

majkylove
autor
26. zář 2014

@bajule my ti říkaly že ta operace bude nutná,ale spíš se na ni těš,víš jak se ti strašně uleví a konec prášků od bolesti,čím dřív,tím líp 😉 a pak hezky miminko 🙂

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 No, neřekli, ale jedu v úterý za chirurgem, který to dělá a tu operaci si prostě vydupu! A jestli ne u něj, tak u někoho jinýho, mám řitní trhliny... A úplně nejlepší by bylo to stihnout za říjen, ať mám v listopadu na dovolenou klid 🙂

bajule
26. zář 2014

@majkylove Kéž by to tak bylo... Já už nemůžu pro samou bolest ani spát... Budu trvat na odstranění pomocí dusíku, to je jediná operace bez následků...

bublinka74
26. zář 2014

@bajule jo to joo to schvaluji ...hele já měla jednou problém po druhým synovi ...dělali mi to jen s umrtvením ...děs.ty injekce dostat přímo tam a pak to šili a pak na vyndání stehů ..už nikdy,jsem řekla,příště uspat ...noo už je to 14 let a je klid ...držím palečky,vše bude dobré a pak šup hup mimčo 😉

majkylove
autor
26. zář 2014

@bajule zvládneš to uvidíš!nech si to naplánovat na co nejdřív ať to máš brzo za sebou a nemusíš na to dlouho myslet a všechno bude super,uvidíš 😉 moc držím palce!

bublinka74
26. zář 2014

@bajule to fakt porody byly v poho proti šití řiti fakt jako vážně ...

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 Bublinko děkuju... Máme to v rodině, bohužel a mamka měla po tom dusíku klid 12 let... Kdyby jsme to stihli do konce října, tak bychom mohli zapracovat na dovče 😀

bajule
26. zář 2014

@majkylove Děkuju moc :-*

bublinka74
26. zář 2014

@bajule noo určitě ano,uvidíš a šupky hupky úsměv a těš se,že další problém bude vyřešen a bude se řešit další milá věcička ...mimčo hmm 🙂 to je přeci nabíjející a poziitvní 🙂

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 No to věřim, je to strašně citlivý místo! A jakto, že si to cítila 😲

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 No právě v to doufám, ale při mém štěstí se mi uleví od trhlin a začnou mě zlobit hemeroidy 😖 Ale i to se dá snad řešit...

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 Ještě mi řekni, jak dlouho po operaci si byla fit?

bublinka74
26. zář 2014

@bajule já necítila zákrok ale ty 3 umrtvovací injekce do konečníku,fuj to bylo do dneška jsem to nezapomněla fakt ...a pak ty stehy byly nepříjemné,ale to se dalo ,do 3 týdnů jsem byla redy a neboj hemeroidy máš taky ??Tak si je nech taky rovnou odstranit ...zkus se optat ,ale mne se nevytvořily vůbec od té doby 😉

bajule
26. zář 2014

@bublinka74 No právě že ideální by bylo, aby mě to uděli při jednom, protože pokud mi budou operovat trhliny a pak hemeroidy, tak u toho zákroku můžu znova prasknout.... Je to začarovanej kruh, ale už musím. Mám z toho děsnej strach, ale bolesti už mě donutily se rozhodnout...

bublinka74
26. zář 2014

@bajule no vždyt anoo,hele optej se na to,myslím,že to půjde a udělají ti to ... 😉

Strana