icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

karlos12
2. říj 2014

@bublinka74 blahopřeji, to je super.Tak jim dej do těla.A Ty si to užij 😉

karlos12
2. říj 2014

@majkylove dám vědět.Doufám že výsledky budou zítra, kdo má furt čekat ? 😒 Jsem yvědavá.Jak jsem říkala miláčkovi, snad jsem rozbitá jen já a on je v poho.Mé řešení je asi to nejjednodušší a nejrychlejší 🙂

karlos12
2. říj 2014

@majkylove už jsi nová od kadeřníka ?Také bych si zašla, mám to moc ráda, ale v Berouně stojí 1500 Kč, o Praze ani nemluvím 😒 Proto se kudlám sama.Mám finančně náročné úchylky, tak se musím někde krotit 😉

bublinka74
2. říj 2014

@karlos12 noo děkuji ...tak zatím ano,je to super společnost víš ...je fakt ,že jsou jiní,ale vždy tu ze mne spadne pochmurná nálada ...jsou stále usměvavý 🙂

bublinka74
2. říj 2014

@karlos12 noo to dáš zítra vědět nám oběma 😀 a vše bude dobrý uvidíš 😉 hele já taky řeším kadeřníka,přijdou mi drazí ...,ale chodím tu jedné už 5 let a bere si za sestřih a melír 650 takže to jde..jednou za 3 měsíce ,jo prostě jooo 🙂

karlos12
2. říj 2014

@bublinka74 to máš hezkou cenu.Náhodou, u nás se také furt usmíváme a smějeme.Ale je to hned lepší.Jak říkám, práce může být náročná, ale když jsou fajn lidé, člověk to dělá rád 😉 A vědět dám.Třeba budu potřebovat něco probrat, nebo poradit, jako vždy 🙂

majkylove
autor
2. říj 2014

@bublinka74 týý jo,dobrý,gratuluju!tak to budou aj lepší penízky ne? 🙂
@karlos12 tak já dnes třeba platila 615,vždycky je to max do 700 takže pohodička a už zase vypadám jak člověěěk 😀 aspoň mi to trochu zakrývá ten můj olezelej ksicht když to můžu zas nosit rozpuštěný 🙂

bajule
2. říj 2014

Ahoj holky, prosím vás..... Nevíte zda je možný operační zákrok i v těhu? Celková nebo lokální anestezie? Popřípadě spinální?

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 ted jsem se vratila z prace boli me zada v krizi a podbrisek do haje uz at je tyden pryc a muzu udelat ted jestli ms nedorazi

bublinka74
2. říj 2014

@majkylove děkuji 🙂 jj kočičko a když otěhotním,mohu i tak pracovat i na rizikovém 🙂

bublinka74
2. říj 2014

@janajens vydrž nic ti neuteče ,pak už to bude jen milé překvapení 😉

karlos12
2. říj 2014

@bajule anestezie možná je, je sice omezená, ale jde to.Jen si případně nech proplout hlavou epidurál, je to zbytečný risk, ale záleží v jakém stupni těhu jsi ( budeš při výkonu ).Rozhodla ses ?

mysackovi
2. říj 2014

čauky holky....tak jsem to dnes v práci přežila, teplota klesla ale v krku bolí fest....nevíte, co pomáhá?
koukám, tady topořád žije 🙂 ....taky bychc htěla zajít ke kadeřnici.....ale asi jen zastřihnout......chci si nechat dlouhé vlasy 🙂

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 kez bys mela pravdu moc bych si to prala s pritelem jsme dny vychytali ale delam uklizecku a toje namahave a pracuji s ruznyma chemiema proto bych rada vedela na cem jsem vis a dekuji

bublinka74
2. říj 2014

@mysackovi ajoj kočko,mne na krk hodně pomáhalo kloktat,ale pokud je to angína stejně tonepomůže to už mám taky vyzkoušené ...jooo tady to žije 😀 😀 vlasy...joo já mám taky dobré číro už,ale nechávám to hodně odrůst na svatbu 😀

janajens
2. říj 2014

@mysackovi zkus zazvor uvarit a pit pomaha to me aspon vzdy

bublinka74
2. říj 2014

@janajens nemáš zač přeci ....hele ty přímo mícháš nějaké chemické přípravky ?? Se optej lékaře do jaké míry to vadí a nevadí,to fakt nevím ... 😕

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 to zase ne delam v nemecku a jsou to silne pripravky no sefova rikala pokud budu tehu nemuzu tu praci delat stejne chci odejit koncem roku ale hledam uz jinou praci tak uvidim

bublinka74
2. říj 2014

@janajens ahá tak to ju 😉 ,hele já když čekala svého 3 syna jsem dělala na noční směny v baru ,tam nechutně zahulíno,mne furt bylo na zvracení,furt jsem větrala ,byla jsem tam do 5.měsíce,bála jsem se ..noo a narodil se 5kg kluk a měřil 56cm, pupeční šňůru měl jak twister nanuk ,fakt hustý ...takovej kus chlapa 😀 a dneska mu bude 16 let a je nejzdravější,nikdy nemarodil a hraje fotbal ...takový barový zakouřený dítě 😀 😀

mysackovi
2. říj 2014

@bublinka74 noooo snad to přejde....snad tonebude angína ☹ .....páč antibiotika nechci, když se poukušíme o mimi 🙂
@janajens zkusím etě dneska sehnat 🙂

janajens
2. říj 2014

@mysackovi aj mam i normalne uz jako caj ale syrovy je lepsi drzi palce taky se snazim dneska mela mrcha dorazit a zatim nic 🙂

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 ale na to je jeste brzy zatim nevim zdali jsem nebo ne par priznaku mam a paleni zahy patri tsky k priznakum nebo az v pozdejsich mesicich

bublinka74
2. říj 2014

@mysackovi joo ten zázvor je dobrej a kloktej fakt ..půl lžičky soli do 2dcl vody několikrát za den klidně hmm ,říkávala mi to babička kdysi a měla recht 🙂

mysackovi
2. říj 2014

já už mám17 dní spoždění, ale test negativní ☹ ...v úterý si jdu pro injekci ☹
ještě prej pomáhá česnek....ale jako jak si ho udělat...samotnej ho nerozkoušu ...

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 jj souhlasim i s kloktanim akorat se mi u toho zvedal priserne zaludek

bublinka74
2. říj 2014

@janajens mě žádá pálí i normálně ...a taky dříve nééé,ono je to těžký víš,ale nejlepší budeš mít test a nebo odběr krve hmmm 😉

mysackovi
2. říj 2014

@bublinka74 nooo se asi pobleju 😀 😀....bléééé ale hlavně aby to pomohlo 😉

janajens
2. říj 2014

@mysackovi ja si namazu chleba s maslem na to cibuoi nakrajim a cesnek a zapnu magi ucila me to mamka a je to dobre

janajens
2. říj 2014

@bublinka74 na vse je i brzy a hlavne doktorka rikala po laparoskopii az v listopadu planovat tak se docela bojim ale nevydrzeli jsme to

bublinka74
2. říj 2014

@mysackovi nepoblejéš ,nejsi malá néé 😀 😀 počkej až budeš mít v těhotenství glukozu ...taky super nápoj 😀 😀

Strana