Nové snažilky
Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂
@bublinka74 No právě, že já jo.. Už jako dítě.. 🙂 Proto si myslím, že by ani nevadilo, kdybych přišla do styku s ním.. Když už jsem je já měla.. Ale ona byla tak vyděšená, že se bojí, že mě uuplně zmátla.. 😀
@loilla já měla ještě výplatu z práce a jen část ze socky takže ještě nemůžu říct,uvidím právě teď poprvé 🙂 a jo,musí jíst jinak bo já se zrovna nehamuju a to je pořád nějakej řízeček a omáčička s knedlíčkama a tak 😀 ale to jako neva,to si dát v malé míře může,ale zas vymýšlení svačinek a tak,aby nejedl pečivo a nebylo to pořád dokola a tak no,uvidíme jak to půjde 🙂
@loilla jooo jestli si je měla dobrý,ale je to nebezpečné do půl roka těhotenství k vůli vadám plodu
@chilli009 třeba tenhle se mi líbí,co na to říkáš?nebo podle čeho mám vybírat když je tolik tipů?chci se určitě vlízt do 20000kč
Holky, nemáte tip jak se rychle zbavit rýmy? Už jí mám 6. den a fakt mě to přestává bavit.... 🙄
@loilla jj píšou to ..zadej si plané nešovice v těhotenství ..je toho dost na netu 🙂
@loilla rýmy ..joo uvař brambory,hod na hlavu ručník a dýchej tu páru z brambor hmmm 🙂
@bublinka74 No právě oni taky všude píšou něco jiného.. Pročetla jsem i diskuze tady a to je jednou.. "Nesmíte za celou dobu.", pak "Nesmíte do konce prvního trimestru.", pak zase, že to vůbec nevadí... 🙂
@bublinka74 No, tak to budu muset počkat, až se drahý vrátí.. Páč by to se mnou taky mohlo šmejknout.. 😀
@bublinka74 Vydržím, ale tohle čmuchání páry už jsem jednou zkoušela a fakt se mi tak zamotala škeble.. 😀
@bublinka74 Tak jasně, že jsem se do toho hrnce nepotopila... 😀 Ale byla jsem kus nad tím, od toho, pod ručnajzem a prd prd.. 😀 No uvidím, až přijede, zkusím to.. 😀 A proč zrovna brambory? 😀
@loilla noo z těch brambor je to léčivý ...mne to tenkrát doporučili ,měla jsem zánět dutin a hezky to zabralo a vyčistilo 🙂
@loilla jasné pomůže ...hlavně kapky do nosu jen 7 dnů ,déle nééé !!! Kdy dáme kafčo 😀 😀
@bublinka74 Hele... 😀 Ke kapkám se nevyjadřuju... radši... používám je mnooohem déle než 7 dnů.. 😀 A ano, vím, že je to špatné.. ale sliznici mám zkontrolovanou a zatím v pořádku a s doktorem to budeme řešit po pojodu.. 😀 Tak asi někdy tenhle mesiac, ne? :-P

@majkylove To mám, já si totiž úklid a takové lahůdky plánuji zásadně, když je drahý v práci.. 🙂 Chce jíst i něco jiného, jo? Jakože budeš vařit dvě jídla nebo jak? 🙂 Myslím za listopad.. 🙂 Jo, je to paráda.. Taky každý říkal, jak budu nešťatsná, budu se nudit a já nevím, co vše a prd prd.. 😀 áha.. 🙂