Nové snažilky
Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂
@majkylove No já počítám hoďku, že dáme vždy... taky tak 1x, 2x.. 🙂 Akorát si asi budu muset koupit plavky a teď v lednu jsem zvědavá kde.. 😀
Jinak.. jak snášíš auto? Já mám hroznej problém jako spolujezdec.. Když řídím, tak super... ale jak sedím vedle, tak trpím.. .-/ A přemýšlela si nad těhu pásem? Nebo máš ho?
@majkylove majkycku Ty mas zítra ten 2. screen? drzim paaalce.. a pak napis nebo Te sezere mys 🙂
Holcicky u me utz tento tyden vse ok, ted me pristi patek ceka konecne ta genetika, ja nechci.. jdu si vlastne pro rozhodnuti dr jestli plodovka jo ci ne , ja doufam, ze nee ale bojim 😉 a pak by jsme videli co dal
@loilla já plavky naštěstí mám a kdybych v nich měla být jak sardinka časem tak nový nekupuju 😀
auto mi vůbec neva,a´t jako řidič nebo spolujezdec,ale kámoška takhle když sedla do auta tak vždycky blila až do porodu tý jo 😨 pás nemám,původně jsem chtěla,ale nakonec jsem od toho upustila bo teď jezdím autem celkem málo a kratší trasy takže to nebudu pořizovat.
@terezapetrova jj,zítra,zároveň se moc těším i bojím tak ať už tam jsem 🙂 blbý je že to máme až na 19:45 a v jiným městě takže možná pisnu až v pátek,uvidíme,ale vědět dám určitě a děkuju :-***
tak super že u vás vše ok kočko a plodovka nebude a hotovo,všechno bude ok,ale dej taky vědět 🙂
@terezapetrova To mi je jasný.. ale kde.. 😀 Teď takový výběr nebude.. a nechci plavky za 1000,-, když je budu mít na chvíli.. 😀 Určitě to dobře dopadne a žádná plodovka nebude!!!! 🙂))
@majkylove Já nebliju, ale nemám do toho daleko.. je to nepříjemný.. :-/ Tak já nevím, já teda taky jezdím méně.. tak 3x týdně.. z toho tak 2x 10 kiláčků sem, 10 tam... a pak 1x tak 25 tam, 25 zpět.. Tak právě nevím.. Taky si říkám, zda to má cenu.. na druhou stranu.. stát se může cokoliv, i kdybych jela do vedlejší vesnice... No uvidím. A zítra je vlastně ČT... já mám ty dny přeházené... Tak pak fotkůůůůůůůůů 😵
@majkylove Ty jsi strasnej lenoch - prej az v patek .. 😀 😀 ale drzim palecky, urco bude vse ok 😉
@loilla tak to je dobře, ze vis, ze mas jit do obchodu 😀 😀 😀 ne vazne, uz neprudim a drzim palec s vyberem, v tomhle bych zrovna asi mrkla na net ale zase je blby, ze to ńevyzkousis vid 😒 a dekuju mocinky.. 🙂
@terezapetrova no dorazíme nejdřív po devété totiž,ale jestli tu budete tak vám hned teda pisnu 🙂
@terezapetrova já unavená?já chodím spát každej den zhruba v jednu ráno 😀 ale uvidíme,jedem odpo aj po kočárkách tak je možný všechno 🙂
@terezapetrova já to vůbec neberu jako pruzení, prosímTě... 😀 nejsem takovej cimprlich.. 😀
No nic, kočky.. pro dnešek se loučím 🙂
Můj milý udělal hovězí vývar, tak ho jdu slupnout a jdeme koukat na Rivaly.. 🙂)) Dnes žádné psycho.. 😀
Dobrouky.. :-***
@mysackovi jasne, to je lepsi, nez doufat a pak byt zklamana, zatim se mi jeste nestalo ze kdyz jsem nenasla // tak jsem brecela, to jeste ne, a tak se trosku timto uklidnuju, ze je to v pohode. Takze to pak taky necham byt, uvidim co dr. ale asi to bude lepsi nechat tomu volny prubeh, jako ty.
@bublinka74 tak to je super, takze jsme stejne, tzn. ze do nedele bereme a pak vysazujeme 🙂 tak to je super, ze jsme na tom stejne. Ja myslela to tehu, protoze je mi nejak divne, a tak jsem zvedava co mi rekne dr na kontrole, protoze moje mamka me pocala a pak mela i ms normalne, takze nevim. Ted me totiz porad boli to bricho a chvilkama vic, chvilkama min..tak nevim snad to ustane a muzem zase zacit zkouset mimi 🙂
@majkylove
@loilla dekuji holky za uklidneni, je fakt ze se snazime teprv od srpna, ale bylo to takove divne, 2 cykly bez ovu, tak si to tak nejak clovek porad bere, ze to nejde..takze ted v lednu to bude pul rok snazeni, takze jak se rika do pulroku otehotni 70% ci kolik, sance je tedy velika...takze do toho dame vse a budeme doufat 🙂 dekuji ze na nas myslite a prejete nam mimi, no holt uz chceme mit stejne problemy a krasne pocity jako vy 🙂
Ahoj holky, tak se chystám do poradny, tak držte palce 😉
@majkylove Fotku břicha dodám, neboj, jen jsem se fotila sama a je to nepoužitelné, musím počkat na manžela. Nemáme velké zrcadlo a na samospoušť jsem neschopná a je to rozmazané. Jinak mám +7kg a spíš než břicho pořádný zadek 😀
@martinalinda ahojky,jj to jsme na tom úplně stejně o den myslím jen 🙂 🙂 ,joo je faktmže mne bolí břicho pořád a to mi to končí bo co,moc silná ms nebyla a prsa na ty si neustále nemohu šáhnout a mám je nafouklý ...nooo tak jedem dál nooo ,uvidíme co soja ... a jestli břicho nepřestanu,zajdu na gyndu,stejně musím na krev kontrolní,mne hlídají můj gynekolog ....tak mu to pak řeknu ...a uvidíme 🙂 já už nerozumím ničemu ani sobě samotné 😀 😀
@majkylove Mně doktor k cukrovce řekl, že ten test uděláme jen pokud by malá na příštím ultrazvuku moc rychle rostla, jinak že mu to přijde zbytečný... a já jsem ráda, že nemusím hladová busem přes celý město na vyšetření. Vůbec se ti nedivím, že se těšíš, já už se teď nemůžu dočkat kontroly za 4 týdny 🙂

@loilla toš zas tak mega náročný néé,ale tak když pomalu rok nic neděláš že 😀 já pořád doufám že mi to pomůže aby mě nechytly záda a celkově k porodu a hlavně mám dobrej pocit že jen neležím na gauči 😀 sice ještě chodím plavat,ale chtělo to něco malinko akčnějšího i 🙂