icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

martinalinda
31. bře 2015

@karlos12 dekuji moc, vsem bych vam to uz prala, chci abychom byly vsechny tehule a vse spolu resily. Co zahradka? Uz vsecinko roste? Jedete bekam na vylet ze? Hned bych jela taky.

martinalinda
31. bře 2015

@leontynkar dekuji, ja jsem rada ted za tebe, gratuluji a at je vse v poradku 🙂 preci jen stalo za to pockat 🙂

martinalinda
31. bře 2015

@loilla dekuji zlato, preci jen se asi zadarilo a vse je zatim v poradku. Snazim se lip jist, a pit, to musim-moc totiz nepiju. Ale zatim je mi porad dost zle, a nemam na nic chut. Tak dnad to brzy prejde. Dekuji 🙂 co ty, uz se to blizi co? 🙂

leontynkar
31. bře 2015

@martinalinda děkuji Ti moc. Tak to bychom event.mohly mít termíny blízko sebe 🙂 stejně je zvláštní jak to každýmu různě trvá. Pokud to dobře dopadne, sepíšu to, aby i ostatní čekající maminky věděly, že má smysl počkat 🙂

loilla
31. bře 2015

@martinalinda Mám ohromnou radost za Tebe! 🙂) Pít to chce.. 🙂 A s jídlem.. ono si mimčo samo řekne, co chce a co mu nejvíce chutná.. 🙂 Aspoň moje zkušenost.. Teď můžu jíst na kila věci, které jsem si předtím dala výjimečně.. 🙂) Je, tak ať je Ti brzo lépe! Ono to začátky jsou občas krušné.. Hlavně, aby to přešlo.. 🙂

No jo, utíká to jako blázen.. 🙂 Až se toho začínám děsit.. 😀

karlos12
31. bře 2015

@mysackovi vyjde to,proč ne ? To bude paráda,určitě budete kolaudovat dřív než my 😉 manžel pomáhá všude jinde a nám tři roky stojí barák.Teď nám ješté nejde elektrika,od vcerejška to blbne,asi vítr poničil něco u Rakovníka,jako vždy.Také jsme dlouho nebyla dovča,ale teď to doháníme.Už máme tři a ještě nás čeká v červnu jachta v Chorvatsku.Pak hurá k dr,třeba se nám postarají o miminko oni,když nám to nějak nejde 😉 Takže Vy už jen kopnout ? 🙂

karlos12
31. bře 2015

@martinalinda skoro zahrádka kvete a raší další narcisky,bílé.Dnes jsem ještě zasadila saturejku a kopr.Jinak jsem přesadila bazalky a rozmarýn.A už mám obj. máty,borůvky,stévii a medvědí česnek.A bílou a fialovou levandulku.Je to radost a závislost,ale když to pak roste před očima,je to super.A dnes jsem si koupila chlorelu,ječmen a spirulu ( nebo jak se to píše ) a chia semínka,jdu na zdravou výživu a trochu detox,ať jsem kočka.Jak Ti je ? Co dělá fazolka ? A co manžel,už to ví ?

mysackovi
31. bře 2015

@martinalinda
@karlos12 🙂
jj ta představa, že budeme mít nový, voňávý domeček je nádherná 🙂 zítra chceme obejít 3 banky tak uvidíme jak to stihnem....během dvou týdnu chceme kontaktovat firmu, co stavěla kamarádům od rodičů a byli moc spokojený....tak uvidíme, zda se do té ceny vejdeme 🙂
jinak včera jsem šla poprvé na jogu a bylo to příjemný...už se těším na další...a jakmile bude líp vyrazím na brusle 🙂...to počasí dnes hrůza, elektrika nám každou chvíli blbne

setnickovak
31. bře 2015

Ahojky, holky muzu mit otazecku?

cocinka86
31. bře 2015

Ahoj holky, jsem tu nová...taky jsme se začali snažit o druhé miminko teď v březnu...ale nezadařilo se, měla jsem 4 dny zpoždění a včera mi začala MS. První dítko se nám "povedlo" napoprvé, tak snad se podruhé taky zadaří brzo 🙂

marketat
1. dub 2015

Ahoj holky, tak jsem stále 2v1, prďola v pořádku a pomalu se moje tělo začíná chystat na porod... ale pořád se snažím prďolu přesvědčit, že má ještě dost času 😉

@mysackovi Do domečku určitě jděte, my po nějakém koukáme už hrozně dlouho, jen u nás byl problém se zaměstnáním manžela, no a teď v těhotenství jsme se zas nechtěli stěhovat a řešit pak opravy a tal, abychom měli na mimčo klid. Ale domeček je úžasná věc. Dej pak vědět, jak dopadly návštěvy v bankách 😉

@loilla, @majkylove Jak jste na tom holky? Co bříška? Jak rostou?

martinalinda
1. dub 2015

@leontynkar jj to mas pravdu, mohly bychom byt blizko sebe i s terminem porodu. No ja jsem taky zvedava co a jak bude v patek, jsem dost nervozni. Tak moc gratuluju, kdy jdes na kontrolu?

martinalinda
1. dub 2015

@loilla ja mam taky moc velkou radost, ted uz mi to pomalu zacina dochazet, a jim tak nejak vsechno, snazim se poradne pit a hlavne jist vitaminy, beru femibion 800, takze ten jsem neprestala..no a uvidime co bude dal. Nejak nemam moc chut na sladke, coz je divne, spis ujizdim na zelenine a taky slanych vecech. No a okurky to ani nemluvim 🙂 Ale je fakt ze to rychle utika, za chvili budes mit prcka u sebe, jsem zvedava teda 🙂

martinalinda
1. dub 2015

@karlos12 jee ta zahradka musi byt krasna, jak to tak popisujes a tak..vsechny ty bylinky a kyticky jsou nadherne, kdyz je ma nekdo na zahrade, my mame jen par z nich,cos tu vypsala, ale budem dalsi sadit, jeste je u nas dost zima a snih, takze postupne jak se bude oteplovat.
Ta chlorela je super, to ber na ocisteni, jecmen tam opatrne, vaze na sebe ruzne plisne a nechava je v tele, takze radeji se s nekym zkus poradit, ten moc nefunguje na vycisteni tela, i kdyz se to na obalu pise, mame ho doma taky a tak zatim jen opatrne...a Spirulina je taky dobra, uzivat se nesmi dlouhodobe, protoze pak pusobi toxicky, tak 3 mesice urcite muzes. No jeste by ti mohlo pomoct aloe, to totiz z tela odstranuje vse co je spatne, v kombinaci s tou chlorelou a spirulinou idealni. A chia seminka jsou uzasne, my to sypeme vsude, do polivky, do dezertu, do jogurtu...jen tak dal...vse schvaluji 🙂
No me je porad na zvraceni, teda ani jednou jsem nezvracela, musim zaklepat, ale porad mam zaludek na vode, boli me, tlaci me bricho a zacinaj i kalhoty, kdyz sedim je to nejhorsi.
A manza, jo ten to vi uz od prvniho dne, nemohla jsem mu to nerict, a pak kazdy den sledoval muj zesilujici test, tak byl srandovni..ted jeste chcem vymyslet jak to rict doma..zvazovali jsme ze na velikonoce bychom do velkeho kinder vajicka dali malou ponozku a fotku z utz, a pak vajco kazdemu z rodicu zabalili, nebo pernikove srdce s napisem "babička"... No ale jeste predbiham, prvni patecni utz, a az tam bude neco videt a bude to v poradku, i krev...tak pak budem oznamovat.
Ale na velikonoce by se nam to libilo 🙂

majkylove
autor
1. dub 2015

@marketat ahoooj kočko!a to mě by v tomto tvojem týdnu už vůbec nevadilo kdyby vykouklo 😅 já už se tááák těším až sem dáš info a fotečku 😵 a jak se cítíš?fyzicky i psychicky 😉 vše nachystáno?já byla včera na kontrole a měla jsme být dle ms 30+6 a dle utz jsme ejhle 33+4 a čekáme obříka 😀 pan doktror mi asi 5x zopakoval že to bude fáákt velký dítě,no tak to mám radost jako 😀 tak jsem začala už včera prát a do 14-ti dnů chci mít vše hotovo,včetně tašky do porodky ať jsem klidná a hlavně kdyby bylo prďátko dopečený třeba o něco dřív.i proto bych se vůbec nezlobila kdyby se na nás už přišlo podívat hned v tom 37 týdnu,snad to zvládnu ten porod,snad to nic tak hroznýho nebude 😅

loilla
1. dub 2015

@marketat Ahojky, tak v tom týdnu, ve kterém jsi, už by to nebylo tak hrozné.. 🙂 Ale věřím, že bys ho ještě ráda chvíli zdržela.. 🙂

Jinak my byli včera v poradně, vše v pořádku, váhový odhad 1880 g a máme počítat, že při porodu bude mít tak 3,5 kg +/-, rozhodně to prý nebude tříkilové miminko.. 🙂) Bříško roste, ale když vidím holky ze skupinky, tak mám oproti nim menší.. Příští týden nás čeká těhu focení, tak se budu nafukovat, aby bylo pořádné.. 😀

A jinak? Cítíš se fajn? 🙂

loilla
1. dub 2015

@martinalinda Hele, já třeba byla taky před straašně na sladké a teď taky ujíždím, ale totálně, na zelenině.. Stále musím mít zásoby rajčat, paprik a okurek.. 😀 A hrozně miluju chleba, který jsem předtím skoro nejedla.. 🙂 No neboj, ono to uteče i Tobě 🙂))

leontynkar
1. dub 2015

@martinalinda jj, to bude moc fajm. Půjdu příští pátek... Je to zvláštní, ale fakt to mám asi o týden od Tebe posunutý ;) kdyby to šlo jak by mělo, mohla bych mít hCG okolo 300 v sobotu 🙂 a pokud to bude OK , tak přes 2000 v pátek, tak to už by mohlo být vidět i na UZ 🙂 Hoď pak echo jak jste na tom, jsem netrpělivá a držím Ti moc moc pěsti!

majkylove
autor
1. dub 2015

@martinalinda
@loilla holky tak to vám závidím že máte chutě na zdraví věci,já v životě nejedla sladká jo,to opravdu jen občas,u mě se čokolády a spol věčně vyhazovaly bo stihly projít zárukou 🙂 a teď?každej den bez dortu ani ránu a to není všechno,ráno sladká snídaně,koláčky,koblížky a spol,po o kousek čokošky,pak ke kafíčku dort,větrník,špička a tak pořád dokola a ještě většinou večer něco zdlábnu,takže jako doufám že to porodem skončí 🤐 😀

loilla
1. dub 2015

@majkylove Tak já mám taky sem tam chuť na něco sladkého.. ale třeba na rajče mnohem víc.. 😀 Nemít denně x kusů zeleniny nebo si neudělat salát - nepřežiju.. 😔

No hele, buď se to vrátí do normálu nebo to zůstane.. a nebo se Ti chutě zase přetočí uplně jiným směrem.. 😀

mysackovi
1. dub 2015

ahojky holky....tak jsme se konečně vrátili....byli jsme tedy jen v lišce a jsme přehlceni informacemi 🙂
každopádně by nebyl problém peníze...takže teď budeme kontaktovat tu firmu a jestli nám postaví ten domeček do 1.800 00kč, tak není co řešit...od toho se bude pak vše odvíjet, tak snad to vyjde.... 🙂a už jsme kontaktovali poradkyni a k té jedeme až příští pátek....

loilla
1. dub 2015

@mysackovi No vidíš, super.. 🙂 Ale určo bych si zjistila info i z jiných institucí 🙂

mysackovi
1. dub 2015

@loilla jj uvidíme co nám řekne ta poradkyně a pak buď a nebo 🙂

leontynkar
1. dub 2015

@martinalinda A taky mam žaludek na vodě. Uz jsem měla jednou si lehký zánět žaludku a tohle je podobný 😊 ale ted to beru mnohem lip, ptz vim proč tomu tak je 😊. My to řekneme asi až uvidíme i srdíčko ❤️

blauen
1. dub 2015

Ahoj holky, tak musí vam to tady vyklopit moje tělo mi připravilo pěkného apríla, je to asi špatný vtip. Dnes 29 DC, MS nikde, teplota 37,2 a na OV testu slabý duch. To opravdu není apríl. A v regálů připravene ATB na hubení chlamydii. No co si o tom myslet. O zimnici nemluvim.

leontynkar
1. dub 2015

A tt jsi zkusila?? Zatím bych ty léky nebrala a vyckala bych. A co Ti vubec predepsal?

marketat
1. dub 2015

@majkylove, @loilla Vzhledem k tomu, že je to zatím prcek, tak budu ráda, když vydrží ještě alespoň týden a něco přibere, ale už od 32. týdne mi doktor říká, že nebudeme naše mimčo žádný obřík (oba s manželem jsme prcci, tak se není čemu divit) 😉 A jsem s tou naší prďolou domluvená, že nejdřív 13.4. 😀 Jinak máme skoro všechno hotové, zbývá mi jen dodělat hračky na hrazdičku nad postýlku a bude hotovo. O víkendu proběhl generální úklid bytu, dobalila jsem tašku do porodnice a dožehlila poslední oblečení 🙂

@martinalinda Chutě na zdravé ti závidím, já jsem na tom teď jako Majky, ujíždím na sladkém. Právě jsem k večeři dojedla krupicovou kaši 😀 Ale celý první trimestr jsem jedla všechno pálivé, na to jsem měla největší chuť na začátku a teď je to sladké a mléčné výrobky 🙂

marketat
1. dub 2015

@blauen Určitě s antibiotikama vydrž, uvidíš, co ti ukáže tt 😉

blauen
1. dub 2015

@leontynkar to ještě ne, říkala jsem si že do velikonoc vydržím, třeba se ráno probudím a MS bude v plném proudu. Ale neboli me břicho jako obvykle před MS když to mam dostat. ATB mam v práci v regálku snídam v práci tak jsem si řekla že si je tam už nechám ať je mám každého ráno po ruce. Název si ne zapomenu.

blauen
1. dub 2015

@marketat Já vydržím ještě to jo Máme je začít brát stejne s manželem tak bude muset pockat 🙂 dneska jsem 11 DPO.

Strana