Nový vztah ve středním věku: Jaké jsou váš obavy?
Zdravím,Jsem na začátku nového vztahu a je to těžké po všech nezdarech se znovu zamilovat,stěhovat,opustit práci,děti změnit školku a školu.Mít i třetí dítě??A znovu dat všechno všanc🙄😟 Kolikrát jste začínali znovu vy?A co jste všechno museli obětovat?Vyšlo vám to,nevyšlo?Mám za sebou dva rozvody,a dvě děti každé s jiným,ach jo.Co teď,jak vzít rozum do hrsti?Bude mi už mimochodem 40 a partner je bezdětný 😓,byla jsem sama ze strachu 11 let.Děkuji za odpovědi moc❤️
Takové rady si opravdu nechte pro svůj život některé,to je hrůza jak jsou tu chytré jako rádia????
@andelicka Pokud ti zkrachovaly předchozí 2 vztahy, donutili tě k potratu. Máš v sobě něco nevyřešeného a přitahuješ nevhodné partnery. Je otázka, jestli jsi se za tu dobu posunula, vyléčila si svoje bolístky a jsi tak tak schopná si přitáhnout do života nového partnera, který je "normální"
My s partnerem jsme ze začátku vídali o víkendech a některý den týdnu. Ještě než jsem si zkusili spolu bydlet sami, kupovali jsme spolu byt. Kdyby mi tohle někdo řekl, tak řeknu, že je blázen. O tomhle partnerovi jsem věděla od začátku, že s ním chci být a konečně je vše tak jak má být. Já se můžu spolehnout na svou intuici. Ale u tebe nevím.
3. Dítě, bych si pořídila jenom tehdy, pokud bych ho skutečně chtěla i já, ne že je to přání partnera, ne abych si udržela vztah. Pokud bych 3. dítě nechtěla, řekla bych to narovinu i za cenu rozchodu.
Se seznamkou problém nemám, mám s ní dobré zkušenosti a doporučuji ji všem, kdo hledají. Pro mě je to lepší možnost seznámí než balit někoho na diskotéce nebo v práci.
Já mám svou tchýní ráda, ale nebydlela bych s ní v dvougeneračním domě ani za zlaté prase. Do toho bych nikdy nešla, na to se mám moc ráda. Když si pořádně projedeš historii, tak tak najdeš dost příběhů, kdy společné bydlení s tchýní je peklo.
@andelicka no hlavne by si sa nemala rozhodovat na zaklade svojho blaha, ale na zaklade toho co je dobre aj pre tie deti. Citala si si to vobec po sebe? Jasne, ze nikto nechce byt sam ale co to ma byt, ze odides za chlapom ty? Preco nefojde on ak o teba stoji.. Jedine, ze by vas uzasne zabezpecil do konca zivota...
Ty zacni premyslat hlavou a nie pipinou..
@victress
to sice nepsala ale chova se tak a sem prisla vlastne proto,aby ji ostatni prali stesti a jeji kroky odsouhlasili protoze pokud napises opak tak jsi negativni a sve rady si mas strcit nekam.Tohle prece neni uvazovani 40 lete mamy dvou deti.
Na základně mé zkušenosti s bydlení s mámou partnera bych se už podobné situaci vyhla obloukem.Nedela to dobrotu....
Tak ještě k němu v létě na prázdniny a uvidíš jak Vám to bude klapat....
@bara88
ja bych napsala co je ale dostala bych dozivotni ban :D
Nějak nechápu proč je tady založená už třetí diskuze na to stejné téma od stejného člověka?

@maggi
protoze ve 2 diskuzich ji vsichni rekli,ze to neni dobry napad.Tak bude zakladat diskuze tak dlouho nez dostane odpoved,kterou chce slyset.
@zelenaesmolda aha😀
@zelenaesmolda No,ty jsi jedna pozitivita,🙏
@zelenaesmolda Aspoň vím co chci,ale ty tvoje odpovědi,ty asi víš líp než já,co já potřebuji.Hlavně,že ty máš ukázkový život asi!?
@zelenaesmolda Co jsem???Komu tímto v životě pomůžeš??
@andelicka
co jsi?hloupa nevyzrala zenska,ktera sobecky mysli jenom na sebe a vubec se neohlizi na sve deti.

@andelicka vykašlat se na vzdušné zámky a na pohádku o chlapovi žijícím 120km daleko ve dvougeneračním baráku ze seznamky, ještě s ním bydlí matka, jestli čtu správně. Tzn., že bys 2 děti odhlásila ze školy/školky, vzala jim kámoše, známe prostředí, život na jaký jsou zvyklé a přestěhovala je k cizímu týpkovi, ze kterého se za půl roku klidně vyloupne úplný k.kot, no tvl., jo jdi do toho! Fandím ti!