Nový vztah ve středním věku: Jaké jsou váš obavy?
Zdravím,Jsem na začátku nového vztahu a je to těžké po všech nezdarech se znovu zamilovat,stěhovat,opustit práci,děti změnit školku a školu.Mít i třetí dítě??A znovu dat všechno všanc🙄😟 Kolikrát jste začínali znovu vy?A co jste všechno museli obětovat?Vyšlo vám to,nevyšlo?Mám za sebou dva rozvody,a dvě děti každé s jiným,ach jo.Co teď,jak vzít rozum do hrsti?Bude mi už mimochodem 40 a partner je bezdětný 😓,byla jsem sama ze strachu 11 let.Děkuji za odpovědi moc❤️
@andelicka Děti se ještě nestěhovali, bydlí 11 let na stejném místě. Mají tam kamarády, známé prostředí a spoustu zážitků. Vážně je chceš vytrhnout z jejich jistoty a "proč to nezkusit "u nového přítele? Co když spolu nebudou vycházet? Nebo bude jeho matce vadit hluk při hraní? Bude prudit, že si syn do baráku přivedl ženskou s cizími dětma? Co když tam nebudou šťastné a budou ti to vyčítat?
Míň komplikací by bylo, kdyby se přistěhoval on. Když už to musí být takhle ze startu.
@veronicka89 pokud jsem dobře pochopila, zatím si jen píšou na seznamce
@gracinka7 ne ...ze ne ... Paneboze ...
A to resi dite a stehovani ...? Zenska co ma kazde dite s jinym a 2 rozvody...🙄...
Myslela jsem ze jsi trosku naivni ...
Ale nezlob se na me ale si hloupa...
Pokud s tim chlapem nerandis vic jak 2 roky ...neznas jeho rodinu ...pratele apod ...nechapu jak te vubec muze tamestnavat myslenka na stehovani a dalsi dite ...
Porad nekde pises jestöi mame my a vsichni idealni vztahy...
Tady nejde o idealni vztah, tady jde o to ze my vime ldo nas partner je , ...
A urcite bychom nikdy nezakladaly tema o diteti a stehovani pokud si jen piseme nebo se parkrat potkali...
@andelicka je mi jasne ze te laka idylka na domecku , to ze to bude strasne fajn, ze to neni zebrak nebo agresor jako tvi predchozi chlapi...
Ale mas 2 deti vubec nevis jak si sednou jak to bude fungovat v beznem zivote ...jak se chova kdyz je nemocny...nebo kdyz ma stres...
Ne ...skoda psani...
Myslim ze by se na skolach melo vic vyucovat co je ve vztazich normalni a financni gramotnost...
@michaela666
myslim,ze ji to vubec nezajima,ona chce baracek a mimiska prece.
@zelenaesmolda Baráček a hlavně chlapa za každou cenu. Dokážu pochopit, že nechce být sama a touží po lásce. Ale takhle hrrr je to risk jak 🐷.
@michaela666 jako ja verim ze chce ostatnim i sobe dokazat ze chytla toho spravneho co ji zaopatri nebzdou se tlacit v byte a bude ji na rukach nosit...
Ale uprimne je mi i takovych bezdetnych chlapu lito...
V padnou bez nezavazneho randeni poznavani a beztarostnych hezkych chvil do hotove rodiny kde se to bude tocit kolem cizich deti...
Koupani , vztekani, skolka , skola ... konfrontace ...
@veronicka89
me je teda spis lito tech deti.chlap ma na vyber a muze odejit,deti ne.
@zelenaesmolda to pisu vyse ...tech je mi lito taky 🥺
Nechápu jak někdo může upřednostnit svoje potřeby (chlapa) před vlastními dětmi,které už tak to mají těžké když nemají tátu.

@andelicka Tak ať jde on za vámi ne? Můj manžel se taky přestěhoval za mnou. Tvoje děti nemají tatínky, mají jistotu jen v tobě. Tak jim tu jistotu neber. Když by vám vztah nevyšel, bude jednodušší aby on šel zpátky pryč než ty s dětmi.