Očkování na koronavirus - jsem proti tomu
Dobrý den
Chci se zeptat , protože mi přijde že se snad všichni nechají očkovat a ja budu snad jedinà neočkovana 🤷🏻♀️ Už i můj přítel změnil nazor a chce se nechat ...
Ja nechci být ockovana mam roztroušenou sklerozu a proste to nechci nevěřím tomu očkovani , nevím co by to se mnou mohla udelat teda spíše z moji nemoci třeba nic a treba ano -
A nepotřebuji to , na chřipku taky nejsem ,( ano vim ze to neni to same )
Jen se bojim ze pak nebudu moc nic delat protoze vlada to tak zaridi protoze ockovani bude vstupenka do restaurace ciziny kina atd atd - snas me chapete ,,
@zizibou cítím to tak stejně. Dbáme o své zdraví, sportujeme, zdravé stravování. Za rok jsem shodila -54 cm a 8 kg. Žádné výplachy mozku u svaté bedny. Zprávy a další mainstreamová média nás nezajímají.
Chřipka nevím co je, to s manželem neznáme. Dcera chodí ještě do školky, takže dotáhne nějakou tu virózu. Letos v lednu ji potrápila skutečná chřipka.
Celkově z toho co je, nemáme strach. Když to chytíme, odležíme to v posteli. V zimě jsme měli příležitost ho chytit a nic z toho. 6 lidí přímý kontakt a pořád jsme byli zdraví. Takže riziko, že ho chytíme je u nás vážně malé. Pro nás ten experiment by nebyl žádným přínosem, spíše by nám hodně uškodil. My jsme od počátku plandemie pozitivně naladění, žádný stres, strach. Takže asi tak u nás.
@marcicek84 Máš k němu mít ten samý respekt,který vyžadujes ty. I tento člověk k tomu má důvod a dost možná je správnější než ten tvůj - tedy nenechat se očkovat. Každopádně když zadás respekt vůči svému rozhodnutí, musíš umět respektovat i opačná rozhodnutí. V opačném případě nemáš právo vyžadovat respekt od ostatních.
@ilonne takže ten, který nemá názor je dle tebe správnější, než názor někoho, kdo se nad tím zamýšlí? Aha, tak víc už psát nemusíš, to myslím stačí. Mně je jedno, kdo se čím očkuje, píšu to neustále, ale není možné, aby mě očkovaní neustále masírovali a přesvědčovali, proč se musím nechat též očkovat, když jsem se svobodně rozhodla, že do toho nejdu.
@marcicek84 A proč myslíš, že očkování nemají názor? Dost úzký pohled na věc....když to otočíš, tak taky by šlo napsat, že ti neockovani se nechali "zmasirovat" bludy o očkování a čipech....
Me nikdo pod krkem nedržel, rozhodla jsem plně dle svého uvážení, poté, co jsem zvážila vše pro a proti. Mám vlastní rozum a dobře lékaře a nepotřebuji hltat a řídit se všemi poplašnými zprávami, které se vyskytnou na internetu.
@ilonne prosím tě, proč ten kontext otáčíš? pokud vím, bavili jsme se o lidech, kteří bez názoru jsou s davem, jinak fakt z toho tedy nedělejme další koronavirovou diskuzi, nikdo na to tady není zvědavý 😉
@ilonne tak v naprosté většině jsou to očkovaní, kdo řve, že neočkovaní jsou nezodpovědní. Vzhledem k tomu, že pro svou ochranu udělali "maximum" nechápu jejich negativní postoj. Měli by neočkované se stoickým klidem politovat nebo nad nimi hodit brvou a jít dál, ne?
@zuzineckah teď se to netýká tebe, ale někdo, kdo mě nazývá ovci, nemůže očekávat můj respekt k jeho rozhodnutí.
@zuzineckah bohužel ti co se nechali očkovat, nechtějí v tom být sami, tak nejlíp, aby se to nařídilo všem, nebo aby vláda donutila všechny, aby třeba jednou nemuseli svého rozhodnutí litovat. Chtějí, ať jsou všichni na jedné lodi, protože kdyby se za pár let přišlo na to, že nedej bože to očko lidem škodí, aby nemuseli těm neočkovaným závidět a svého rozhodnutí litovat...
jsou mezi námi přeci i takoví, kteří jsou rádi, když oni nemají kozu, ať ta sousedova též chcípne, že? 😂
@marcicek84 ty tvoje dedukce, to je fakt famozni. Vyplody choreho mozku. Jo, vsichni jsou proti tobe, pichaji do panenky woodoo, aby ses nechala naockovat. Spokojena?
@marge_s a jinak jsi v pořádku?

@marcicek84 ja jo, ale ty tvrdis, ze je tu jakasi skupina lidi, ktera chce aby ti chcipla koza. Tobe to fakt prijde normalni? Tvrdit, ze ockovani chteji aby "v tom nebyli sami"? 🙈 no nekecej :o
Takze, abychom se drzely tematu. Pro zakladatelku: urcite se nenech zvyklat, protoze my ockovani se tesime, ze vam bude taky blbe 😀 a vo tom to cely je.
@marge_s není náhodou NÚ po očkování zvýšená agresivita? 🙊
@marcicek84 pribalovy letak si muzes precist jako kazdy jiny na stranach SUKL. https://www.sukl.cz/modules/medication/detail.p...
mimochodem, nekdy i to neni spatne si projit, kdyz se clovek rozhoduje 🙂
@marcicek84 ano, podivej se na nazvy diskuze... same protiockovaci, zadna, chci se ockovat, jestli to nahodou nebude tim, ze nemaji potrebu to okoli cpat.
@ilonne chápu. Tyto debaty jsou vždycky zbytečně vyostřené.
@j.a.n.i 😂 no pokud čtu dobře, tak je jasné, že ti lidé, co to zakládají se brání nepřiměřenímu tlaku na očkování, se kterým nesouhlasí 😂 pokus to byl, ale velmi slabý 😉
@marcicek84 Jaky neprimereny tlak, vzdyt je furt jeste min volnych mist, nez zajemcu... To si jen ty pestujes nejake pocity, jak te cele okoli nuti a pritom je jim to globalne uplne fuk. A jestli mas v okoli nejakeho prudice, tak si res jeho a netvar se, jak vsichni tlaci.
@zuzineckah přesně a díky za každého, včetně tebe, kdo dokáže diskutovat slušně a bez urázek.
@j.a.n.i promin,ale nejsem autorem teto diskuze,je to tady od autora jasne napsano,takze tvym myslenkovyn pochodum nerozumim,to prekrucovani a vztahovani na mou osobu je docela detinske...
@marcicek84 Ty tu argumentuješ nepřiměřeným tlakem, takže logicky reaguju na tebe.
@j.a.n.i tak tedy jeste jednou,dame si opacko🙈: no pokud čtu dobře, tak je jasné, že ti lidé, co to zakládají se brání nepřiměřenímu tlaku na očkování, se kterým nesouhlasí...pro vysvetleni to vyplyva z toho co tu napsal autor teto diskuze🙊...hele ja na nesmyslne dohadovani s tebou nemam ani chut ani cas,pokud nerozumis psanemu textu,tak ti s tim jiz vice nepomuzu,navic jak jsem psala vyse,tva motivace byt zde je mi tedy zahadou,protoze je zjevne,ze pro ockovani jsi,takze jsi vicemene neustale off topic.🙉
@marcicek84 Téma je očkování, takže těžko mohu být off-topic, to jestli ano nebo ne, už je názor.
@j.a.n.i ano téma je očkování -jsem proti tomu, jestli jsi proti očkování tak jsi tady samozřejmě správně 🙂 pokud nerozumíš psanému textu, tak opravdu více nepomůžu, už mě prosím dále neobtěžuj, myslím, že ani ostatní to tady nezajímá...
Holky nechte toho. Zastavme tuto nesmyslnou diskuzi, stejně to nikam nevede. Je to svobodná volba každého z nás. Přijde mi, že cílem nejvyšších je nenávist, osočování a ponižování druhých. A to se jim daří. No tak holky.
@aklin Komu se to daří? Myslím, že krom vyjímek je tu celkem poklidná a smyslupná diskuze o názorech na očkování. A tedy ani ve svém okolí nemám pocit, že by se kvůli tomu někdo nenáviděl či osočoval... u mnoha lidí vlastně ani nevím, zda se očkovat chtějí či ne, občas se někdo mezi řečí zmíní, že má termín nebo naopak že se očkovat nebude a že by se kvůli tomu někdo hádal, proč jako. A jestli si těmi nejvyššími myslela vládu a spol, tak je celkem pochopitelné, že jejich cílem je co nejvíce očkovaných, protože z globálního hlediska je to nejvýhodnější řešení, to jestli s tím my jako jednotlivci souhlasíme nebo ne, není až zas tak podstatné, na druhou stranu, i to, že s tím někdo souhlasí, neznamená, že se musí dát očkovat a naopak i ten, kdo s tím nesouhlasí může pro sebe očkování chtít.
Kdo nesouhlasí se současným tlakem, podpořte prosím Hnutí cesta a Zdravé fórum. Díky

A tady je jeden antivax, antitest antirouskarsky nick, ktery to zas a znova zkousi v kazde bozi diskuzi o coronaviru v nadeji, ze nalezne spriznenou dusi a bude si moct znovu afektovane pokecat v kteroukoliv denni i nocni hodinu, jelikoz nebyt tech tri udajnych provax nicku, tak si neskrtne ani v puvodne diskuzi o coronaci.
Jakze to ten antivax nick kdysi zminil? Jedna se o verejnou diskuzi a zapojit se do ni muze kdokoliv. A koho to nebavi, cist to nemusi.