Odejít od přítele?

lovesstory
19. únor 2018

Ahoj,
stydím se za to,co teď píšu. Ale, potřebuju to někomu říct, mám obrovský vztek na přítele. Včera jsme se pohádali. A to dost ošklivě. Byla to moje chyba, na spoustě věcech se vůbec neshodneme. Jsme dva naprosto odlišní lidé. Vážně,si říkám,jestli má smysl spolu zůstávat. Protože, já to takhle mám celé těhotenství. A rozhodně ho tím,nechci trápit. A navíc,se mi přestal líbit i sex. Dneska se chystám, že odjedu pryč od něj, protože,bych se tu asi zbláznila.A uvědomuji si, že případna chyba nebo problém je jenom ve mně samotné.Rekla jsem mu dokonce že vzteku, že nenávidím sex a to byla asi poslední kapka.Poradite prosím?

laskonka85
19. únor 2018

Ahoj,jestli jsi tehotna,tak s tebou asi mlati hormony🙂..Ne..sranda..Tezko radit ,asi by to.chtelo si s pritelem sednout a promluvit s nim o tom.Jako to ze jste odlisni,preci neni důvod k odchodu ne?Kdyz jsou lidi naopak stejni ve vsem..tak to taky podle me nemuze dlouho vydrzet...Nehledě na to,odejdes a budes sama s mimcem?

pasiba
19. únor 2018

Pravděpodobně ti je okolo dvaceti 🙂 potřebuješ si opravdu vyzkoušet další vztah abys pochopila, že dokonaly vztah nenajdeš. Co pises tak přítel neudělal nic špatného a tak ho opusť ať si najde někoho vyrovnanějšího 🙂

biedronka10
19. únor 2018

Ahoj, to je blbe. Ale tak jestli vam jde hlavne o to, ze vam nefilunguje to jedno, tak je to docela chabe. Doporucuji si promluvi uprimne a v klidu s pritelem, protoze zanedlouho se vam narodi dite a to je teprv bomba, zkouska vztahu, muzes si byt jista, ze teprve tehdy se ukaze jestli k sobe patrite nebo ne, prptpze uz budete muset resit dulezitejsi veci, mnohem zodpovednejsi, nez je sex ( ackoliv ten ke vztahu take patri) chtelo by to zacit uvazovat trosku zodpovedne. A ted to neber, ze se do tebe navazim, to vubec ne.....ale je potreba si uvedomit, ze brzy vy dva a vase hadky uz nebudou stredobodem vesmiru. Bude tu drobek, ktery bude potrebovat zodpovedne rodice. Podle toho se nad tim takto zkuste zamyslet a opravdu si v klidu uprimne promluvte a nezijte jen pritomnosti a horkou hlavou, reste hlavne svoje budouci postoje k tomu, co prijde.

lennus
19. únor 2018

@lovesstory To jsou hormony a je normální, že každý to má v těhotenství se sexem jinak, já osobně bych pracovala spíš na vztahu, který mám, pokud jsou tam nějaká pozitiva, než odcházela a pokud to není neúnosné, tak starat se o dítě sama není vůbec jednoduché. A mysli i na to, že partner bude tatínek tvého dítěte, bylo by fajn jim to dopřát, samozřejmě ne za každou cenu, ale nerozhodovala bych se impulzivně, klidně i zkusit nějakou poradnu, psychologa.

pavlinar
19. únor 2018

Sex v těhotenství je podle mě kapitola sama pro sebe, z toho bych závěry nedělala. Nevím, co jinak řešíte... máte se rádi? Nejdřív bych se snažila to vyřešit, promluvit si, dohodnout se.. než hned pálit mosty.. píšeš, že problém máš celé těhotenství.. tak to fakt může souviset s tím, každá to prožívá jinak...

mis_el
19. únor 2018

Taky si myslím že to budou hormony. Pokud vám před těhotenství vztah vyhovoval, tak bych ho nezatracovala a snažila se s tím něco dělat. A sex? Já v těhotenství ani nevěděla, že nějakej existuje a ještě teď, 8 měsíců po porodu s tím mám problémy. I když můj přítel není dokonalý a taky občas přemýšlím, že bych raději zůstala sama, jenže ono to není tak jednoduché, být na dítě sama je dost psychicky náročný a to nemluvím o financích. Když jsem ležela týden před porodem v nemocnici, a pak ještě týden s malou tak si nedokážu představit, že by za mnou nechodil každý den na návštěvy, ty poporodní hormony jsou extra síla (tedy se mnou mávaly fakt dost).

zmrzlinka
19. únor 2018

A co konkrétně Ti na příteli vadí? Sex se po porodu může zlepšit. Si připravena se o mimi starat sama?

tymothy
19. únor 2018

Uklidní se, bezne hádky (byt i dost hnusne) nejsou důvodem k rozchodu. I v tom nejspokojenejsim partnerství je občas potřeba pročistit vzduch. A mit partnera, se kterým si člověk ve všem rozumi, všechny zájmy má spolecne. . . Vždyť by to byla nuda. 😉
Ba ne, pokud je přítel dobry člověk, spíše na vztahu zkuste zapracovat než se hned rozcházet a před sebemenšími problémy utíkat. Rozejít se přinejhorším můžete vždy.

nugetka20
19. únor 2018

Že těhotná přestane mít ráda sex je docela normální - příroda hlásá, že vajíčko je oplozeno, tudíž není jediný důvod, proč by mělo tělo sex vyžadovat (u zvířat jakmile samice zabřezne, taky začne po samci vrčet a prchat) .... bez urážky :D
Na vašem místě bych si ujasnila, co chci, jaký partner skutečně je, zda má o dítě a o vás zájem, co vše je problém a co "problém" ..... a zda v tom těhotenství vůbec pokračovat.
Dítě potřebuje jak matku, tak otce. Možná to zní, jako klíšé, ale je to tak. Zůstat s dítětem sama, neni výhra, netušíte, co vás čeká a jak moc náročné miminko bude. Pokud tedy dotyčný není vyloženě hulvát, co podvádí, lže, chlastá, bije vás .... ale je to prostě "jen" obyčejnej chlap, co má své chyby, tak bych uchladila hlavu, dala s ním řeč a normálně s ním věc probrala.
Protože každej chlap má své mouchy, stejně jako každá z nás není bez chyby ..... a ono přežít v jedné domácnosti s hormonama nabouchanou těhotnou maminou, co bezdůvodně brečí, vzteká se, dojímá, mluví málo nebo moc, furt do sebe něco láduje, nebo naopak firt zvrací, čurá, pije a zase čurá ....... to chce od chlapa taky notnou dávku sebeovládání a trpělivosti. Podívejte se na problém z jeho pozice.... a ono bude zase líp 🙂

malarenatka34
19. únor 2018

souhlasim s nugetkou 😉 přeju hodně síly v tomto nelehkém období a snad pak zase bude dobře 😘

monaluza
19. únor 2018

Pcha, pockejte na druhy timestr, to budete o sex naopak skemrat 😉. Hormony jsou mrchy 😀.

babanci
20. únor 2018

Neblázni, že jste dvě odlišné bytosti...no, jasně, to jste! Úplně rozumět chlapovi ani nelze a ono ani s těhotnou nastávající matkou to není zrovna procházka sadem, alespoň, co si pamatuji svoje těhotenství. Rozčilovalo mě všechno, i to, že mi je blbě a můj se kouká na hokej, jako by se nechumelilo. Myslím, že nebude tak zle. Čekáte potomka a teprve potom začne skutečný život. Pak se celkem brzo ukáže, jestli jste životaschopní.

bassetlady
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lovesstory
autor
20. únor 2018

@bassetlady Děkuju,za tvou radu.Kdyz jsem se naposledy dívala do zrcadla,tak jsem měla hlavu pěkně na krku a ne v zadku.