Odnosily byste dítě jiné ženě? Přijde mi to šílené
Ahoj holky,chtěla bych vědět,jak by jste reagovaly,kdyby vás někdo z rodiny požádal,aby jste mu odnosily dítě.žena,která mít děti ze zdravotních důvodů nemůže.Já byla o to požádána a příde mi to naprosto šílené,nedovedu si představit porodit dítě a někomu ho dát.Jaký je váš názor?Sama mám dvě děti.

•
9. pro 2009Já bych to neudělala, bylo by mi líto to dítě po odnošení dát z ruky, takže klidně bych odnosila, ale pak nedala a nedala 😃 😃 😃
0
Ono to má plno aspektů - chtít to udělat s úmyslem pomoci, nebo to přece funguje i pro peníze, udělat to pro cizí lidi za úplatu, nebo v rodině, a pak být s dítětem v kontaktu...věřím, že takové ženy se najdou, které to podstoupí...je to každého věc a oni se s tím musí pak vypořádat, jsem ochotná to respektovat.
Ale sama bych to nedokázala, to vím jistě, těhotenství i narození dítěte jsou tak strašně emotivní záležitosti, že bych se určitě nedokázala potom jen tak rozloučit s tím bobkem a říct mu - tak štastnou cestu životem....
A stejně se mi to celý moc nelíbí, mnohem přrozenější cesta a pro všechny příznivější je pro mě adopce.
Ale sama bych to nedokázala, to vím jistě, těhotenství i narození dítěte jsou tak strašně emotivní záležitosti, že bych se určitě nedokázala potom jen tak rozloučit s tím bobkem a říct mu - tak štastnou cestu životem....
A stejně se mi to celý moc nelíbí, mnohem přrozenější cesta a pro všechny příznivější je pro mě adopce.
Já zatím děti nemám, tak nevím. Pokud bych ale byla jedinou nadějí příbuzné, která by jinak dětí mít nemohla a já už bych své děti měla, tak si to dokážu představit. Já na to nahlížím také z té stránky, že zatím se nám dítě nedaří, takže chápu zoufalství ženy, která po dítěti touží a nemůže ho mít :-N |-| .
Pro dobrou příbuznou a při výše zmíněných okolnostech bych to asi podstoupila 😉 !
Pro dobrou příbuznou a při výše zmíněných okolnostech bych to asi podstoupila 😉 !
je to těžké rozhodnutí,pokud by v rodině nebyl nikdo jiný,kdo by pomohl,tak bych to asi udělala i když je pravda že je potom těžké dítě porodit a nemít ho.zase ale můžete mít pěkný vztah a celou rodinu to jen ucelí.je to těžké,ale osobně bych do toho šla,neberu že je to švagrová,ale druhá strana je to bratr.
no to fakt mění situaci s těma vajíčkama,to je něco jiného.malé by mělo i tvoje geny a těžko by ses od něj poutala.jinak co se týče těch maminek nebo cizích párů,tak to já bych spíš odnosila dítě někomu z rodiny.ted mě ale ještě napadlo,že pokud by spárovali tvoje a bratrova vajíčka tak je to nesmysl,výždyt by to dítě nemuselo být v pořádku.nebo to tak není,holky co myslíte?
tinina - tohle je strašně těžké rozhodnutí a pokud se na to necítíš, tak do toho každopádně nechoď! Ono to musí být strašně těžké i pro ženu, která se rozhodla "dobrovolně", natož pro tebe, když by to vlastně zas tak "dobrovolné" nebylo, spíš bys to dělala, aby byl klid v rodině..... Snad víš, jak to myslím, píšu to dost zmateně.
Ale stejně je to nějaká blbost, nemůžeš mít přeci dítě s vlastním bratrem, no ne? :-N
Ale stejně je to nějaká blbost, nemůžeš mít přeci dítě s vlastním bratrem, no ne? :-N
Začni psát odpověď...

Odešli