Odpustit rodičům jejich rozhodnutí o bratrově bytě?
Ahojky, pokud Vás nastvu, ok, ale jednali rodiče dobře? Před 18 lety si koupil můj brácha od naší vzdálené rodiny byt, zadarmo ne, ale udělali mu cenu. Byt byl ve špatném stavu, ale svépomocne se dal dohromady, taky jsem tam já strávila dvě soboty a pomáhala. Nove eurookna, podlaha, nátěr, všechno super. Pak se stala tragédie a pulroka na to měl brácha autonehodu a zemřel na místě. Byl svobodný, děti taky neměl, takže dědili jeho i moji rodiče. Nejprve chtěli byt prodat, protože bral celkem snesitelnou hypotéku, ale všechno splacené nebylo zdaleka, jenže on to pojistil i pro.pripad smrti. Tak zjistili, že ten byt se vlastně prodávat nemusi. Skoro každý jim říkal, ať to nepustí, ať to nechají kdyžtak jednou i pro mě, nemovitost se neprodává, když nemusí, ať tam dají zatím nájemníka, a jednou to možná ocením. Je pravda, že hned jsem to nepotřebovala, chystala jsem se na školu 100 km od nás, ale jednou kdoví, že ji?
Holky nechte ji tak, tam ji pak starý flákne zleva, zprava a ono ji to namyšlené chování přejde.
Normálně si první osoba, u které jsem fakt ráda, že nebude mít děti a lituji těch co máš. Pokud seš totiž na ně taková, jako v téhle diskuzi, tak potěš.
Zlá, hnusná, nepřející z pokřiveným charakterem.
Normálně bych ti asi taky při příchodu domů dala preventivní 😂.
Já se bavím..
Nečetla jsem všechno, ale tebe rodiče okradli? Smím vědět asi jak? Bylo to jejich? Bylo! Udělali to, co v té chvíli považovali za vhodné. A měli na to plné právo. Hele, můj táta kdysi zdědil pozemky po svých předcích, ani je neznal, takže citové pouto tam nebylo za 60000. Teď zjistil, že v současnosti ty pozemky mají hodnotu půl milionu. A myslíš, že mu to připomínáme? trochu ho to štve, nerozuměl tomu, ale nic mu nevyčítáme, jsou to jeho pozemky, měl na to plné právo. Ale u tebe já nechápu ani trochu, jak tě okradli.
"Opravdu mě rodiče okradli." Jako o co? 🤣 Leda o slušné vychování a úctu. Zkus je zažalovat, každý soud se ti vysměje stejně jako my tady 🤣🤣🤣
Každý tady klabosi o dětech, děti sem a děti tam, s přitom všechno hraběte jen pro sebe.
@nazarrath
Lehni,trolle.
@mimi1004 Hele, to je jak moje segra. Po sirsi rodine vyklada, jak jsem ji obrala o 70tis - to, ze ty penize ale byly moje, ze jsem ji je slibila jako pomoc z dluhu, ale nakonec nedala, protoze jsem zjistila, ze dela dluhy dalsi, to uz nikomu nerika 🤣
@nazarrath Prosím tě, nefňukej pořád. Vždyť uz je to spíše smutný.
Si jak malé děcko, chlap ti ráno nedal lízátko?
Jojo, on každý chlap, co si váží ženské a nemlátí jí, je sjety. Ale láskou, holka;).
Ale to ty nemůžeš znát, bezpáteřní člověk jako ty, to nikdy nepozná, každý co si zaslouží, a ty si ránu hrncem zasloužíš #nebudsmutnaadejsikafetrolicku ;).
@tasimia Co blbneš, nemlátí tě jak žito?? Tak to tě přece nemiluje. Aspoň když peníze domů nosí. 😃
@michaela666 jsem v loji. Dvanáct let v tahu a on mě nemiluje! Jdu si to hodit!:D .. i když.. peníze nosí, to jo😂
Takže už se tu nahlašuje jo?🤣🤣🤣 no svůj názor nezměním,chudáci lidi co musí být s tebou v kontaktu,nedej bože v jedné domácnosti🙄
Moc jsem teď nechodím, ale nemají teď děcka písemky ve škole? Nebo už jsou známky uzavřené? Protože co sem zabrousim, tak to je tady diskuze k popukání 🤪 nebo nechce se věřit, že tohle individuum co založilo tuto diskuzi, to myslí vážně?
@tasimia lide jsou různí. Jako moje skoro tchýně, naštěstí ne opravdová, co slovo, to perla. Když pominu, ze svého 34 letého syna chovala na kolenou a 37 letého uspávala, tak se soudila o majetky, každého jen oskubat a přes mrtvoly. Jak může být někdo tak blbej, to mi hlava nebrala. A jeji muž, že s ní vydržel 37 let, ten by zasloužil Nobelovu cenu.
@sfet přesně tak. Jsem na ní nehorázně nazlobená, zvlášť kdyz by ten barák by měl podle mě, spadnout jejímu bráchovi, který se o mamku pak na staré kolena staral a když onemocněla tak ji dopřál hezký konec.
Jenže víš co, ona čuje peníze.. a nenechá si to vysvětlit. Jednou to byla jeji mamka..
Desim se dne, kdy umře náš táta ;). To se asi i porveme nebo já nevím.

@michaela666 tahle diskuze není vymyšlená. Opravdu mě rodiče okradli.